۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۵:۵۲ عصر
بچهها شما علاوه بر دکترتون پیش مامای خانه بهداشت هم میرین؟اوایل به من زنگ زد بیا و پرونده تشکیل دادم و تاریخ چکاپ میزنه برام هردفعه
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۵:۵۲ عصر
بچهها شما علاوه بر دکترتون پیش مامای خانه بهداشت هم میرین؟اوایل به من زنگ زد بیا و پرونده تشکیل دادم و تاریخ چکاپ میزنه برام هردفعه
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۱۰:۴۶ عصر
من واسه واکسن کزاز رفتم پرونده تشکیل دادن چندبار هم بهم زنگ زدن که بیا واسه معاینه اما نرفتم دیگه زنگ نزدن خودشون
۱۴۰۰/۷/۱۱، ۱۱:۵۶ عصر
ستی جان منم واسه واکسن کزاز که رفتم پرونده تشکیل دادم؛دیگه هم بعد از اون نرفتم.راستش اون شماره ای هم که اونجا ثبت کردم اکثراً خاموشه؛اگرم زنگ زده باشن من متوجه نشدم
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۲:۲۰ عصر
۱. Sahraa71 /هفته ۳۷/ پسر
2. بن سای/هفته ۳6/پسر 3. سحر بانی /هفته 35/ پسر 4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر 5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر 6. ستی ۶۹/ هفته ۲۹/ دختر 7. لی لی /هفته ۲7/ دختر 8. **مینو** / هفته ۲۵ /دختر 9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر 10. atefejjj/ هفته۱۸ عاطفه خبری ازش نیست ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۰۹ عصر
۱. Sahraa71 /هفته ۳۸/ پسر
2. بن سای/هفته ۳6/پسر 3. سحر بانی /هفته 35/ پسر 4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر 5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر 6. ستی ۶۹/ هفته ۲۹/ دختر 7. لی لی /هفته ۲7/ دختر 8. **مینو** / هفته ۲۵ /دختر 9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر 10. atefejjj/ هفته۱۸ آره اتفاقاً منم چند روز پیش داشتم به عاطفه فکر میکردم و نگرانش شدم.امیدوارم حال خودش و دخترش خوب باشه ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Seti69، youtab، سحر بانی،
۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۵:۳۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۵:۳۶ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
سلام به همه
ممنون که بیادم بودین فکر نمیکردم با پیام غمگین روشنک جون روبرو بشم خدا به دلت صبر بده عزیزم خدا خودش کمکت کنه من دیروز ۲۲ هفته رو تموم کردم خداروشکر زود گذشت ی سری اتفاقات افتاد ک حال و حوصله نداشتم راستش افتادم رو مود درس خوندن ک بتونم یکم رشد زندگیمون کمک کنم طفلی بچه تا خم میشم تکوناش شروع میشه دوباره حالتمو عوض میکنم تکونای بچه های شمام رو دور تند بود؟ انگار ی لحظه میرن رو ویبره ول میکنن هفته بعد باید برم دکتر وویی حتما ازمایش تحمل گلوکز مینویسه انقدی ک من از قند میترسما اصلا بارداریم بهم نچسبید (۱۴۰۰/۷/۱۲، ۱۲:۵۹ عصر)Bonsay نوشته است: ۱. Sahraa71 /هفته ۳۷/ پسر
۱۴۰۰/۷/۱۳، ۱۲:۲۰ صبح
آخرین لیست رو به روز میکردی عاطفه
دخترمنم بعضی وقتا تکوناش رگباریه فداش شم ![]() ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی،
۱. Sahraa71 /هفته ۳۸/ پسر
2. بن سای/هفته ۳6/پسر 3. سحر بانی /هفته 35/ پسر 4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر 5.کتایون خانم/ هفته ۲۹/دختر 6. ستی ۶۹/ هفته ۲۹/ دختر 7. لی لی /هفته ۲7/ دختر 8. **مینو** / هفته ۲۶/دختر 9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر 10. atefejjj/ هفته۱۸ ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، سحر بانی،
مژده كه صحرا جونممممم امروز سزارين شدن و پسر خوشگلشون پا به اين دنيا گذاشتن
مباركت باشه دوست نازممممم قدمش براتون پر از خير و بركت باشه بن ساي جان سرگروه شدي |