امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده های شب یلدا
آخه میگن موادی که تخم مرغ خام دارن خانم حامله به هیچ عنوان نباید بخوره. بعضیارم دیدم واسه همین کیک خامه ای نمیخورن. حالا نمیدونم واقعا چیزی داره توش یا اونا زیادی وسواسین.

راستی کیکت هم واقعا زیبا شده. تو واقعا استعداد عالی توی کیک و شیرینی پزی داری دختر. دنبالشو بگیر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جون دستت درد نکنه چه کیکی ... وای من یه مدته هوس کیک مدل عروسی با موز و گردو کردم ...

ستی لیته عزیزم آره دقیقا همینه که گفتی lebkuchen ... خودم تا حالا درست نکردم. همکارام رسم دارن قبل کریسمس، خانوادگی درست میکنن برای منم میارن ... البته پودر آمادش هم اینجا هست ...
حالا اگه دستور خوب دیدم برات میذارم حتما ...
  • ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
راست می‌گی. باید به فامیلامون که از آلمان میان این دفعه بگم به جای خودش پودر آماده‌ش رو بیارن که مدت طولانی‌تری بمونه و بشه خودم درست کنم.
ولی خونگیش حتماَ یه چیز دیگه‌ست.
  • فلامینگو
پاسخ
مرسی ماهور و فلامینگو جون ♥︎مرسی از نگاه زیباتون
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • فلامینگو
پاسخ
ستی لیته الان یه سرچ زدم. انگار میکس ادویه های مخصوص این بیسکویت توی سوپرمارکتا هست. میتونی به فامیلتون بگی اونو برات بیاره. اسمشو پایین برات میذارم. بعد خودت بیسکویت رو با این میکس ادویه درست کنی. اونجوری طعم اوریجینالش در میاد.
انگلیسیش Ginger bread spice
آلمانیش Lebkuchen Gewürz
  • 2015، ستی‌لیته
پاسخ
فلامینگو جان ماها ک اونور فامیل نداریم چی؟
اینجا نمیشه موادشو پیدا کرد و خودمون ادویشو درست کنیم؟
دل منم خواست ! بااینکه نخوردم
ولی عاشق تست طعم های جدیدم
کاش میشد خودمون درست کنیم
  • ستی‌لیته
پاسخ
عاطفه جون چرا نشه عزیزم. کوکی زنجبیلی کریسمسی رو تو اینترنت سرچ کن. خودم تا حالا درست نکردم، وگرنه یه دستور خوب برات پیدا میکردم.
  • ستی‌لیته
پاسخ
مرسی از اطلاعات تکمیلی فلامینگو جان. باورت بشه یا نشه بچه‌های این سایت انقدر مهربون و بامرامن که یکی‌شون به من آفر داد از طریق یکی از نزدیکانش تو همین هفته برام از این ادویه‌ها و میکس‌های بیسکویت رو بیاره و پست کنه! اسمش رو نمی‌گم ریا نشه، ولی فکر کنم خیلی‌ها بدونن کی رو می‌گم.
  • nona، youtab، خانم فسقلی، فلامینگو
پاسخ
چقدر خوب. ایشالا درست کنی و لذتشو ببری.
آره معلومه که باورم میشه. انقدر که اون دوستمون مهربونه.
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: