امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
شماره مطب میدی کژال جان
من غربم
پاسخ
مرسی بچه ها از همگی 
خداروشک تا الان خوب بوده و با تب برا تب نکرده و بیحال نشده مثل روزای قبل
الان بهش اتتی بیوتیکشو دادم ابنففقد گریه کرذ کلا خیلی ب سختی دارو میخوره و پدرم دراومده این چتد روز
رز جان پسرمم میتونم پیش مادرشوهرم بذارم ولی دیگه تقریبا 5 سللشه و امسال پیش 1
وقتی اونجا میمونه همش یا تی وی میبینه یا گوشی مبگیزه ازشون بازی کنه ولی تو مهد خیلی کارای مختلف اتحام میدن
همه چی مهد خوبه غیر این مریضی امسالم ک اینقد شایع شده
دارو هم اره واقعا اگه اشنا نداشته باشی پروفن هم من چند جا پرسیدم گفتن نداریم
انتی بیوتیک حتی ی جا این هندیا ک برگشت زدن گفتن داریم بدیم بهتون Undecided
واکسن هم من برا پسرم زدم و دخترمو اشتباه کرذم گفتم کوچیکه نزنم الان هی خودمو سرزنش میکنم ک اگه زده بوذم شاید اینجوزی تمیشد......
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Mari90، youtab
پاسخ
دلم از مریضی بچه های کوچولوتون گرفت... در حدی که در خودم نمی بینم مامان بشم، بچه ام مریض بشه.. الان برای بچه های شماها دارم دق میکنم.. حتی اگر یه چکه آب از دماغشون بیاد... من گریهههه
  • youtab، نرگس
پاسخ
سلام. بچه ها پسرم ۴ شنبه هفته گذشته واکسن یکسالگی زد و گفتن شاید ۴-۵ روز دیگه تب کنه. از دیروز تب کرده اما امروز تبش کمتر نشده‌. بهداشت گفت روز دوم رو به بهتری میره. اما بدتر شده. شما تجربه ای دارید ؟
پاسخ
شیطون خانوم پسر من واکسن زد دکترش گفت بعدش هیچ علایمی نداره اگه تب کرد بدون سرما خورده ، ولی منم شنیدم بعضی بچه ها بعد واکسن دونه زدن و تب کردن
فعلا استا بده اگه علایم دیگه داشت ببر دکتر

بچه ها من پرونار نزدم یعنی دکترش گفت یکسالگی بیار بزنم که دو دوز باشه و واکنش آلرژیک هم نده
حالا هفته پیش رفتم پیش دکترش گفت الان هیچ جا پرونار گیر نمیاد بازار آزادم باشه مطمین نیس و ریسک نکنیم بذار باشه دو سالگی بزن
چیکار کنم؟ خیلی استرس دارم
چند تا داروخانه هم رفتم نداشتن
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
بچه ها پرونار ۴ دوز. دکتر من گفت دوز ۴ ام میتونه ۱۲ یا ۱۳ یا ۱۴ ماهگی بزنه. که چون من واکسن یکسالگی بهداشت زدم گفت پرونار ۱۳ یا ۱۴ ماهگی بیار باید یک ماه حتما فاصله باشه

ندا بگردی هست. ولی کلا سخت پیدا میشه. آزاد هم میدن دولتی اصلا نمیدن داروخانه ها.
ااا آخه بهداشت به من گفت تب ممکنه بکنه. بعد رفتم رو نت خوندم زده بود ۲۰ تا ۳۰ درصد بچه ها علائم دارن و تب میکنن که شانس من بچم جز ۳۰ درصد. استا دارم میدم از دیروز. اما اینکه رو به بهبود نمیره نگرانم. آخه علائم دیگه ای هم به جز تب نداره که بگم سرماخورده. جایی هم نمیره اصلاااا. مخصوصا چون مادر همسرم شیمی درمانی میشه ما سوبله دیگه مواظبیم
پاسخ
سلام عزیزان
دوستانی که بچه شون بزرگتر از 2 سال هست لطفا بگن چه مکملی به بچه میدن
من بعد 2 سالگی دکترش گفت هر دوماه یه دونه قرص ویتامین دی و 2 روز در هفته فروگلوبین
بعد از چند ماه که مریض شد یه دکتر دیگه گفت هر روز بهش فروگلوبین بدید و ما هر روز دادیم الان تموم شده گفتم بپرسم ببینم شماها چیکار میکنید؟
  • youtab
پاسخ
شیطون خانم پسرم یادمه ی هفته بعد واکسن تب کرد و بعدش علایم سرماخوردگیش شروع شد ولی دخترم علایمی نداشت
ب منم گفنن ممکنه 4 5 روز بعذش تب کنه 
بچه ها واکسن پرونار اسم کاملشو میذارین؟ برا کدوم شرکت؟
من ی جدولی دیده بددم تا چ سنی میشه زد پیدا نمیکنم
شما میدونین تا چند سالگی میشه زد؟
پروانه جان من ب پسرم مولتی ویتامین میدم ی شیشه میدم یکی دو ماه استراحت میدم بعد دوباره ولی هرروز نمیدم البته دکتزش گفت هرروز میتونی بدی مارکای مختلف هم دادم
ایمیونس کیدی کیر و چندتا مارک دیگه هم بوده
قطره ویتامین دی هزار هم بهم گفتن روزی بک سی سی بدم
پاسخ
ندا جون تا وقتی وقتش رو دارید حتما یه جوری گیر بیار و بزنید... من دیدم که پسرم توی مهد مریض شد و عفونت به خونش زد، اما بچه هایی که پرونار زده بودن (البته خب کوچیکتر از پسر من هستن)، مریض هم که میشن به خونشون نمیزنه و به بستری نمیرسه... البته شاید هم کلا کمتر از پسر من کثیف کاری می کنن و دست به دهن و چشمشون میزنن...

پروانه جان ببرش پیش دکترش، خود دکتر براش مولتی و آهنی چیزی اگه لازم باشه میده...
من بعد از مریض شدنش بردم، دکتر کلی براش از این چیزا نوشت...
ولی الان بخوام بگم، دو مدل مولتی داره، یه مدل مولتی بر اساس ژل رویال داره، یه آهن فروم 3 بار در هفته داره، یه چیز دیگه هم بود که تموم شد و یادم نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
الهام جون تا کی ویتامین دی گفتن بدی؟
زیر 2 سالید؟

پرونار رو نمیدونم، ولی فکر کنم بچه ها می گفتن 2 سالگی... متاسفانه من وقتی باهاش آشنا شدم که پسرم دو رو رد کرده بود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان