امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
روشنک جانم یه نی نی ۳۰ هفته ای تو همون بیمارستان من یک ماه تو دستگاه بود حالش خوب شد همون روزایی که من اونجا بودم برونش خونه
ایشالا که خیره واستون عزیزم
حق داری هر چی بگی بیا اینجا واسه ما بنویس
من خودم فقط اینجا آروم میشم
بغضتو نخور تو الان حق داری گریه کنی
حق داری هر چی بگی
آدم شب اول بعد زایمان وقتی صدای بقیه بچه هارو میشنوه و اتاق خودش خالیه انگار داره جون میده
خیلی درکت میکنم عزیزم خیییلی

عزیزم من شب اول که بی حسیم رفت خودم هر جوری بود بلند شدم راه رفتم اصلا نمیفهمیدم چیکار میکنم فقط میخواستم برم پیشش
از فرداشم هر روز صبح تا عصر رفتم ولی نمیذاشتن برم تو ، پشت در وایمیستادم هر چند ساعت ۱۰ دقیقه میذاشتن برم پیشش ، چون بچه من شیر نمیخورد فقط سرم زده بودن بهش
ولی خیلی حالم بد میشد میدیدمش الانم خوب نیستم فکر کنم افسردگی بعد زایمان گرفتم
خیلی به خودت برس ، به یکی بسپار فقط حواسش به تغذیه ات باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنونم دوستای خوبم حرفاتون واقعا امیدوار کنندس
مرسی از نذراتون چقدر خوشحالم که دارمتون
من سه روز بعد زایمان استراحت مطلق بودم یجورایی بسته شده بودم به تخت!اصلا دیگه کمرمم سر شده بود نمیذاشتن برم پیش بچم...از خاطره زایمانم که نمیگم اصلاا که بقیه استرس نگیرن
بچمو نشون ندادن بهم فقط یه گریه خیلی ضعیف شنیدم
بچه ی من الان شیرم نمیتونه بخوره و گریه هم نمیکنه...وای جیگرم آتیش میگیره بخدا
کاش حداقل وزنش نرمال بود...لعنت به من که با مسمومیت حاملگی باعث شدم بچم اینجوری عذاب بکشه
دکترا میگن فقط باید قوی باشه که بتونه زنده بمونه....کوچولوی من همش سی سانته!واقعا ندا جون...سخته هرکی بعد من اومده بچشم کنارش مرخص شده رفته....من تک و تنها بدون بچم...مرخصمم نمیکنن اصلا حوصله هیشکی هم ندارم بهم زنگ میزنن میخوام‌گوشیمو بشکونم
بازم اینجا که میام یکم حرف میزنم آروم میشم
راستی بچه ها من یه قطره هم شیر ندارم بهم ظرف دادن رفتم خونه بدوشم بزارم فریزر هروقت گفتن ببرم براشون!!!!ولی من یه قطره هم ندارم ۴ روزه!کی میاد پس؟من کلا شیر ندارم؟؟
  • (کژال)، 2015، Almam، Elham67، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، samin**، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جون توکل کن به خدا..
برای شیر هم منم مثل تو بودم شیرم کم بود البته من رفتم خونه دوش اب گرم گرفتم البته به قول مامانم اب داغ گرفتم سینه م رو زیر آب ماساژ دادم اومد.پودر گالاکتومید که بچه ها ی اینجا هم توصیه کردن خریدم خوب بود

(۱۴۰۰/۶/۲۹، ۰۹:۳۵ عصر)youtab نوشته است: بچه ها مطمین نیستن کدومتون بودین برای پسر منم اون نوقع نذر امام جواد کردین
ممنونم ازتون یه دنیا
روشنک عجیب این نذر ته دلمو روشن کرده بود
جواب خوب میگیری حتما عزیزم

خداروشکر عزیزم که اقا حاجتت رو داد.

روشنک جان یه گروه دارم میسپارم برای دخترکوچولوت ختم بردارن..امید به خدا
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جون مسمومیت حاملگی که دست تو نبود بخوایی خودتو مقصر بدونی
شیر ببین الان استرس داری روش تاثیر میگذاره اگه منع غذایی نداری عصاره گوشت، ماهیچه، جگر، آب کله پاچه، آب هویج بخور ، البته چون فشارت بالا بوده حتما باید بپرسی مثلا جگر فشاررو بالا میبره
شیرافزا گالاکتومید هم عالیه اما میگم چون فشارت بالا بوده و هفته پیش کفتی آز قندتم خوب نیست چندان باید از پرستارای اونجا یا دکترت بپرسی نگران نباش میاد
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزدلم روشنک جان با تمام وجودم اگه قابل باشم از خدایی که آسو را به من بخشید خواستم دلتا شاد کنه
حالتا با تمام وجودم درک میکنم
ایشاله خدا نگهدارش باشه
بسپرش به دستایه ایمن خدا فقط
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک عزیز قدم دختر نازت مبارک باشه. خدا مهربونه عزیزم، دلت رو روشن نگه دار. بچه ها از هفته بیست و شش توانایی زندگی بیرون از شکم مادر رو دارند. ما اینجا چشم انتظارتیم که به زودی بیای و خبرای خوش بهمون بدی
  • 2015، Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک جان همگی برات دعا میکنیم
دخترکت حسابی قویه 
این روزا میگذره و با خبرای خوب میای پیشمون  Heart
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
روشنک جان برای شیر استرس نگیر. من هم زایمان زودرس داشتم و به من گفتن شیر دیرتر جریان پیدا میکنه
حتما زیر آب گرم ماساژ بده و از پرستارهای ان آی سیو کمک بگیر. از شیردوش بیمارستان هم میتونی استفاده کنی
  • 2015، Elhamgoli، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنك عزيزممم
بچه بعد از ٢٨ هفته قابليت زنده موندن خارج از رحم رو داره ، شما كه هفته ي ٣٠ بودي
پس نگران نباش و به چيزاي خوب فكر كن
براي شيرت قرص لاكتاول و پودر شيرافزاي گالاكتوميد رو حتما بگير ( البته با توجه به شرايطت حتما اول با دكترت درميون بذاز) ببين نميدوني تركيب اين دوتا چقد زود شير رو راه ميندازه، خيالت جمع
اين دوتا رو بخور و از شيردوش برقيه بيمارستان استفاده كن خيلي زودتر از چيزي كه فكر كني شيرت راه ميوفته
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
روشنک ایشالا هرچه زودتر بیای و خبر خوب بدی بهمون

بچه ها از هفته ۲۶ به بعد مراقبت‌های دکترتون چند وقت به چند وقت بود ؟
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان