امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مرسی ساین جان اسمشو گفتی
پسر خواهر سوهر من از ۹ ماهگی براش قصه یا لالایی میذاشت دیگه از اتاق میومد بیرون خودش میخوابید هنوزم همینه میذارتش تو اتاق روتینو اجرا میکنه میخوابه حدود ۳.۵ سالشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
نونا پسر خواهرشوهرت گلی است از گلهای بهشت.
پسر من تا اشک منو درنیاره نمیخوابه.
مرده و زندمو میاره جلو چشمم.
  • Celin، nona، youtab
پاسخ
خدا خیرتون بده پسر من چشم باز کنه من پشتم بهش باشه 
حالا هرساعتی از شب باشه پامیشه غرغرکنان تو خونه دنبالم میگرده خخخخخخ
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin، nona
پاسخ
تا حالا شده بچه اتون قبل ۱۸ ماهگی بدون شما یا همسرتون در حد نیم ساعت جایی مونده باشه؟ امروز پدربزرگش تو خیابون دیدش بغلش کرد اینم باهاش رفت خونشون من کتر داشتم نتونستم برم
البته اونارو میشناسه ولی بعد نیم ساعت بهونه گرفته بود آوردنش
حالا مامانم خیلی دعوام کرد که بچه گناه داره چرا نرفتی باهاش Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab
پاسخ
کژال اصلا محشره چه غذا خوردنش چه آرومیش چه خوابش الان دوقلوهاشم ماشالا خوشخواب

یوتاب دختر من با چشم بسته دستمو جستجو میکنه بگیره

ندا دیگه ماشالا بزرگ‌شده کلا توصیه میشه بخاطر اضطراب جدایی تا ۱۸ ماهگی ختما مادر یا پدر همیشه حضور داشته باشند
چون تا حالا نذاشتیش برای همینه سریع بهانه گرفته
ما هم تا خالا تنها نذاشتیمش پیش حتی مادر پدر حتما یکدوم بودیم
ولی خوبه که با بابابزرگش رفته Smile
  • Celin، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
بچه ها نی نی نبات شما چجوری خرید کردید مثلا زیر سه سال؟ یعنی منظورم اینه ۳۰ جلد که نخریدید یهو چطور انتخاب کردید
  • youtab
پاسخ
من چند تا همینجوری خریدم از یه پیج اینستا
همشو نخریدم

مری روش الان دیدم نوشته زیر ۳ سال
شاید اون یه مدل دیگه اشه واسه ۳ تا ۷ ساله
چون اینی که من دارم در مورد جیش و فین کردن و ایناس Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Celin، youtab
پاسخ
واقعا خوش به حالش نونا. اتفاقا امشب داشتم به شوهرم میگفتم بچه خوب واقعا خوبه.و بچه بدقلق پدر آدمو در میاره.
حالا پسر من بدغذا نیست. ولی این سرگرم نشدن و بغلی بودنش زندگی منو از هم پاشونده.

نونا من همینجوری از عکس روی جلد انتخاب کردم. از دیجی خریدم. یکی بود عکس دو تا بچه روشه. اونو گرفتم. نشونش میدم میگم این تویی. اینم داداش (به پسر خواهرم میگه داداش)
  • Celin، nona، youtab
پاسخ
نونا جون خوش به حال خواهر شوهرت
ناشکری نمیکنم واقعا نسبت به ۴،۵ ماه پیش واقعا بهتر شده راحت میخوابه
قبلا از اتاقش میومدم بیرون از شدت عصبانیت در حال انفجار بودم
همین که اتاق خودش رو به همه جا ترجیح میده پیشرفته
چند شب پیش با خواهش و تمنا راضی شد بیاد رو تخت ما بخوابه
  • nona، youtab
پاسخ
ندا و کژال مرسی من سایت خودشونو چک کردم پس فعلا یه دو جلد میگیرم ببینم چقدر اکی هست البته کلا دختر من عاشق کتاب خوندنه قاعدتا باید خوشش بیاد ولی یسری کتابا مثلا چند ماه بعد باهاشون ارتباط میگیره مثل همین کتابای تادپار من یک سالگی گرفتمشون دخترم تازه از ۱۶ ماهگی عاشقشون شد. گروه خردسالش ۳ تا ۷ ساله کتاباش پیشرفته تره Smile فداشون بشم ماه به ماه تغییر میکنند Smile
کژال و سلین واقعا به خدا اصلا خوش خواب و خوش غذا بچه باشه غم مادر چیه؟؟! خودش مرتب میگه بچه داری خیلی آسونه منم فقط زل میزنم بهش Smile میگم خخخخخخیلی !
بعد بچه ها گفتم که با پسرش از دو ماهگی حدودا سفر بودن مرتب مادر پسر اکثر اوقات تنها یا سه تایی با همسرش
الانم ماه دیگه برنامه سفر چیده فک کنید با سه تا بچه Smile

سلین والا منم الان خدارو شکر میکنم دیگه واقعا نشد جداش کنم خودمم تو اتاقش میخوابم چون شبا چند متر جابجا میشه و باید بگیرمش که بدخواب نشه الان که نزدیکش میخوابم خدارو شکر خوابش بهتر شده طولانیتر میخوابه یا بیدار میشه منو میبینه یا حسم میکنه میاد بغلم میخوابه
راضیم والا حداقل یکم هورمون رشد ترشح بشه اشکال نداره مستقل نشد ۱۲-۱۳ ماه مه هر نیم یک ساعت بیدار شد اون هورمون بدبخت فرصت ترسح پیدا نکرد

رفتم چرخ عصایی رو هم خریدم یوتاب و سلین مرسی که اسمشو گفتید
یدونه ست جارو خاک اندازم خریدم برای دخترم از بس این جاروی پاکبان مجموعه رو میگیره و میچسبه به جارو باید با گریه جداش کنم رفتم براش خریدم از وقتی دادم دستش ساعت ۸ شب تا ۱۰ یسره خونرو جارو کرد

امروز صبحانشو بردم خدمت گربه های محل که همراه اونا بخوره ( یه لقمه به اونا میدم یه لقمه به دخترم) مسابقه کی زودتر تموم کنه میذارم! یه لحظه گربه تو کربه شد تعداد زیاد شد برگشتم ببینم چرا اینقدر دو تا گربه سیاهه خودشونو بهم میمالن پنج ثانیه طول نکشید برگشتم دیدم دخترم دم یه گربه پلنگی تپل رو گرفته گربه میخواد بره سمت راست دخترم از دمش داره میکشدش سمت چپ زورش نمیرسه دندوناشو با حرص داره فشار میده اصلا یه صحنه ای بود یه اوضاعی
دم گربه هه گرم که پنجولش نزد یا گازش نگرفت فقط داشت فرار میکرد
  • Celin، Elham67، Rose، sims s، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان