۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۲:۴۵ عصر
من از دنا خیلی بدم میاد ، امکان نداره بشینم توش کمر درد نگیرم :|
پسر ۱۹ ماه ❤
خرید ماشین❤
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۲:۴۵ عصر
من از دنا خیلی بدم میاد ، امکان نداره بشینم توش کمر درد نگیرم :|
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۲:۵۱ عصر
ندا من تو ۴٠۵ کمردرد میشم
از ۴٠۵ متنفرم دنا سوار نشدم
۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۴:۰۶ عصر
مرسی عزیزان
اگه ساندرو فروشی سراغ داشتید اطلاع رسانی کنید لطفا
بچهها چقد احراز هویت این سجام لعنتی سخته! نصف کارگزاریهاش که به ios خدمات نمیدن حتی با وبسایت یا وباپلیکیشن. نصف مابقی بخشیش اصلا دوربین روشن نمیشد، بخشیش فیلم میگرفتی اما نمیرفت میکفت خطایی رخ داده مجددا تلاش کن. یه کارگزاری درپیتی پیدا کردم که اخرش ویدئومو اسلوموشن ضبط کرد خیلی بعیده تایید بده!
![]() (۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۲:۳۳ عصر)رخشید نوشته است: پروانه سقف قیمت کی تعیین میکنه؟ قیمت چی رو ما تعیین میکنیم که قیمت خودرو تو بورس رو بخواهیم تعیین کنیم ![]() میشه بگی چرا از بورس نه؟ من میخوام ببینم اگه بشه دوتامون ماشین رو عوض کنیم.
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۱:۳۲ صبح
(۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۴:۰۶ عصر)پروانه ابریشم نوشته است: مرسی عزیزان پروانه من الان تو دیوار چند مورد دیدم https://divar.ir/v/رنو-ساندرو-استپ-وی-ات...ر/wYjOyve8 دیگه حسابی سرچ کن و حضوری برید ببینید ایشالا که یه ماشین خوب بتونید بخرید
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۱:۴۶ صبح
ترگل کارگزاری مفید رو امتحان کن
کارگزاری مفید هم ثبت نام کردم. بعد تمام مراحلی که تو سایت سجام رفتم و کدپیگیری گرفتم رو میگه از اول برو. رفتم اخرش گفت سجام اختلال داره کد نمیده! جایی هم پیدا نکردم بشه با کد مستقیم ادامه داد برای احراز هویت.
الان دیدم گزینهاش اومده. منتظر نمونم ببینم قبلی تایید میشه یا نه؟
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۲:۲۰ عصر
(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۱:۳۲ صبح)Mari90 نوشته است:(۱۴۰۱/۱۰/۱۷، ۰۴:۰۶ عصر)پروانه ابریشم نوشته است: مرسی عزیزان مرسی عزیز دل خودمم چند تا پیدا کردم ولی ماشینا باید بری از نزدیک ببینی ایشاله که همین دور و بر یه مورد خوب پیدا بشه
۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۱:۱۸ عصر
بچه ها ددلاینش کیه؟
|