۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۸:۳۸ عصر
سلین هر وعده چند قاشق میخوره؟
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب)
|
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۸:۳۸ عصر
سلین هر وعده چند قاشق میخوره؟
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۹:۱۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۹:۱۳ عصر، توسط mehrasa20001.)
بچه ها منم امروز تشویق شدم
مخصوصا که لیانه جون ایده های خوب میده یه حلقه اناناس و موز و سیب و یه کوچولو کره بادوم زمینی میکس کردم یا یه کوچولو بستنی وانیلی و یه کوچولو ژله پسرم خیلی دوست داشت دو حلقه اناناس هم جدا خورد به میوه خیلی علاقه نشون نمیده واسه همین من الان خوشحالترینم ناهار خونه مامانم قرمه سبزی خورده شام هم سبزی پلو درست کردم با ماهیچه صبونه هم نون و پنیر نون و کره و مربا یه لیوان شیر
صبحانه حلیم بوقلمون با دو عدد خرما
میان وعده انار ناهار سبزی پلو با ماهی و زیتون پرورده عصرونه نصف موز شام جوجه ماستی و بروکلی و هویج
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۲۲ صبح
صبحانه: املت فرانسوی با پنیر موزارلای گیلاسی ( بدون زامبون و سوسیس البته)
میان وعده: ماست و پسته و یک قطعه کوچک موز ناهار: خورشت قیمه میان وعده: نان مغزدار خانگی شام: سوپ مرغ و سبزیجات ( حالا کاری با میزان خوردنش ندارم نگم بهتره)
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۲۳ صبح، توسط خانم فسقلی.)
نونا چند قاشق خورد؟
ندا چند قاشق؟
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۳۱ صبح
هایا جان دختر من سه روزه تحصن کرده
![]() جدولشو تو تاپبک مامانا گذاشتم بحث قاشق نیست بچه سن دختر من و شما روزی دو تا قوطی کبریت پروتیین باید بخوره بین ۳۲۰ تا حداکثر ۵۰۰ سی سی شیر و لبنیات یک تا دو قاشق غذاخوری میوه یک تا دو قاشق سبزیجات خام یا پخته کربوهیدراتم بنا به میل بچه هست یه بچه ای بیشتر یکی کمتر قابل اندازه گذاری نیست چندان مگه اینکه وزن بجه بی رویه بالا بره همین تامین بشه کاملا برای سلامت و رشد بچه کافیه
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۳۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۳۵ صبح، توسط خانم فسقلی.)
پس من از دستش سکته میکنم اخرش انقدر مدل به مدل جلوش میارم و نمیخوره و لب نمیزنه!
دکتر خیالم راحت کرد ولی خودم دارم میترکم از حرص خوش به حال مادرایی که بچه خوش غذا دارن
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۳۵ صبح
چرا وقتی وزن و دور سر و قدش خوبه با مواد غیر مفید هم وزن نگرفته یعنی خوبه دیگه ممکنه به جشم شما کم باشه
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۱۲:۳۷ صبح
شیر خشک میخوره فقط
بقیه رو لب نمیزنه! میخوام مواد مختلف به بدنش برسه دیگه اخرش به زور تو دهنش میکنم که دکتر گفت نکن ولی اخه نمیخوره خب
۱۴۰۱/۱۰/۴، ۰۱:۰۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۴، ۰۱:۰۳ صبح، توسط شیطون خانم.)
صبحانه املت و خرما ( البته خبر رسید فقط چشیده، درست نخورده )
ناهار ماهیچه شیشه پز و کته و ماست چکیده میان وعده توت خشک. موز. شلغم. ی کم هم شیر برنج.( برنجش دون بود زیاد نخورد بی سلیقه خخخ) شام : ادامه ناهار خخخ و ماست و بادمجون |