امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا تو میدی دخترت خودش بخوره؟ دخترهای من اینجوری خیلییییی خیلی ناچیز میخورن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نه ترگل غذای جدید قاشقی رو خودم دادم اما رو نون دیگه میذارم تو بشقابش خودش میخوره که نخورد
  • Targol
پاسخ
چقدر خوبه اینجا هست که حداقل آخر شب وقتی با کوهی از عذاب وجدان و خستگی میشینم سرجام بدونم بیشتر مادرا مثل خودمن
همش با خودم میگم شاید من نتونستم قلق غذا خوردن این بچه رو پیدا کنم ، شاید من بلد نیستم برنامه ریزی کنم تا به همه کارام برسم ، ولی اینجارو میخونم میبینم نباید خودمو مقصر کامل بدونم

اون‌تاپیک غذاهای بچه ها انگار جای ایده دادن باعث ناامیدی شده
پسر من خییییلی کم غذاس ، من تو گهواره میخونم طرف میگه یه دونه تخم مرغ نیمرو با دو تا خرما و یه قاشق کره محلی و یه گردو واسه صبحانه بچه ام کافیه؟؟ یا عکس بشقاب سوپ میذارن تا سرش پر
ولی پسر من صبحانه تهش نصف گلابی تو یک قاشق جودوسر بخوره با کلی بازی !! خب من همونم واسه ایده نوشتم اونجا
یا ناهار امروز یه قوطی کبریت کباب تابه ای خورده با یک قاشق برنج
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Seti69، Targol، youtab، مینو
پاسخ
بچه ها اونجا رو به دید ایده گرفتن نگاه کنین وگرنه اینجور که معلومه بچه کسی اونقدررر نمیخوره ولی شما همیشه میان وعده و وعده اصلی دارین دیگه. مثلا من بیام بنویسم میان وعده نون پنیر و گردو از کجا میدونین چقدر خورده؟ ولی خب من اینو اماده کردم و توی تاپیک مینویسم دیگه (من نوعی Smile ) البته اگر باعث عذاب وجدانتون میشه کسی ننویسه
  • Targol، youtab
پاسخ
ندا جان احه فقط شما مقدار مینویسی ایانه جانم برای میوه مقدار مینویسه
از وقتی شما مقدار نوشتی متوجه شدم خب پس حجم معده ها گویا برابره آخه یهو بنویسی کباب تابه ای و برنج بکی ممکنه فکر کنه یدونه کباب تابه ای کامل با مثلا یه بشقاب برنج بچه خورده حس نا امیدی از غذا خوردن بچه به آدم دست میده Smile
نگران نباش رفع میشه عزیزم ما فقط باید غذا ها رو حاضر و ارائه کنیم دیگه تلاشمونم برای خوردنشون میکنیم باقیش به شانس و اقبالمون مونده و همکاری و مود بچه Smile
گهواره رو نگو واقعا همینی که نوشتی اونروز یکی نوشته بود صبحانه یه تخم مرغ ابپز و نون و کره و شیر موز
میان وعده یدونه بستنی
ناهار نمیدونم خورشت چی با برنج
بعداز طهر اب هویج بستنی و سیب زمینی ۴ تا دونه
شامم عدسی
بعد نوشته بود نگرانم مامانا کافیه یعنی؟ Smile یکی نوشته بود بیاد منم بخوره Smile
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
باور کن صنوبر من چند روز پیش،خوندم اونجا نوشته بودن بچه اتون چقدر سوپ میخوره تو لیوان دسته دار Smile همه نوشته بودن دوتا ، یک و نیم
بعد هی سوپارو میریختم تو لیوان میریختم تو بشقاب هر چی حساب میکردم دوتارو خودمم نمیتونستم بخورم Smile Smile
بچه های گهواره ماشالا بخووورنا Smile)))

نونا احتمالا اونکه نوشته بود بیاد منم بخوره من بودم Smile))) دلم میخواد بزنمشون
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
نه چرا عذاب وجدان
اتفاقا تاپیک خیلی خوبیه درسته من خودم کم میرم که ناامید نشم اما گاهی میرم از بچه ها ایده میگیرم
ضمن اینکه باعث میشه بدونم مامانای دیگه چقدر دارن تلاش میکنن پس منم باید ادامه بدم
بچه ها من گفتم استرس میگیرم لطفا باعث نشه ننویسید

وای اره ندا باورت نمیشه اونروز ماسه دخترمو که توش غذا میخوره ریختم تو بشقاب ببینم چه حجمی میشه لعنتی مامان … اسمشو نمیگم میگه دخترش دو تا بشقاب پر برنج و خورشت میخوره ناهار!!!

دو تا لیوان سوپ واقعا اون موقع حس میکنم دخترم غذا نمیخوره اصلا Smile
  • youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
دقیقا من تلاش خودمو میکنم فقط دلم‌ میخواد همون حجم کمی هم که میخوره مقوی باشه
امروز عصرونه اشو کامل خورد بغلش کردم گفتم مامان ببخشید اگه مامان خیلی خوبی نیستم همسرم بهم گفت تو بهترین مامانی کی انقدر واسه دو قاشق غذای بچه خلاقیت به خرج میده تهش یه کیک و تیتاپ میارن سیر بشه بره پی بازیش
گفتم همه همینن گفت نه فقط تو و دوستای خانومیت اینجوری هستین Smile Smile
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Targol، youtab
پاسخ
وای بنویسین تو رو خدا. من امروز با همون توصیه‌ها حلوای خرما درست کردم و میکس اناناس و موز. دیروز هم اوتمیل درست کردم. حالا درسته نمیخورن اما درست که کردم Smile) البته میکس اناناس و موز خوب بود. خوششون اومد. نصف موز با دو تا برش از کمپوت اناناس رو دادم دوتاشون نصف نصف خوردن. حلوا رو یکیشون توپکی کردم اندازه مثلا نخود. ۵-۶ تا خورد. اون یکی دخترم میدونم بافت نرم اینجوری دوست نداره، چندین بار هم امتحان کردم لبخند میزنه تف میکنه. با ابجوش گذاشتم رو حرارت به غلظت کاچی درومد. دادم خورد. البته همه‌شون مقدار خیلی کم بود. اما خیلی ذوق کردم.
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
بچه ها منم دارم ميخونم و ايده ميگيرم براي ني ني در اينده
ولي همتون واقعا مادرهاي خوبي هستين به خودتون افتخار كنيد
من اطرافيانمو ميبينم با شما غير قابل مقايسه هستن
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona، Rose، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان