امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان جوانه گندم رو شوفاژ خشک میکنم بعد آسیاب میکنم ولی خیلی کم درست میکنم هربار
خیلی هم کم میریزم که اصلا متوجه نشه نمیدونم خاصیتی داره یا نه

سمنو خونگی هم اگه بچه دوست داشته باشه خوبه پسر من نمیخوره
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose
پاسخ
بنساي جان من كلا ديگه شب تا صبح به جز صبحانه يك قطره شير هم نميدم و واقعا راحت شدم
مخصوصا نميدم كه معده استراحت كنه
چون در طول روز هر دوساعت داره يه چيزي ميخوره

بچه ها راجع به حجم معده بچه هاي هم سن و سال ما
من لااعقل راجع به بچه ي خودم به يه نتيجه رسيدم
اينا اگه بخوان و راي شون باشه معده شون خيلي جا داره
پسر من توي شمال اشتهاش دو برابر ميشه
به طرز عجيب غريبي غذا ميخوره
ولي پامون به تهران ميرسه دوباره دهنمون رو سرويس ميكنه
  • Bonsai، Rose، خانم فسقلی، دانژه
پاسخ
مرسی رز جان از توضیحات کاملت من که تقریبا همه این روش ها رو رفتم با همراهی کارشناس تغذیه فعلا دست به گریبانم
مشارکتم که چی بگم دخترم گوجه هویج پیاز رنده میکنه برای غذا درست کردن، کوکی بخوام درست کنم قالب رو دخترم میزنه یعالم راحع به رنگ و شکل میوه ها و خوراکیا صحبت کردیم ولی هیییییییییییی هرچند ناراضی هم نیستم بلاخره با این وضعیت با بدبختی رو نمودارش نگهش داشتم راضیم تقریبا ولی خب واقعا دوست داشتم دهنش باز باشه نه اینکه من به صدها روش متوسل بشم Smile و البته اینکه بلاخره همیشه نخور نیست و بازه های زمانی ای هم وجود داره که همکاری میکنه و قلب منو شاد میکنه گهگاهی Smile

ندا جون مرسی عزیز
پس همون من چون اصلا بلد نیستم جوانه درست کنم یعنی استرس کپک نامشهود دارم پودر اماده ااب گرفتم اصلا افتضاحه، به نظرت جوانه بسته ای حاضری بگیرم خشک کنم؟ حتما خاصیت داره چرا نداشته باشه
سمنو و هر چیز بافت یکدست دخترم اصلا دوست نداره حتما باید درشت و تیکه تیکه باشه و زیر دندونش بیاد برای همینه مثلا فرنی و دنت و پوره نمیخوره
لیانه حان ولی من دخترم شمال و تهران و جای دیگه نداره حجم معدش کامل مشخصه مواقعی که همکاری میکنه و غذاشو کامل میخوره اگر حواسم نباشه و با کمی فاصله میوه ای نونی چیزی برای سرگرمی بدم قطعا بالا میاره
دفعه پیش مسافرت بودم اصلا ذوق مرگ شدم دخترم ماکارونیشو تمام و کمال خورد دیگه ته حجم معدش بود متوجهم بودما ولی وقتی خودم نشستم سر غذا گفتم سرگرمش کنم یه تیکه خیار دادم نیم ساعت بعد یه تیکه نون کوچیک یعنی نگم چی شد دیگه همه چیو پس داد انگار که هیچی عملا نخورده بود و من موندم ماتم زده
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
از اونجاييكه خودم تا ديروز اين اشتباه رو ميكردم كه هرم غذايي بچه ها مثل آدم بزرگهاست، گفتم اين عكس رو اينجا بذارم شايد به درد كسي بخورده.

[تصویر:  1-2356_f1o2.jpg]
  • liyane، nona، Rose، مینو، نرگس
پاسخ
نونا دختر شماهم ريفلاكسي بود ولي يادمه شما دارو نميدادي
دكتر ميبريش احتمال ريفلاكس رو بهت ندادن؟!
  • nona
پاسخ
نه ایانه جان رفلاکسی نبود در حد طبیعی رفلاکس داشت تشخیص دکتر بیدار مغز اشتباه بود

نه هیچ رفلاکسی نداره خدارو شکر

وای حجم معدش واقعا در حد همون یک پنجم بررگسالاست بیشتر نه خودش میخوره اگرم حواست نباشه بهش زیاد بدی بالا میاره عین ما آدم بزرگا دیگه طبیعیه
  • 2015، liyane
پاسخ
خداروشكر
  • nona
پاسخ
سلام مامانا
من اومده بود یکم غر بزنم و گریه کنم. دیدم هر کدومتون یه جور درگیرید با بچه ها

راستی من فردا دز دوم واکسن آنفولانزای پسرمه. زنگ زدم دکترش رفته سفر
الان باید چیکار کنم.
صبر کنم بیاد؟ یا باید ببرم جای دیگه برای تزریق؟
  • youtab
پاسخ
ببر جای دیگه تزریق کنن کژال اگر ولی تا اخر هفته برمیگرده صبر کن بیاد سه چهار روز حتی به هفته اشکال نداره
پاسخ
نونا باید ببرم پیش متخصص اطفال برای تزریق؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان