امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آیسان جون کنار بال براش گذاشته بودم نخورد
حریره بادام شیربرنج هم عصرونه دادم نخورد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • آیسان ۹۶
پاسخ
از خودش پرسيدي هوس چيزي نكرده؟
منم فكر كنم رستوران جواب بده
سلين فقط كباب ميتونه بهش جون بده
از يه جاي خوب براش سفارش بده
يا خودت اگه جاشو داري فيله گوساله بخر براش روي منقل كباب كن بزار بوش بهش بخوره اشتهاش برگرده
  • Celin، خانم فسقلی
پاسخ
سلین الهی چه نمکه ماشالا
رساوران خلوت برو یا میز جدا با فاصله بشین تو اسانسورم سوار نشید هیچکس نمیگیره خیالت راحت
  • Celin
پاسخ
لیانه جان دیشب گفت پلو مرغ میخوام که کلا چند قاشق کته و آب مرغ خورد امروز هم گفت بال
ازش پرسیدم میگه فعلا میل ندارم!!!
راسته گوسفندی کباب کردم براش انگار بدتر از این غذا وجود نداره حاضر نشد حتی یه تیکه اش رو قورت بده

فدات نونا جان
پس ببرمش شاید اشتهاش باز بشه

فقط من موندم پلو مرغ از کجا یاد گرفته!!
من اصلا تا حالا نگفتم پلو!!

مامانایی که بچه هاشون غذا نمیخورن رو الان درک میکنم
واقعا سخته
  • 2015، liyane، Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
سلین چه پسر نمکی داری . خدا حفظش کنه
  • Celin
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۲، ۱۰:۲۷ عصر)شیطون خانم نوشته است: سلین چه پسر نمکی داری . خدا حفظش کنه

قربونت نظر لطفته Heart
پاسخ
سلام بچه ها
دخترمن ناحیه پوشک ملتهب شده و جوشای قرمز زده، هر دفعه هم دارم میشورم و کرم آردن میزنم، بهتر نشده اصلا
کالاندولا هم زدم هیچ اثری نداشت
یه بار نوناجون گفتی شربت آلومینیوم ام جی زدی اگه درست یادم باشه ، اونو چجوری بزنم خوب شه؟ برای اینجور مواقع خوبه؟
  • youtab
پاسخ
کرم سودوکرم بزن عالیه
  • Seti69
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۵:۱۸ صبح)Seti69 نوشته است: سلام بچه ها
دخترمن ناحیه پوشک ملتهب شده و جوشای قرمز زده، هر دفعه هم دارم میشورم و کرم آردن میزنم، بهتر نشده اصلا
کالاندولا هم زدم هیچ اثری نداشت
یه بار نوناجون گفتی شربت آلومینیوم ام جی زدی اگه درست یادم باشه ، اونو چجوری بزنم خوب شه؟ برای اینجور مواقع خوبه؟

ستي جان كرم زينك اكسايد رو امتحان كن.
من از تنها چيزي كه نتيجه گرفتم اونه، دو سه روز قشنگ پر و پيمون بزن، اگه بيشتر از سه روز طول كشيد و خوب نشد، احتمال اينكه قارچ باشه هست.
قارچ يه طوريه كه اگه يه جايي از پوست باهاش تماس داشته باشه به اون ناحيه هم منتقل ميشه.
  • Seti69
پاسخ
سنی جان اگر بخاطر بحث اسیدی پی پی باشه اون جواب میده پنبه رو به شربت الومینیوم ام جی رو خوب اغشته کن بعد شیتن بچه ناحیه رو اغشته کن کامل یه دقیقه صبر کن خشک شه کمی روش کرم تعویض عادی بزن
چک کن به پوشک خساسیت نداده باشه دختر من یبار مای بی بی جدیدا امتحان کردم افتضاح جوش زد و قرمز شد شب عوض کردم موافیکس گذاشتم خوب شد
  • Seti69
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان