امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۳/۲۶، ۱۰:۰۶ صبح)سروناز نوشته است: لی لی جون دختر دار شدنت مبارک .به دنیای صورتی ها خوش اومدی.هر چند دخمل خودم هیچ چیش صورتی نیست جز وان حمومش Big Grin

مرسی سروناز جان خندم میگیره هر کی لباس دخترونه میخره بچش پسر میشه! منم دوسال پیش کلی لباس پسرونه خوشگل خارجی خریدم برای بچه برادرم اما خداییش دلم نیومد همه رو بدم خوشگلهاشو نگه داشتم واسه خودم حالا نه به درد اون میخوره نه من  Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Arezoo1984، liyane، nona، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۵، ۰۴:۵۷ عصر)nona نوشته است: بن سای جون مبارکه عزیزم
۲۰۱۵ جان مرسی گلم
بچه ها من تاریخم معلوم شد ایشالا به امید خدا دوشنبه صبح زایمان میکنم

کمی تا قسمتی استرس گرفتم
هرچیم شیرین عسل بازی درآوردم نشد عقبتر بندازم آخرشم افتادم خردادماه

نونا جان بهت تبریک میگم Heart
ایشالله به سلامتی دختر گلت رو بغل کنی.
چند هفته و چند روزت میشه دوشنبه؟
  • lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو و نونا شما تو يه روز زايمان ميكنيد
مباركهههههه
  • nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جان شما بیمارستان رو همون گاندی انتخاب کردی انشالله؟ میشه اگه اطلاعاتی راجع به اتاقهاش داری بگی البته یادمه قبلا توضیح داده بودی که اتاق وی آی پی داره! من دکترم بیمارستان نیکان هست و گاندی از حالا میخوام تحقیق کنم کدوم رو برم
راستی همکار من هفته پیش تو عرفان نیایش زایمان کرد اتاق خصوصی هم گیرش نیومده بود 16 تومن هزینش شد
  • 2015، liyane، mona70، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندایا جان و لی لی جون ممنون عزیزان ایشالا سر موقع برای شما
آرزو جون من دوشنبه ۳۹ هفتم تموم میشد. دوست داشتم طبق نظر خواهرم تو پایان ۴۰ هفته زایمان کنم nst هم دادم خوب بود سونومم خوب بود اما خب دیگه دکترم صلاح ندید در ده ثانیه گوشه پروندم جمع و ضرب کرد رسید به یکشنبه که چون یکشنبه بیمارستان شریعتی و بعدم کلینیکه گذاشت دوشنبه
لی لی روحیت قطعا از من خشن تر نیست مطمئن باش منم با نی نی تا قبل سل فری بعنوان پسر حرف میزدم اما میگم عاشقش میشی دختر کوچولو گوگولی چهار تا موشو با کش میبندی بالا سرش کلیم دلبری میکنه واستون
البته همچنان بگم عاشق پسربچه ها هم هستم بلوز شلوارک بپوشونی شیطونی کنه راحتترم دعواش میکنی تازه Smile
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
بچه ها یه سوال.واسه زمان پوشک کردن خب باید کرم محافظ زد حتما.من فکر میکردم فقط اگه سوخت باید بزنیم ولی انگار جز روتینش هست.حالا من سودوکرم خریدم .به نظرتون این کرم واسه استفاده روزانه مناسبه یا جز اون کرمهایی هست که ففط تو سوختگی شدید  و چند روز باید استفاده بشه؟؟؟ (به خاطر کورتن و این چیزا).البته من یه کرم محافظ عادی هم خریدم مارک اردن .ولی میخواستم ببینم میشه از اینم استفاده کرد ؟
  • lili_61، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جان آره خودمم حس می کنم به یکم لطافت تو زندگیم احتیاج داشتم! دیگه هر خدا بخواد برای آدم واقعا خیره Smile
سروناز جان سودو کردم تو کرمهای سوختگی و ترمیم بهترین کرمه اما اونروز یکی از دوستام میگفت عموش تو داروخانه کار میکنه گفته کورتون داره حالا کساییکه بچه دارن بهتر اینجا راهنماییت میکنن
  • Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون تو کلاس بارداری به ما گفتن زینک اکساید هر مارکی شد همیشه بعد شستن و پوشک بزنین به همه جاش
اگه سوخت کرمای دیگه
من هنوز نخریدم
بهترینش سودوکرمه؟ زیاد میبینم ، همشون اصلن؟
پاسخ
اره منم واسه همین شک کردم که میشه به صورت روزانه زد یا نه.
وازلین بچه هم گفتن خوبه.یه کرم هم هست به اسم فکر کنم کالاندولا (دقیق مطمئن نیستم)ولی این مثل اینکه واقعا کورتون داره و داروخانه ها باید بفروشن.این سودوکرم رو من از سیسمونی فروشی ها خریدم‌.حالا بازم اگر کسی اطلاع داشت بگه دوستان.محض احتیاط نمیزنم

رو اصل بودنشم شک دارم شاید بهتر باشه از داروخانه بخرید.فقط یه جا خوندم مارک به صورت برجسته هست .یعنی نقطه نقطه ای باشه اصله
پاسخ
ندا جان سودو کرم این دوستاییم که استفاده کردن میگن خیلی زود سوختگی رو ترمیم میکنه حتی برای خود بزرگترها این بچه ها که تاییدش میکردن میگن سریع جای سوختگی رو میبره اما توی اینکه دائم بشه استفاده کرد راستش اطلاعی ندارم
  • Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان