امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی بارداری
آرزو جان به اقدام فکر نکردی؟
من خیلی دوست دارم زودتر اقدام کنم Big Grin
ولی فکرم و مشغول میکنم دیگه به اون سقط فکر نکنم
از اسفند دیگه فکر کنم بتونم اقدام کنم
ولی میزارم بعد عید احتمالا
اخه من دوست داشتم نیمه اولی باشه ولی نشد

حق داری به خدا تازه من صدای قلب و نشنیدم وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه
ولی باید یه جوری خودمون و قانع کنیم که حتما قسمت نبوده
خیلی از دست دادن بچه سخته
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، nona، youtab
پاسخ
تینا جان یه ذره ترس دارم و اینکه دی عروسی داریم کلی بدو بدو دارم نمیشه ریسک کنم چون میخوام موهامو هایلایت کنم، واسه ناخنم برم همش مواد شیمیایی ، یه کیشم برم تا بعد ببینم خدا چی میخواد باز یهو وسط همه برنامه ریزی هام سوپرایز نکنه
پاسخ
خوب پس ایشالا بعد عید
منم همین ترسا رو دارم
ولی طاقت ندارم بزارم یه سال بشه بعد
منم عروسی داداشم هست تاریخ رو معلوم نکردن هنوز یا اسفند میشه یا اردیبهشت
منم دوست دارم ترکیه برم ولی با این قیمتا نمیدونم بتونم یا نه
کلا باید سپرد به خدا ببینیم چی میشه
هرچی بیخیال تر باشی انگار بهتره
  • Heven
پاسخ
آره کلا من تو فاز بارداری نبودم قرار بود آخر اسفند بریم ترکیه که ۷ اسفند فهمیدم باردارم نشد بریم پولمونم خرج کردیم حالا ببینیم کیش رو میتونیم بریم
من ۸ دی عروسی دختر خواهرشوهرمه و از اون جهت که یه دونه زن دایی ام میخوام از اول تا آخر وسط باشم دیگه نمیشه
  • tinaaa91
پاسخ
رخشید جان من تازه خوندم - مبارکتون باشه عزیزم - به خوشی - ان شالله به سلامتی فارغ بشی
مسیر جهان دوره گردیست
  • رخشید
پاسخ
مرسی پروانه جان و ندایاجان Heart محبت دارید
  • ندایا
پاسخ
آرزو جان تو هر کاری تونستی کردی و مداوم زیر نظر دکترت بودی و دیدی لکه بینی داری که خب یکی از علایم سقط و خطر رعایت کردی و استراحت کردی. تو هیچ تقصیری نداشتی و اون اتفاقم دیگه قرار نیست دور از جون تکرار بشه. پس خودتو هیچ مقصر ندون. هر وقت آماده بودی اقدامتو کن و ان شاالله همه چی برات عالی پیش میره

تینا جون ان شاالله برای تو هم همه چی عالی پیش میره
  • Heven، tinaaa91
پاسخ
مرسی مریم جان انشاالله شما هم گل پسرتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم
  • tinaaa91
پاسخ
پروانه جان من قرار بود سه ماه اقدام کنم اگر نشد شروع به تزریق آمپول رشد فولیکول کنم و روز دهم دوره برم سونو اگه تخمک مناسبی بود امپول ازادسازی بزنم که ظرف ۳۶ ساعت بعدش رابطه داشته باشم من حوصله صبر نداشتم از خواهرم خواهش کردم به دکتر بگه همون ماه دوم تجویز کنه هیچی دیگه من پریم تموم شد امپول رشد رو زدم اما ناقص چون یهو عمل اورژانسی مادرم و مادرشوهرم پیش اومد اصلا خونمون اوضاعی شد ولی روز دهم سونو دادم از هر طرف ۵-۶ تا تخمک خوب بالای ۲۰ در حال آزاد سازی بود امپولو زدم تو اون ۳۶ ساعت ۲ بار رابطه داشتم و قشنگ خودم متوجه هم ازادسازی شدم هم متوجه به تغییرات اساسی که احتمالا درد ازادسازی بود دیگه ارتباطی نداشتم اون ماه رو بی خیال شدم چون باید بعدش پروژسترون مرتب میزدم و رابطه تا اخر دوره داشتم که نشد همه برادر خواهرام ازونوراومده بودن منم کلا پام تو دو تا بیمارستان برای مادرم و مادرشوهرم بود خلاصه زد و باردار شدم در کنال ناباوری
  • Heven، maryam_na، tinaaa91، youtab، پروانه ابریشم
پاسخ
منم آمپول آزادسازی زدم و فقط یک بار بعدش رابطه داشتم.
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان