امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
مری جان همبرگر برای شام خوبه
اگر ظهر مرغ نبود شنیسل یا ناگت میشد درست کنی
سالاد الویه، سوسیس بندری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Sufii
پاسخ
یعنی از این همبرگر آماده ها بخرم خودم سرخ کنم؟
چه برندی خوبه؟
پاسخ
مری میتونی خودت درست کنی از قبل بذاری فریز ،اون موقع فقط سرخ کنی
اگه آماده هم بخوای بگیری مارک کارین خوب بودش من چند وقت پیشا گرفتم
مزه ش خوب بود
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
ماری من باشم روز قبل اومدن مهمونام هم ک*ت*ل*ت امو سرخ میکنم هم لازانیامو نیمه اماده میکنم بعد روز اول ناهار اون پلو خورشی که مد نظرمه میدم شام ک*ت*ل*ت ، و واسه شب دوم لازانیا رو میذارم تو فر
بعد اینکه من شخصا جرئت نمیکنم چندساعت فرو روشن بذارم برم بیرون، ممکنه خاموش بشه، حرارتش کم و زیاد بشه و...یکم ریسکیه...شام شب سوم هم اگه بتونی از قبل پیراشکی یا بورک درست کنی نیمه اماده بذاری تو فریزر عالیه...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، ستی‌لیته
پاسخ
سوفیییی پس من چیکااار کنم اگر از فر استفاده نکنم؟ آخه خودمم ترسووو
بعد ک*ت*ل*ت ها را سه روز قبل سرخ کنم؟ بد نمیشن؟

الان با دقت خوندم متوجه شدم که ک*ت*ل*ت شام اول نوشتی

پیراشکی نیمه آماده یعنی چجوری؟
اتفاقاً پیشنهاد خوبیه فقط بلد نیستم
پاسخ
مری جونبرگر اماده بخوای کاله برگر که 95 درصده خوبه
اگر بگی خونتون کدوم سمته بهت بگم از کجا برگر اماده اما باز بخری خوب باشه عزیزم
اره میتوتی سرخ کنی توی تابه هم میتونی اوه ننقلی جیزی داری توی بالکن اون جوری درست کنی عالی میشه

پاستا هم زود اماده میشه و برای شام خوبه به نظرم
میتوتی یه جور سالادم بذاری
مثلا سالاد ذرت الما خیلیییی خوب بود من برای مهمونیم درست کردم هیچیش نموند

یه جور سوپ یا اش هم خوبه بذاری واس6 خودش بپزه تا عصر
اگه نترسی البته از گاز روشن  Big Grin  Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، ستی‌لیته
پاسخ
ماری من باشم صبح زود ساعت پنج پامیشم مرغمو میذارم تو فر دیگه صبح زودتر از ده صبح که بیرون نمیرید، تا اون موقع خیلی زودتر هم پخته هم از گرما افتاده میتونی بذاری تو یخچال برگشتنی گرمش کنی، ک*ت*ل*ت هم روز قبل اومدنشون سرخ کن ولی نه هیلی برشته بعد موقع شام دوباره یک کوچولو بذار سرخ شن که برشته بشن ، تو ماکروفر نذار که نرم میشه، پیراشکی یا بورک هم موادشو آماده کن یعنی گوشت و قارچ و فلفل دلمه اینا رو درست کن بذار فریزر بعد موقع سرو از فریزر دربیار بپیچ لای خمیر اماده پیراشکی و بذار تو فر...اگه بورک درست کنی که حتی میتونی بپیچی دور مواد بعد فریز کنی...

ماری پیشنهاد همبرگر هم عالیه که بچه ها دادن، شب اخر یا گریل کن یا رو منقل اگه تراس داری بذار که عالی میشه و راحتم هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
مرسی بچه ها
باید یه برنامه عالی بچینیم
برند خمیر پیراشکی که راضی بودین هم بگین لطفاً
پاسخ
ماری تو باز مهمون داری ما دعوت نیستیم Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
رخشید این دفعه جمع جمع دوستانه واقعا جاتون خالی
قدم به چشم تشریف بیارین

یوتاب جون سالاد ذرت کدوم تاپیک بود؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان