امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 1.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی بارداری
مینو جون چه خوب اینبار فکر کنم باید خواهش کنم همون ماه اول تجویز کنه والا حوصله ندارم هی چند ماه اقدام کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • مینو
پاسخ
ضرر نداره این آمپولا بچه ها؟ مگه هورمونی نیست؟
پاسخ
اگه همانژیومی چیزی داشته باشید نمیزنن صنوبر جان نه اینو نه هیچ داروی هورمونی دیگه
بعدم صنوبر نه کلا نهایت دو سه دوره تجویز میشه یک ماه در میون ، برای کسایی که ذخیره کمی هم دارن معمولا نمیدن یهو بسته به بدن ممکنه تخمکای زیادی ازاد بشه اونی که ذخیره نداره ممکنه یهو نزدیک صفر شه مثلا من به محض تزریق حدود ۱۲ تا تخمک بالغم آزاد شد برای همین ترس چند قلویی داشتم با اون بتای بالا که خواهرم گفت اون نوع آمپول رشدی که زدی چند قلویی نمیده نگران نباش
  • صنوبر۷۱
پاسخ
مرسی نونا جان از توضیحت.
  • nona
پاسخ
نونا تو بیا کلومیفن چیزی بخور چنددقلو بشه مادر Smile
  • nona
پاسخ
اصلا دوست ندارم رخشید اولا با هیکل من احتمال به سرانجام رسوندن کمه برای همین قرار بود حتی اگر دوقلو بشه یکی رو حذف کنن حتی دکترم صبل سونو گفت ایشالا دو و چند تا نباشه

بعدم طاقت از دست دادن یکی رو با اون شرایط نداشتم حتی اگه پنج قلو میشد نه دلشو داشتم حذف کنم نه توان به ثمر رسوندنش
  • رخشید
پاسخ
حیف شد نونا Blush آخه تو نینی دوست داری حالا من طبق همون قاعده ای که یکی رو باید آورد فعلا دارم میرم جلو توان و انرژی چندتارو واقعا ندارم ولی به این موضوع هم فکر میکنم بچه ها چقدر تنها میشن تو این دنیا Undecided
  • nona
پاسخ
دو قلو زایی فقط فقط مسئله ارثی از سمت خانم هست درسته؟!
یعنی باید حتما دو تا تخمک آزاد بشه که دو قلو بشه یا یک تخمک به دو قسمت تبدیل بشه
حالا اگر مردی سابقه دو قلو زایی در خانواده داشته باشن مثلا برادرهایش دو قلو باشن که برای بچه های خودش تاثیری نداره، درست میگم؟
  • Rose
پاسخ
ماری فکر کنم از طرف خانم باشه
و تقسیم تخمک و باروری دو تخمک فکر کنم روی همسان یا ناهمسان بودن تاثیر داره
  • Mari90
پاسخ
آری ماری جان از سمت خانوم باید باشه الان خاله ی من یه قل داشته که بعد بدنیا اومدن خالم مونده پسر فوت شده ولی هنوز تو فامیل کسی دوقلو نیاورده
ولی توی فامیل همسر با اینکه ارث نداشتن سه تا از خواهرزاده هاش بچه هاشون دوقلو

چندقلوزایی جز بارداری های پر خطر
  • Mari90، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان