۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۳ عصر، توسط خانم فسقلی.)
یوتاب هلیام داره از اینا واقعا سرگرمش میکنه صداشم خودش قطع کرد انقدر کوبوندش اینور اونور
![[تصویر: d5a10976-d96b-4ad3-8022-b4f1ad441833_kaqx.jpeg]](https://s6.uupload.ir/files/d5a10976-d96b-4ad3-8022-b4f1ad441833_kaqx.jpeg)
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۳ عصر، توسط خانم فسقلی.)
یوتاب هلیام داره از اینا واقعا سرگرمش میکنه صداشم خودش قطع کرد انقدر کوبوندش اینور اونور
![]()
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۴ عصر
اسم این چیه یوتاب؟ ازیناس که باهش راه میرن؟ به درد بچه یه ساله ای که هنوز راه نمیره نمیخوره یعنی؟
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۳:۵۵ عصر
دنیا خشک کن این شکلیه از خیابون بهار بخر
![]()
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۰۸ عصر
یوتاب از این اسفنجای صداگیر (اسم دقیقشو نمیدونم ) بذار تو گوشت خخخخ
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۲۵ عصر
ماهرخ جون چیو باهاش خشک میکنند؟ خخخ
واییی خودا هلیا رو ببین... چه عشقه.. دخترها من ازین قرقری ها که هلیا داره بچگی داشتم، با اون دستش که پلاستیک فشرده است عای کتکم میزدند.. عای کتکم میزدند.. آخرشم بزرگتر شدم بردم انداختم تو حیاط همسایه.. خخخخخ
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۲۹ عصر
عه اره ماهرخ میبینی چه خوبه
![]() نمیدونم اسمشو ما گفتیم اقا از این چرخا که راه میبرن دم در گذاشتین بدین خخخخخ نه فکر کنم بچه هایی که راه میرن خوب باشه براشون ... هم خودش با هر چرخیدن تق تق میکنه هم دور تادورش یه چیزای تلقی داره توش مثل ساچمس مثل جغجغه صدا میده اره رخشید باید همین کارو کنم ![]() ![]() ![]()
دنیا جان باسن بچه رو خشک میکنیم بعد شستن
![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۳۵ عصر
میگم مگه با حوله خشک نمیکنند.. دیگه خشک کن برا چیشه..
من رفتم ازین الا آرت خشک کن و زیرانداز تعویض و این چیزا خریدم
آروغگیر هم گرفتم با ست تشک یه شیشه شیر هم اشانتیون داد گفتم ماهی 2،3تومن خرید کنم بزارم خونه مامانم که اونا نخرن برام دلم نمیاد تو خرج بیوفتن مغازه کوچیکی بود ولی چقدر تیراژه اون طبقه مغازه هاش باحال بود چه لباسایی داشت واسه بچه ازینا دنیا جان https://elaart.ir/fa/subproduct/5/198/%D...8%AF%DB%8C سایتش و نگاه کن من ازینجا خریدم
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۴۲ عصر
نه دنیا جون حوله واسه بچه اونقدری زبره هرچقدرم نرم باشه
اینا نرمالوان پوست نینی لطیفه زود قرمز میشه ... اره تینا خیلی خوبه اون پایین الا ارت عالیه همه جیش به نظرم اما چندتا مغازه رفتم قیمت گرفتم گرونتر از حتی بهار بود چیزاشون ![]() ![]() |