موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
کژال جان دقیقا عین خودت
ندا نه بابا
الان من پسرم شیرخشکیه
اخرین بار خیلی وقت پیش 2ساعت گذاشتم خونه م ش برم دکتر که یکو نیم ساعتشو خواب بود همین
دیگه ام اصلااا هیشکی گردن نگرفتش
در واقع کسی از پسش برنمیاد

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• (کژال)، رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
کژال منم همینم
دیشب خیلی احساس سرخوردگی و افسردگی داشتم ، هر روز هست ، منتها کم و زیاد میشه، بعضی وقتا دلم نمیخواد از تختم بیام بیرونو همون کارای تکراری هر روزو انجام بدم! وقت صبحونه و ناهار شام که کابوسه، هی بدو دنبالش آخرم دوتا لقمه بخوره و تمام خستگیت تنت بمونه!!! هیچوقت کامل نخوره غذاشو و تو عذاب وجدان بگیری که حتما عرضه نداری! حتما مادر خوبی نیستی ! فلانی بچش غذاشو میخوره ولی تو چی!!! و ….
از لحاظ تمیزی خونه و زندگی همه چییییی تعطیل شده ، واقعا بدون اغراق ،
وقتایی که نشستم میاد سینه میخوره وقتاییم که سرپام بغلمه! فقط همسرم هست یه کمی زمین میمونه سرگرمش میکنه ، اونم مگه چقد خونس! شیفت بهدازظهراهم میره سرکار عملا فقط خودمم و دخترم
یه کسایی که کمک دارن واقعا خداروشکرکنن
من که پاره شدم
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
همسر من عملا فقط بچه ها رو زنده نگه می داره تا من برگردم(نه آب و غذا،نه روتین،نه بازی)،بهش گفتم شاید اصلا من برنگشتم تو به اینا هیچی نمیدی بخورن؟!میگه به ذهنم نمی رسه چکار کنم!
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
مینو شوهر منم همینه..یعنی نمیره برای خودشم یه چایی بریزه...
فاطمه هستم
• youtab
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
ندا من هفته ای یه روز پنجشنبه ها پسرمو کامل میزارم پیش مامانم. که اون یه روز میرم کارگاه و بازار و دنبال کارم. روزای دیگه نمیبرمش. دلم نمیاد. میگم حالا که قید کارمدرسه رو زدم و خونه نشین شدم حداقل تا 2_3 سالگی کامل پیشش باشم. البته اینم هست که به قول یوتاب مامانم بیشتر از این گردن نمیگیره. میگه روزایی که بچه اینجاس من به کارام نمیرسم. نمیتونم غذا درست کنم و... باید بابام یا داداشم باشن که تو بغل نگه دارن آقارو زحمت نیفته حرکت کنه خودش
• youtab