موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
آرزو و نونا شما تو يه روز زايمان ميكنيد
مباركهههههه
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
لیانه جان شما بیمارستان رو همون گاندی انتخاب کردی انشالله؟ میشه اگه اطلاعاتی راجع به اتاقهاش داری بگی البته یادمه قبلا توضیح داده بودی که اتاق وی آی پی داره! من دکترم بیمارستان نیکان هست و گاندی از حالا میخوام تحقیق کنم کدوم رو برم
راستی همکار من هفته پیش تو عرفان نیایش زایمان کرد اتاق خصوصی هم گیرش نیومده بود 16 تومن هزینش شد
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
بچه ها یه سوال.واسه زمان پوشک کردن خب باید کرم محافظ زد حتما.من فکر میکردم فقط اگه سوخت باید بزنیم ولی انگار جز روتینش هست.حالا من سودوکرم خریدم .به نظرتون این کرم واسه استفاده روزانه مناسبه یا جز اون کرمهایی هست که ففط تو سوختگی شدید و چند روز باید استفاده بشه؟؟؟ (به خاطر کورتن و این چیزا).البته من یه کرم محافظ عادی هم خریدم مارک اردن .ولی میخواستم ببینم میشه از اینم استفاده کرد ؟
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
سروناز جون تو کلاس بارداری به ما گفتن زینک اکساید هر مارکی شد همیشه بعد شستن و پوشک بزنین به همه جاش
اگه سوخت کرمای دیگه
من هنوز نخریدم
بهترینش سودوکرمه؟ زیاد میبینم ، همشون اصلن؟
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
۱۴۰۰/۳/۲۶، ۰۱:۳۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۳/۲۶، ۰۱:۳۵ عصر، توسط سروناز.)
اره منم واسه همین شک کردم که میشه به صورت روزانه زد یا نه.
وازلین بچه هم گفتن خوبه.یه کرم هم هست به اسم فکر کنم کالاندولا (دقیق مطمئن نیستم)ولی این مثل اینکه واقعا کورتون داره و داروخانه ها باید بفروشن.این سودوکرم رو من از سیسمونی فروشی ها خریدم.حالا بازم اگر کسی اطلاع داشت بگه دوستان.محض احتیاط نمیزنم
رو اصل بودنشم شک دارم شاید بهتر باشه از داروخانه بخرید.فقط یه جا خوندم مارک به صورت برجسته هست .یعنی نقطه نقطه ای باشه اصله
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
ندا جان سودو کرم این دوستاییم که استفاده کردن میگن خیلی زود سوختگی رو ترمیم میکنه حتی برای خود بزرگترها این بچه ها که تاییدش میکردن میگن سریع جای سوختگی رو میبره اما توی اینکه دائم بشه استفاده کرد راستش اطلاعی ندارم