امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
صنوبر جان گفتم عصر برام بیاره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • صنوبر۷۱
پاسخ
یوتاب دختر منم کلا بیداره قبل واکسن حداقل پنج ساعت شب خواب مداومو داشت یبار نهایت دو بار بیدار نیشد الان بیداره ملا وسطش چرت میزنه و البته مثل پسرت به شدت گرمایی هنوزم خونه ما درجه حرارت حدود ۲۰-۲۱ هست وگرنه بی تابی میکنه شبم تو کیسه خوابشه اما با لباس استین کوتاه کافیه بپوشونمش همون یذره رو هم نمیخوابه بس که عرق میکنه
صنوبر حان درگیرم Smile
این هفته تنها با خودش میرم جنوب اب و هواش عوض شه شاید سر عقل اومد
الان صبح اسکرمبل اگ نخورد
ابپز نخورد
وافل براش درست کردم فعلا از بشقابش بهش علاقمندیاشو داره برمیداره به وافلا دست نزده
علاقمندیشم برش خیار و گوجه فرنگیه
الان نزدیک ۱ هست این خانم از ده مشغول عست هنوز صبحانه نخورده
بازم صبح قهر کردیم اون یه طرف من یه طرف ولی خب تهش من دلم سوخت باز
  • Nedaaa28، youtab، رخشید، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا مردم واسه دخترت
ببوسش
  • nona
پاسخ
وای نونا چقدر تو زرنگی، الان با دختر قهرقهروی کوچولوت دوتایی می‌خواین برین جنوب؟ با هواپیما؟ واقعاَ دمت گرم.
  • nona، youtab
پاسخ
اره ستی جون دیروز عصبانی بودم تصمیمم این بود خودم برم یه هفته بندرعباس یا کیش دخترم با باباش بمونه
شب رفتم بیرون این دو نفرو با هم گذاشتم خیر سرم خوش بگذرونم فقط چهار پنج ساعت نشسته بودم داشتم از دوربین نگاشون میکردم
گفتم خب برمم همین برنامه هست شایدم بدتر
دیگه هفته بعد شنبه (احتمال زیاد) با هواپیما میریم تا ببینیم اوضاع چطور پیش میره حداقل من هم باد به سرم بخوره دخترمم شاید متحول بشه

الانم تصمیم داشتم ناهار نپزم برای اولین بار باز دلم نیومد سینه مرغ زعفرونی با دورچین سبزیجات گذاشتم خدایی باید عکس همه غذاها رو پختم بذارم ببینید چیا رو نمیخوره
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
بذار عکسشون رو! بزن بعد از یک روز حذف بشه اگر نمی‌خوای خیلی بمونه.
واقعاَ «دمت گرم» برازنده‌ی توئه. خیلی کار خوبی می‌کنی که با خودش می‌خوای بری سفر. این کارها خیلی روش تأثیر مثبت می‌ذارن و در آینده خیلی به مامانش افتخار خواهد کرد! عکس هم زیاد بگیر از خودتون.
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ
ناهارش حاضر شه میذارم حتما
فکر نکنید یهو غذاها بی رنگ و روئه که خانوم نمیخوره Smile
فدای تو ستی جان چشم
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
نونا جان منم مثل دختر تو بودم. مامانم میگه از گشنگی هم میمردی غذا نمیخوردی! در عوض خواهرم که از من کوچیکتره تلافی کرده بود بسیار خوش خوراک بوده.
  • nona، youtab
پاسخ
عزیزم نونا چقدر همه چی پیچیده شد پس
خواب دختر تو چرا دیگه داغون شد
گل پسر بنده از حدود 10 و نیم که رسما بیدار شد فرنی زعفرونی نخورد، شیر برنج و گلاب و یکم نبات که خیلی دوست داشت 2قاشقق چایخوری خورد 
1دونه فلفل دلمه ای رو خورد فقط با 1 خیار بزرررگ
ناهار 3تا گوشت قلقلی اندازه 1سانتی و 7،8 تا کشمش و 2تا قاشق عدس پلو 
2تا تربچه متوسط 
دقیقا همین فقط
... 
اخی چه خوب میکنی عزیزم
برید شاید حال و هواش عوض بشه بهتر بشه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona
پاسخ
بچه ها شما توفرنی نوزاداتون شکر اضافه کردین؟ آخه جاذی من برای بچه شش ماهش شکر تو فرنیش میریزه، بعد گفتم نباید اضافه کنی گفت دکترش یه کتابچه تغذیه داده که توش نوشته شکر اوکیه! بعدم گفت کتابش مال WHO هست، من سرچ کردم چیزی ندیدم فقط توصیه CDC بود که شکر ندین!
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان