امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۳/۲۶، ۱۰:۵۴ صبح)اره lili_61 نوشته است: لیانه جان شما بیمارستان رو همون گاندی انتخاب کردی انشالله؟ میشه اگه اطلاعاتی راجع به اتاقهاش داری بگی البته یادمه قبلا توضیح داده بودی که اتاق وی آی پی داره! من دکترم بیمارستان نیکان هست و گاندی از حالا میخوام تحقیق کنم کدوم رو برم
راستی همکار من هفته پیش تو عرفان نیایش زایمان کرد اتاق خصوصی هم گیرش نیومده بود 16 تومن هزینش شد

اره عزيزم همون گاندي چون دكترم فقط توي دوتا بيمارستان عمل ميكنه گاندي و آتيه كه من گاندي رو انتخاب كردم
اتاق وي آي پي هم داره كه همونم دوباره درجه بندي داره
من سر عمل كيستم اتاق خصوصي گرفته بودم حالا انشالله سر زايمان وي آي پي ميگيرم و برات مفصل تعريف ميكنم كه راضي بودم يا نه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلذم سلام به همه مامانای خوشگل
مخصوصا نزدیکترا که به بوی نی نی نزدیکن
نونا جونمحالت چطوره؟
کارای پایانیتو کردی؟
اخرین پنجشنبه جمعه دوتاییتونو کاش یه عالمه خوش بگذرونی
هر ثانیه تو فکرتم
انقدر که همه دوروبریام میدونم دوستم دوشنبه نی نیش میاد  Tongue
ببین عزیزم شیو رو اگر با ژیلت یکبار مصرف نو استفاده کنی واصلا خیس و کفی نکنی
یعنی خشک شیو کنی به هیچ عنوان نه ضخیم میشه نه موقع دراومدن اذیت میشی
اینو ارایشگرم بهم میکفت همیشه و ۳/۴ نفری هم که همینکارو میکنن راضی هستن
امیدوارم بع دردت بخوره عزیز دلم
لی لی جاااانم مبارکت باشه گل ددخمرت
منم هیچوقت در خودم نمیدیدم با دخترن ارتباط خوبی برقرار کنم
Big Grin
منخیلی اتفاقی دیشب ۷/۸ تا مهمون داشتم البته تو فضای باز و بیرون خونه درگیر اپن بودم که نبودم چپد روز
دلم براتون داشت پر میکشید Heart

nona نوشته است:
Sufii نوشته است:نونا جون مبارکه خیلیم خرداد ماهیا گلن Angel مگه ما چمونه آخه؟!! بسلامتی زایمان کنی و دختر گلتو در آغوش بگیری Heart

سوفی جون خیلیم گلن خردادیا اما گفته بودم بچه تو امتحانات همش تولدش میفته Heart

بابا همتون خردادین که Big Grin Big Grin
۲۰۱۵ هرسال تولدش یادت میفتم Heart
یوتاب جون حتما ضمنا برادرم عکس عکاسی بهمن رو فرستاد برات میفرستم تو خصوصی Heart
لیانه ،سروناز ،صحرا ،بن سای ،ندا، سوفی، یوتاب، ۲۰۱۵ ( جان به همه) و همتون اگه اسمتونو نگفتم خیلی ممنون اما خدایی خیلی زوده داشتم فکر میکردم یه ماهم میشد بیشتر نگهش میداشتم خوب میشد Heart

عزیز دلمی مهربونم من تورو نداشتم چیکار میکردم خدااااایی؟؟؟
الهی هرچی خیره جلو راهت سبز بشه  Heart Heart

بچه ها با توجه به یکی بودن دکتر منو نونای زیزم
پس منم حدود ۵هفته دیگس وقتم...
یاااااااااا خداااااای بزرگ Big Grin Blush Tongue
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، nona، Sahraa71، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان شکمت ترک نخورد؟ چون یادمه میگفتی کرم نمیزنی

راستی سرویس خواب نی نی رو اوردن؟ راضی بودی؟
  • lili_61، liyane، nona، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۶، ۰۶:۲۹ عصر)2015 نوشته است: بچه ها یه سوال شما زایمان کنید میرید خونه مامانتون یا خونه خودتون؟؟
من خونه خودم راحتترم هم برای تخت و توالت فرنگی هم تهویه خونه خودم بهتره و  هم وسایل بازی دخترم که الان۴٫۵سالشه اینجاست هم اینکه نمیخوام مامانم مهمون داری کنه
حالا موندم چجوری به مامانم بگم.مطمینم بگم قهر میکنه و یه دعوایی باهم داریم

من خونه خودم میمونم.اینجا راحت ترم.دوست ندارم ساک ساک وسایل ببرم اینور و اونور و هی یه پام اینطرف باشه یه پام اونطرف .آدم خونه خودش باشه همه چیز دم دستشه.
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی آبگینه و یوتاب عزیز
نه بابا عین چی تو خونه دارم کار میکنم یوتاب تا فردا ظهر کارامو‌ تحویل بدم لنگ نمونن
ندا جون من نه خدارو شکر کرمامم نزدم تازه من شکمم تیز شده یعنی کامل کشیده شده پوستش خیلی گنده نیست خودم میگم ولی بقیه میگن بزرگه با این وجود که بچه به پهلو هم نیست ترک نخوردم در صورتیکه جنس پوستمم خوب نیست
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، liyane، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت برم لیانه جان اگه بیای کامل تعریف کنی که واقعا عالی میشه!
یوتاب جان ممنونم از تبریکت اما دیگه خواست خدا این بوده باید سعی کنم یه مامان خوب باشم و خوب دختر داری کنم
واقعا داشتن بچه برام آرزو شده بود خداروشکر که این نعمتش رو نصیبم کرد دیگه باید تلاش کنم یه مامان مهربون باشم Smile
  • 2015، liyane، mona70، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها خوبید
بچه ها میدونید فردا خیابون بهار و سیسمونی فروشیاش تا ساعت چند بازن؟ میخوام عصر برم که گرما کمتر باشه
  • lili_61، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
گروه در سکوت عمیقی فرو رفته چرا Smile
  • 2015، lili_61، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها آیا گریه های الکی و طولانی تو هفته ی ۲۷ عادیه؟ مثلا دارم ظرف میشورم یهو گریه ام میگیره در حدی که یکساعت طول میکشه بند بیاد
من آدمی بودم سالی یکبارم گریه ام نمیومد الان هرچقدرم اهنگ شاد میذارم و خودمو سرگرم میکنم بازم فقط اشک ریختن آرومم میکنه
بیچاره این بچه چی میخواد بشه با این مادر دیوونه
  • 2015، lili_61، liyane، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان همه اعضا دارن فکر میکنن به نی نی هاشون یا خوابن که بعدش کم خوابی هاشون جبران بشه

ندا جان منم همینطورم ولی نه اینکه گریه کنم ها ولی به قول شوهرم یهو هوای دعوا میزنه به سرم دعوا میکنم باهاش سر چیزای الکی...
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان