امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
باقیمانده قیمه Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Almam، artatam، Samin، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
هنوز از غذای مهمانی جمعه، برنج هاش مونده بود، مرغ درست کردم گذاشتم روش، مرصع پلو با مرغ!

شام امشب هم نه خبر دارم کی برمیگردم خونه نه انرژی دارم، نه میدونم همسرم قراره شام چکاره باشه، نه میدونم مامانم میخواد باشه یا خونه مامانش باشه، نه دلم میخواد آشپزی کنم، نه حالم خوبه میتونم راحت از بیرون ساندویچ بگیرم... شام امشب نان و پنیر قربه الی الله..

چیزی که دوست دارم بخورم همبرگره!
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
کباب تابه ای
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
ماکارونی و سالاد فصل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نیوشا123
پاسخ
خورشت بامیه ناهار
ماکارونی شام
  • **ماهور**، Almam، artatam، nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
صبحانه: تخم مرغ آبپز و نان جو دوسر
ناهار: عدس پلو و سالاد
شام: بازم عدس پلو و سالاد Big Grin به اضافه ی سبزی خوردن فراوان
  • nona، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
اگه بشه شام ایشالا تهچین مرغ البته فقط برای خودم همسرم که یک ماهه رژیم سبزیجاته.
  • Almam، artatam، Samin، sims s، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123
پاسخ
ناهار املت  به خودم استراحت دادم Big Grin
  • Almam، artatam، Samin، sims s، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا
پاسخ
خورشت بامیه
  • Almam، artatam، Elham67، nona، sims s، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ
ناهار کوکو سیب زمینی
شام جوجه‌ کباب مهمان پدر
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • artatam، Elham67، Mari90، nona، Samin، sims s، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان