امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
حالا خودم رژیم قندی گرفتم! خداکنه به انسولین و اینا نرسه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راست میگی لی لی؟ وای منم استرس گرفتم آخه دیروز رفتم آزمایش تحمل گلوکز دادم،چقدر مزخرف و خسته کننده بود، حالا جوابشو ندادن ولی اگه بالا باشه باز باید بری آزمایش دادن و ...
هیچوقت من شیرینی نمیخوردم ،یه هفته قبل شروع کردم روزی یکی خوردم حالا نمیدونم تاثیر داشته یه دونه شیرینی یا نه
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۴، ۰۱:۱۶ عصر)Bonsay نوشته است: لی لی جان در حد یک ربع پیاده روی تو خونه هم انجام بده
یا یوگای بارداری

بن سای جان من کل روز نشستم پشت سیستم اصلا تحرک ندارم بجز همین کارهای خونه اما اگه پیاده روی تاثیر داره ازین به بعد حتما میرم

ستی جان واسه من فقط یه بار خون گرفت بعد یه شربط داد گفت یه ساعت دیگه بیا همین بود
  • mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من قند ناشتا ۹۰ بود یک ساعت بعد ۱۵۰ دو ساعت بعد ۱۲۰
که تو رنج خود آزمایشگاه نرمال بود
دکتر خودمم گفت خوبه و حتی حرفی از رژیم و رعایت نزد چه برسه انسولین!پرسیدم گفت قندت خوبه
  • lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای من ۳ مرحله ای بود،همون لحظه هم جوابشو داد؟
  • lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۴، ۰۴:۳۸ عصر)Roshanak7367 نوشته است: بچه ها من قند ناشتا ۹۰ بود یک ساعت بعد ۱۵۰ دو ساعت بعد ۱۲۰
که تو رنج خود آزمایشگاه نرمال بود
دکتر خودمم گفت خوبه و حتی حرفی از رژیم و رعایت نزد چه برسه انسولین!پرسیدم گفت قندت خوبه

روشنک جون بعضا دکترا تو رنج آزمایشگاه سخت نمیگیرن و میگن اکی هست. اما اگر دکتر من بود حتما تکرار آزمایش میداد و اگه مجدد همین اعداد بود قرص میداد. که البته واقعا روز بیمارستان و زایمان متوجه شدم عالی تشخیص داده و تجویز کرده بود درصورتیکه مدام میگفتم بابا از رنج آزمایشگاهم پایینترم که. من ناشتام ۹۰ و باقی اعدادم ۱۰۰ و ۱۱۰ بود و اینقدر سختگیرانه رفتار کرد. الانم اینو نکفتم استرس بگیری فقط حواست باشه مصرف سبزیجات و سالاد و پروتیین و میوه های کم قندو لبنیات رو باید بالا ببری بستنی، موز، شیرینی حذف کربوهیدراتم کمتر کن
  • mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من دیروز دوباره آزمایش بتا دادم و 214 بود. بعدش هم رفتم دکتر که گفت رشد بتا کم بوده و احتمال حاملگی خارج رحمی هست و باید دوباره آزمایش بدم. دیروز بدجوری دلدرد و حالت تهوع داشتم. به نظرتون چه کاری برای بهتر کردنش انجام بدم این آخر هفته همش باید برم ماموریت.
  • lili_61، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم اگه خارج رحمی باشه که نمی تونی بری ماموریت...
دکتر گفته کی باید تکرار کنی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، nona، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۵، ۰۸:۵۸ صبح)Rose نوشته است: عزیزم اگه خارج رحمی باشه که نمی تونی بری ماموریت...

باید شنبه تکراربشه. نمی تونم نرم. بهشون قول دادم، تدارک و... دیدن Sad . دیشب رو برگشتم خونه استراحت کردم ولی دوباره امروز عصر باید بریم خارج از شهر تا صبح. به عنوان مسکن فقط استامینوفن میشه خورد؟
خدا کنه خارج رحمی نباشه  Sad  اگر باشه درمانش چیه؟ شنبه بعد از آزمایش دوباره ماموریت دارم. نمی خوام کسی چیزی بفهمه...
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۵، ۱۰:۴۰ صبح)samin** نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۲۵، ۰۸:۵۸ صبح)Rose نوشته است: عزیزم اگه خارج رحمی باشه که نمی تونی بری ماموریت...

باید شنبه تکراربشه. نمی تونم نرم. بهشون قول دادم، تدارک و... دیدن Sad . دیشب رو برگشتم خونه استراحت کردم ولی دوباره امروز عصر باید بریم خارج از شهر تا صبح. به عنوان مسکن فقط استامینوفن میشه خورد؟
خدا کنه خارج رحمی نباشه  Sad  اگر باشه درمانش چیه؟ شنبه بعد از آزمایش دوباره ماموریت دارم. نمی خوام کسی چیزی بفهمه...

ان شاءالله که نباشه...
ولی خارج رحمی درمان نداره که آخه... سرچ کن متوجه میشی..... استامینوفن هم بدون اجازه ی پزشک فکر نمی کنم درست باشه بخوری...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان