امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلین جان: کتابهای بنفشه واحد کودک و خردسال موسسه انتشارات قدیانی
همه چی داره من بلدم خموم کنم
من بلدم لالا کنم
من بلدم زنگ بزنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
سلین جان بعیده میریزه دختر منم پیشونیش مدل بچگی من کمی مو داره فقط چون دخترم موهاش طلاییه کلا مشخص نیست ولی منم بزرگ شدم حدودا فکر کنم تا پنج سالگی اینا ریخت همش تازه من مشکی مشکیم
سلین جان این کتابای تاتی کوچولو هم خیلی خوبه یه سرچ کن حتما راجع به بهداشت و مسواکم داره من فعلا «تاتی کوچولو تو خونه ساز میزنه میخونه رو دارم» اما پشت جلدش ده تا دیگه داره نمیدونم مامان بیا حیش دارم، مامان میخوام ورزش کنم، تاتی کوچولو اب میخواد خسته شده خواب میخواد و … داره
کلا کتابای سری من دوست دارم و دخترمم دوست داره اینم همون انتشارات قدیانی هست

سری کتابهای «تاد پارم »حتما باید داشته باشه من مجموعه کتاب جوجه شو دارم شامل: اشتباه خوشمزه، مامانای خوشمزه، احساسهای خوشمزه و …» تو اینا مسواک نیست
اما تو مجموعه کنابهای پرنده باید داشته باشهکه مال بچه های بزرگتره وقت کردی یه نگاه بنداز
اینستاش @ ketabeparandeh
انتشارات کتاب پرنده
حالا این اخر هفته میرم کتاب پارک کتاب جدید بگیرم برای دخترم نگاه میکنم حتما مختص مسواک و غذا چی داره ( غذا برای دخترم)
  • Celin، youtab
پاسخ
مرسی بچه ها از همتون
عاطفه جان پسر من 15 ماهس
رز بیرون که هر روز میره 100%.مگر اینکه هوا خیلی آلوده باشه.
گاهی فقط یه تایم صبح ها. گاهی یه بارم عصر با باباش میره که دیگه خیلی کیف میکنه.
  • youtab
پاسخ
بچه ها منم به فکر فرو رفتم با صحبتاتون
به من باشه دلم میخواد کل خونه رو مثل قبل کنم تا بلاخره باهاش مچ بشه
اما باباش عمرا نمیذاره 
... 
راستی دیروز ما رفتیم سعادت اباد یه فروشگاه بود همیشه از جلوش رد میشدیم به اسن خانه کتاب و اندیشه یا یه همچین چیزی بغل مسجدی بود
دیروز رفتیم چندتا بازی فکری برلی پسرم بگیریم که خب تنوعزیادی نداشت برلی سن 18 ماه تا 2سال اما بالای 2سالش خوب بود
اما 90 درصد کتاب بود فروشگاهش
به نظرم گزینه خوبیه برای خرید برای بچه ها
نونا جون به شمام نزدیکه 
... 
البته پسر من کلا و نهایت اینکه بگیره بشینه کتاب براش بخونم یا عکساشو ببینه یا بازی فکری منه جمعا 5 دقیقس
اما من از رو نمیرم که خخخ
گاهی باباش میگه نکنه خدایی نکرده بیش فعاله که یه جا بند نیست و تمرکز نمیکنه  Huh
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin، nona
پاسخ
یوتاب جون اینکه عین قبل بچه بشه هم که اکی نیست باید وسایل خطرناک حتما جمع بسه یا ایمن سازی بشه اما واقعا نیاز به جمع کردن میز و مبل و وسایل نیست
اتفاقا تلویزیون حتما باید رو دیوار باشه یا جایی تثبیت بشه دور از جون همه بچه ها
دختر سه ساله همکار همسرم با افتادن تلویزیون روش فوت شد
گوشه های تیز ۹۰ درجه حتما باید با چه میدونم ابری پارچه ای محافظ آماده ای، نایلون خبابدار پوشیده بشه
کارد حتما از جلوی بچه زیر سه سال باید جمع بشه
نمیشه به این امید بود چون بچه دست نمیزنه هیچوقت دست نخواهد زد
پریزا حتما باید محافظ چرخشی داشته باشن یا به نح‌ی پوشیده بشن وسایل قابل سقوط سنگین باید تثبیت بشن
اما نباید زندگی هم مختل شه بچه باید امتحان کنه از مبل بالا پایین بره بپره حتی بیفته تا تجربه نمنه که نمیشه ولی خب افتادن نباید از ارتفاع زیاد رو سژح سخت باشه اما از مبل رو فرش بیفتن خب چی میشه نهایت چند دقیقه گریه میکنن
کابینتا هم شکستنیا رو ببند چند تا مابینتو باز بذار چه میدونم قاشقای چوبی
قابلمه ها
پلاستیکا
بلاخره باید سرگرم شه بچه

دکتر ظریفی یبار یه پست خوبی گذاشته بود نوشته بود نگید بچه من فرق داره آجیل رو راحت میخوره خفه شدن یک بار اتفاق میفته
به بچه زیر سه و حتی چهار سال آجیل و مغز فقط پودر شده بدید
الانم همینه چون دختر من کارد میوه خوری دست نمیزنه دلیل نمیشه بذارم رو میز بمونه خدای نکرده یکبار برش میداره تو چشم و جایی هم فرو نکنه یا نبره موقع دویدن با اون بیفته دیگه قابل حبران نیست
ایمن سازی معقول لازمه بدون شک.

یوتاب جون اره نزدیکه به من ولی فقط یبار رفتم
کتابا رو من معمولا اینترنتی سفارش میدم یا از شهر کتاب روبروی بیمارستان بهمن یا وزرا یا کتاب پارک هروی میگیرم
بازیای کتاب پارک هم خوبه بد نیست
اینبار به دید خریدارانه سر میزنم Smile
  • Celin، youtab
پاسخ
مرسی از توضیحاتت عزیزم
اره درسته در اون حد خوبه
مثلا من خونم چون سالنم بزرگ نیست 1فرش 6متری وسطش بود
به خاطر پسرم چرخوندمش و اینطرف 3تا پتو 1تا زدم کنار هم انداختم و روش روفرشی 9 متری انداختم به خاطر سرامیک
لبه شوفاژامونو با این ابرای مشمایی و چسب پهن پوشوندیم
میز عسلیام توعکسم معلومه کلا بلندتر از میز وسطه و اوکیه اما میز وسطم مربع و لبه داره
لبه شو از همون مشما ها زدیم که میکند و میخورد ماهم کندیم باز و روش یکی از لحاف روتختیامو انداختم 4 لا
الان همسرم داشت میگفت برم بیرون برگردم مبلارو (تک نفره هارو) بذاریم یه طرف دیگه رو به دیوار
گفتم وای نه بابا توروخدا بذار بره بالا پایین
بعد گفتم شماها اینجوری گفتین 
چون چندین بار چیزایی که گفتین رو منعکس کردم و خوشش اومده رفت تو فکرو گفت بذار برم بیام ببینم چه کنیم  Big Grin

به اینجا میگه گروه مامانا
هرچی میشه میگه برو تو گروه مامانا بپرس   Tongue
  • Celin، nona
پاسخ
اره خوبه همین که کف یکم نرمه اصلا دیگه جای نگرانی نداره اینقدر نگران افتادن نباشید تمرین میکنه یادمیگیره
اتفاقا بچه ها به شدت محتاطن دو بار آسیب ببینن خیلی با احتیاط دیگه اون کارو انجام میدن
لبه های تیزم گرفتی عالیه چیزی رو که نمیتونی محافظت کنی و خطرناکه واقعا هیچ اشکالی نداره جمع کردنش عزیزم
  • Celin، youtab
پاسخ
اره درست میگی
واقعا من انقدر حساس نیستم که همسرم اووووووف
اصلا نگم براتون
  • nona
پاسخ
یوتاب کف خونه من بیشترش خالیه و سنگه یه بخش کوچیکی پارکته اتاق خودشم موکته اما چون بیشتر تو سالن و اشپزخونه هست و کفشون لخته تازه که راه افتاده بود از بس افتاده بود کل پاهاش کبود بود اما اکی بودم کاملا فقط اون اول راه افتادن یه دو هفته براش محافظ سر بستم چون خوب کنترل نداشت مسلط نبود گاهی با سر محکم میخورد به سنگ.
اما سرش چند بار که خورد به تختش و کمدش و واقعا مخافظ گوشه و لبه اصلا جواب نمیداد و هیچ راه محافظتی دیگه هم نبود دیدیم به شدت خطرناک شده دیگه ردشون کردم خیالم راحت شد
الانم من لبه اپنم از بس ترق توروق سر و پیشونی و چشمش بهش خورد دو‌ تا گوشش ابر چسبوندم
میز وسطم خوشبختانه ۹۰ درجه گوشش نیست برای همین سرشم میخوره یا زیرش میره میخوره مشکلی ندارم یکم کریه میکنه دفعه بعد با احتیاطتر میره زیرش
  • Celin، youtab
پاسخ
ببین من به چشمم قشنگ دیدم یه جیزی رو ندم دستش یا قایم کنم یا بردارم از جلوش حهی دنبالشه
اما اگه بدم دستش چند دقیقه بعد (این خصیصشه کلا در مورد همه جی، از اسباب بازی تا هرجیزی که فکر کنی حتی خوردنیها) میندازه و میرهاز اشپزخونه فقط درای پیرکس قابلمه ها و ظروف شکستنی و چاقو ندادم تا حالا هرجی فکر کنی دادم دستش
ما راستش چند وقت پیش گفتیم عید امسال همه جیزو برمیگردونیم به حالت اولش دیگه به امید خدا 20 ماهش شده
اگرم باز براش مناسب نبود دیگه وقتشه که یاد بگیره دیگه
اما من میگم کم کم مثلا از الانا هی یه چیزو درست کنیم عادی بشه براش
من عمم میگفت منو داداشم حتی به گلدونای کنار سالن هم دست نمیزدیم
میگفت اصلا دست به هیچی نمیزدیم
م ش هم میگه همسرم هم همین‌طور بوده و فیلمای خونوادگی قدیمیشونو میبینیم مثلا همسرم 1سالشه یا خ ش 1 ساله هنسرم 3 ساله همه جی سرجاشه از گلدونو ظرف و ظروف روی میزو خونه پله دارو همه چی
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان