امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ترگل جان اگه میتونی برو خیابان بهار همون ابتدا سر پاساژ بزرگه اسمش یادم نیست متاسفانه چندین کفش فروشی کنارهمه فکر کنم ۱۰ مغازه باشه حتما اونجا چیزی که مد نظرته پیدا میکنی
کلی کفش های ملوس دخترونه داره من هر بار میبینم دلم غش میره کاش دختر داشتم براش میخریدم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol
پاسخ
مرسی عزیزم. برای بچه‌ای که راه میره پاپوش مناسب نیست درسته؟ پس پاپوش‌های آدیداسشون رو چیکار کنممم؟ حیف شدن Sad(
  • nona
پاسخ
نونا جان دقیق یادم نیست کجا خوندم اما این نوع پنیرا درصد خیلی کمی پنیر هستن بیشتر چربی و روغن گیاهی (پیدا کنم مینویسم)
اگر معده حساسی داره احتمال داره

نه ترگل جان
دخترا که قرتین رو فرشی ببپوشن Big Grin
  • nona، Targol
پاسخ
بچه ها جمعه من رفتم امام زاده حسن چه پاساژای خوبی داشت
چقدر تنوع لباس داشت
اگر رفتید اون سمت ها حتما پر پول برید هم برای خودتون و همسر و هم برای فندق هاتون
از نظر قیمت تفاوتی ندارن با بقیه جاها فقط تنوع جنس و تعداد مغازه و پاساژای زیادش خوبه
  • nona
پاسخ
مینو!!! چطوری یاد گرفته. طبیعیه؟؟؟؟ ماشالله انیشتین تو دامنت پرورش دادی واقعا فکر میکنی طبیعیه؟؟ من این کامنتت رو الان دیدم. وای خدا.
  • Nedaaa28، nona، youtab، مینو، نرگس
پاسخ
مینو جان بیا ما رو روشن کن خخخ
البته فکر کنم منظورت اینه از حفظ میخونه
پسر منم سه سال و پنج ماهشه تمام کتاب هاش رو حفظه کاملا بدون غلط میخونه و حتی میدونه کدوم صفحه نوشته چیه ورق میزنه اگه اینطوریه خوب به نظرم طبیعه اما اگه کامل ی متن رو بدون این که شنیده باشه میخونه بگو
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Celin، nona، مینو
پاسخ
آهان خوندن منظور اقرأ بود؟ Big Grin من فکر کردم ریدینگ منظوره
  • nona، مینو
پاسخ
افرین مینو جان، احسنت به هوش پسرت
دختر منم نقریبا همسن پسرته ،ده تا حروف از الفبا رو بلده و چندتا کلمه، ولی دیگه تمایلی نداشت بیشتر یاد بگیره منم ادامه ندادم، ولی اینکه میگی کامل بلده واقعا عالیه
خب الان کلی چیز میتونه یاد بگیره، درباره حیوانات، گیاهان و..
کلاس اول رو تا جایی که یادم میاد نمیزارن جهشی بخونه ولی بعد رو میتونه، داداش خودم مثل پسر شما بود اول خوند بعد دو سالش رو جهشی زد.
  • nona، مینو
پاسخ
ترگل Big Grin
منظورم از روی متن خوندنه.شاید چون همیشه جلوی چشمم بوده و تو بقیه ی جنبه ها کاملا عادیه فکر می کنم طبیعیه(منظورم اینه که شاید همه ی بچه ها با آموزش یاد می گیرن).
میس شین
اتفاقا زیاد شعر بلد نیست‌(حفظی)
گیتی
خودش خیلی علاقه داره
  • miss shin، nona، Targol
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۲۳ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: چرا من احساس کردم مینو به حالت کنایی گفتش؟ Smile) واقعا یعنی؟؟اونم اول نه، دوم سوم؟
خیلی ببخشید خیلی ببخشید دور از جونت از بس مخمون آکبنده نمیتونیم تصور کنیم یکی انقدر باهوش باشه Smile)
  • nona، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان