امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۷:۴۴ عصر)youtab نوشته است: اخه صنوبر اونام تا یه حدی پیشنهاد میدن دیگه
شرکت خودمون این بار سومه 
مطمئنم دیگه بیخیال میشه

اونا دیگه بی‌خیال شن. تو بی‌خیال نشو. بچه‌ت مدرسه رفت دوباره خودت زنگ می‌زنی برمی‌گردی. یه کم دست پایین می‌گیری خودت رو ها.. تو از اون خوش‌اخلاق‌هایی هستی که همه از خداشونه باهاش کار کنن.

(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۴۲ عصر)Targol نوشته است: نونا و ستی‌لیته امروز کامنت نذاشتن نه؟ فکر کنم ستی رفته خونه نونا کمکش کنه. چون به منم گفت این هفته نمیتونه دخترمو نگه داره، بیزیه.

Heart Heart 
این دو تا قلب برای اون دو تا جزغل بود، واسه خودت برشون نداری.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Targol، youtab
پاسخ
Sad امروز گفتم فردا به مامانت میگم بیاد تا من یکم بشینم پای کارم همسر گفت خودم فردا نمیرم به مامانم نگو

ترگل نونا فکر کنم قرار بود اینهفته بره سفر
  • Bonsai، Targol، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۳۹ عصر)Targol نوشته است: ماری بالااااااااا. فقط من که میلیاردرم از پسش برمیام. برو بالای ۱۰۰ اینا

تازه باید پرستارها رو با آریزو ۶ برسونیم خونه. خیلی هزینه‌ش زیاد میشه.
  • Targol، youtab
پاسخ
رخشید غذاشون رو میده: صبحانه، میان وعده، ناهار. باهاشون بازی میکنه. پوشک تعویض میکنه و بچه رو میشوره، یه بار صبح یه بار بعد از ظهر می‌خوابونه، اتاقشون رو هم مرتب نگه میداره. ظرف‌های مربوط به غذاشون رو میشوره.
تو وظایفش هست لباس‌هاشونو بشوره و اتو کنه، غذاشونو اماده کنه، حمومشون کنه. و کلا تمام کارهای مرتبط با نگهداری بچه. اما من اینا رو نخواستم ازش. فقط در حد یه برنج درست کردن.

(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۱:۵۳ عصر)ستی‌لیته نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۳۹ عصر)Targol نوشته است: ماری بالااااااااا. فقط من که میلیاردرم از پسش برمیام. برو بالای ۱۰۰ اینا

تازه باید پرستارها رو با آریزو ۶ برسونیم خونه. خیلی هزینه‌ش زیاد میشه.
هاها. اصلا اریزو ۶ رو برای پرستار میگیریم که راحت بیاد بره. 
هر چند ما زیاد وضعمون خوب نیست. سرایدارمون فقیره، باغبونمون هم فقیره. 

به همسرم گفتم به نظرت الان اریزو ۶ من کجاست؟؟ تو بمه؟؟ Smile)
  • Nedaaa28، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
سوفی جان شما دفاع کردی یا برای تقویت رزومه مقاله مینویسی؟
  • youtab
پاسخ
ترگل خوبه اگر یک قلو بود هم همینقدر می گرفت یا نصف میشد ؟ آشپزی خودت وقت میکنی ؟ البته من ساعت کاریتو نمیدونم

بچه ها ولی من از یک دیدگاه دیگه به قضیه نگاه میکنم
من خودم دوست ندارم مامانم تو زحمت بیفته بچه های خودش بزرگ کرده حالا هم نوه ها من بیشتر دوست دارم به خودش برسه سفر بره .. خصوصا اینکه ۲۰ ساله تنها مارو بزرگ کرده با کیفیت بسیار بالا
هرچند خواهرام نهایت استفاده رو بردن ولی من همیشه مخالف بودم ....
  • Gitii، Nedaaa28، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
رخشید منم همش به مامانم میگم برو سفر برو بگرد
امروز خونه دوستاش بود گفتم هر چی آوردن بخور نشین بگو وای بچه ام اینو دوست داره از گلوم پایین نمیره :|
ولی مامانم کمکم میکنه مخصوصا خرید اینامو انجام میده چون همسرم بگم برو یه کم گوجه بخر یه جعبه میخره
ولی من حس میکنم بچه با تربیت مادربزرگ خیییلی لوس میشه
الان پسر خودم وقتایی که مامانم اینجاس از مایع ظرفشویی تا روغن و هرچیو میده بهش میگه باز کن من بخورم ، یا همش میره جاهای خطرناک کاملا فهمیده مامانم نه نمیگه
اعصابم بدتر بهم میریزه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، Gitii، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
رخشید یه قلو نصف نمیشه، ۱ - ۱.۵ کمتر میشه. من حدودا ۴ خونه‌ام. دیگه برای فرداشون میرسم غذا درست کنم و یه میان وعده دیگه.
  • youtab، رخشید
پاسخ
وای ندا قضیه گوجه رو خوب گفتی همسر من بعد سالها اصلاح نشد Big Grin منم بیخیال شدم

حالا من چون مامانم معلم بوده لوس میکنه ولی سختگیری های خودشم داره Smile
ماها هنوز ازش حساب میبریم Blush

ترگل باز خوبه زود برمیگردی من دوست دارم یکی بگیرم بعدا آشپزی هم بکنه هرچند میدونم بد ادا هستم و دستپخت هرکسیو نمیخورم Undecided
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
رخشید اتفاقا اینا میتونن برات اشپزی کنن. یه مقدار بیشتر میگیرن. منتها چون دوقلو سخته شرکت گفت این بند رو نمیتونیم تو قرارداد بذاریم چون معمولا نمیرسن. حالا من که گفتم غذای بچه‌ها رو هم‌ خودم میذارم چه برسه غذای خودمون.

اصلا نه فقط غذا، تمیز کردن خونه و شستن ظرف و ..
  • youtab، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان