امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
منم اصلا از ذهنم نمیره،خداشاهده همش بغض میکنم اینجارو میخونم، هیچ چیزی هم نمیشه گفت،بچش بودددد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، Nedaa28، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
روشنک جان فقط از خدا برای دلت آرامش میخوام، همینو بس!!

یاد خودم افتادم که بعد از هفت ماه هنوز حال دلم خوب نیس.
هر روز حساب میکنم اگه مونده بود ، فلان موقع به دنیا میومد ،اگه نرفته بود الان اتاقش اینجوری بود و...

منی که یه جنینی که فقط ۷هفته بوده رو از دست دادم،میفهمم از حال تویی که تکونای بچه ات رو حس کردی،بچه ات به دنیا اومد و دیدیش و ...

از دست دادن خیلی سخته

امیدوارم محکم باشی و زود سرپا بشی

خدایا به عظمتت قسم ، این روزای تلخ رو هرچه زودتر برای روشنک عزیز رد کن و به جاش شادی و حال خوب توی دلش بکار
  • (کژال)، 2015، Almam، Elham67، lili_61، liyane، Mari90، nona، Rose، Sahraa71، Seti69، Sh96.shamim، Sufii، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جان واقعا ناراحت شدم، خدا صبر بده و کمکت کنه
غم کوچیکی نیست
اشکم بند نمیاد
  • 2015، lili_61، nona، Rose، Sahraa71، Sh96.shamim، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۸، ۱۱:۱۴ عصر)Roshanak7367 نوشته است: کاش منم میمردم
از پیاماتون ممنونم برای آروم شدنه دلم دعا کنید...سیسمونیشو میبینم جیگرم آتیش میگیره
استند اسم براش سفارش داده بودم...امروز خانومه گفت آمادس...
گفتم نمیتونم بیام ببرمش
کاش بچم ۱۲ روزم زنده نمیموند و لااقل همون اول میرفت بچم شبیه قرص ماه بود....سالمه سالم بود فقط خونریزی ریه کرد و رفت....
دیشب با دستای کوچولوش لوله اکسیژن رو هی می‌کشید ترسیدم پرستارارو صدا کردم دستای بچمو کردن تو پوشکش که تکون نده... کاش میمردم و این روزارو نمیدیدم...
بازم ممنونم از همتون...خدافظ همتون و نی نی های گلتون

به خدا روشنك جون جگرمون برات خون شده، ديشب اتفاقا ياد همين افتادم با خودم گفتم لوازم بچه رو بايد يه مدت ازت دور كرد
فقظ از خدا ميخوام به قلبت ارامش بده و زود داغتو سرد كنه. ما داريم ميسوزيم از غمت ، هر گوشه اي كه پيدا ميكنم بغضمو رها ميكنم، غم تو غم ما هم هست
  • 2015، Elham67، lili_61، Nedaa28، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
روشنک جان فقط برات از خدا ارامش و صبر میخوام.داغ سختیه خیلی سخت .خیلی متاسفم که همچین رنجی رو مجبور شدی تحمل کنی
  • 2015، lili_61، Nedaa28، nona، Sahraa71، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Cry روشنک جان خیلی ناراحت شدم...واقعا غم بزرگیه
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
روشنک جان نمیدونم چی بنویسم اما مارو هم تو غم خودت شریک بدون از وقتی خوندم اشکام بند نمیاد فقط از خدا میخوام خودش دلتو آروم کنه خودش بهت صبر بده
من خیلی برای دخترت دعا کردم اما دعام کافی نبود انگار!
  • 2015، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخه این چه امتحانی بود! بعد 2 سال تلاش خدا بهش بچه داد همش 2 ماه و نیم مونده بود تا صحیح و سالم بیاد بغلش! حتی بالای 7 ماه هم بچه ها میمونن اگه بچه وزنش کم نبود!!!!
برای ما هم قابل هضم نیست! فقط خدا خودش دلت رو آروم کنه خودش این ناراحتی هات رو به شادی تبدیل کنه
  • (کژال)، 2015، Elham67، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، Sh96.shamim، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
روشنک جان
عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم.این چند روز همش به فکرت بودم گفتم خدایا فقط خودت کمک این طفل معصوم باش
وقتی جنین 8هفته من واسه اولین بار رفت یه تیکه از قلبم باهاش رفت
ساعتی نبود که بغض نکنم و اشک نریزم هر روز کارم این بود که بشینم بگم اگه بود الان چیکار میکرد
هنوزم که هنوزه بچه هایی که همزمان با زایمان من دنیا اومدنا میبینم میگم ای خدا الان بچه من باید اینقدی باشه
خیلی خیلی سخته ولی تا میتونی آروم باش بدون بهترین ها در انتظارته
از خدا صبر و آرامش برات میخوام
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sahraa71، Sufii، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
روشنک عزیز خدا بهت صبر بده
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان