امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ایسان جان تونستی دستور ک*ت*ل*ت با میگو رو بذار ممنونم
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
قربونت مریم جان 
مادرشوهر منم با همه تعریفایی که ازش کردم پسرم دنیا اومد میگفت کپیییییی باباشه  Big Grin
 به همه هم میگفت شبیه بچگی شوهرمه
دخترم که دنیا اومد اونم میگه کپی باباشه حالا بچه هام اصلا شبیه هم نیستنا Big Grin
من برام مهم نیست راستش توجه نمیکنم اصلا
  • youtab
پاسخ
بچه ها روش blw واسه ماها که عمده غذامون برنجه نمیشه اصلا من میذارم برنجو جلوش پخش وپلا میکنه، شما چجوری غذاشونو میدین خودشون بخورن ؟
پاسخ
به نام خدا 
با اون روش نمیدم خخخ
ستی من خودم میدم بهش اگر بذارم جلوش دو تا دونه برنج میخوره بقیه اش کف زمین رو لباساش میماله میره

تازه خودم بغلش میکنم نتونه درباره. من اون روش رز خوندم دیدم کلااا به درد من نمیخوره. همین غذایی هم که میخوره دیگه نمیخوره. من ی کم ماست یا غذا جلوش میذارم باهاشبازی میکنه خودمم به پسرم غذا میدم. پسر من ۱۳ ماهش حالا شاید بچه بزرگ تر فرق کنه
  • Seti69
پاسخ
منم blw نميدم
اون روش آموزش ميخواد
مثلا اگر بچه هاي ما بخوان اونجوري غذا بخورن دچار سوتغذيه ميشن
پسر من غذا جلوش ميزارم تازه اگه كتلت يا كباب باشه نصف ميخوره بقيه رو ميريزه كف خونه
بعد من وقتي خودم بهش غذا ميدم حسابي ميريزم توي شكمش
با اون روش سير نشده پا ميشن ميرن
ولي بعضي مامانا كه اموزش ديدن و بچه هم همكاري لازم رو ميكنه خوش به حالشون
برنج با روش blw بايد به صورت كوفته هاي كوچيك بهم فشرده بشه تا بچه گاز بزنه
  • Seti69
پاسخ
من با روش bmw میدم. یعنی میریم تو bmw مون میزنیم به دل جاده. بچه کیف میکنه غذاشو میخوره. ولی خوب یکم هزینه‌بره. نمیشه به همه توصیه کرد.
  • Arezoo1984، Seti69، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۴:۰۳ عصر)Seti69 نوشته است: بچه ها روش blw واسه ماها که عمده غذامون برنجه نمیشه اصلا من میذارم برنجو جلوش پخش وپلا میکنه، شما چجوری  غذاشونو میدین خودشون بخورن ؟

ستي جان
يه خرده بايد دل گنده باشي.
من تقريبا بعد هر وعده غذايي لباس دخترم رو عوض ميكردم.
صندلي غذاش جايي بود كه زيرش سراميك بود و بعد از غذا جارو شارژي و دستمال ميكشيدم.
شايد خيلي ها اين مدل كثيف خوردن رو نميپسندن ولي خب الان كه دخترم مستقل غذا ميخوره، اينقدر قشنگ قاشق دست ميگيره، ميبينم كه ميارزيد.
و اينكه خيلي برام مهم بود كه سيگنال سيري رو خودش دريافت كنه، من هميشه از اينكه بچه م اضافه وزن داشته باشه ميترسم و ميخواستم اينجوري خودش رو حجم غذايي كه ميخوره مسلط باشه.
  • Rose، Seti69، Sufii، مینو
پاسخ
بچه ها این روش درسته به درد هر کسی نمی خوره، اما من به شدت باهاش اکی هستم...
برای کثیف کاری هم خب چند ماهه اوله، الان که بچه هاتون کوچیکن و توی صندلی غذاشون یا یه گوشه میشینن، کثیف کاریاشون رو می کنن، به سن بچه های ما که برسن خودشون با قاشی و چنگال می خورن... واقعیتش من نمی پسندم که بچه تا ۱۰-۱۵ سالگی هنوز آداب خوردن بلد نیست یا کثیف می خوره وووو...

برای ریختن روی زمین، من هم روی سرامیک میذاشتم، زیر صندلی هم یه پارچه بزرگ مینداختم و هر شب خالی و هر هفته یا یه وقتا که غذا خیلی مسی بود، همون موقع میشستم... نمیذاشت پیش بند ببندم اما اگه بدارن اونم کمکه... در و دیوارم که کثیف میشد، فوری یه دستمال نمدار یا نهایتا ابر جادویی می کشیدم...
واقعا الان از این استقلالی که پسرم توی خوردن داره شخصا لذت می برم.. اولش سخته ولی بعدش شیرینه... لیانه، لازم نیست بچه به زور غذا بخوره... همین که در اختیارش باشه و حد شکمش رو یاد بگیره عالیه.. حالا یه سری بچه ها اختلالات خوردن دارن، یا نمی تورن، اون بحثش جداست، اما در حالت کلی بهتره بذاریم بچه خودش یاد بگیره کی گرسنه س کی سیره، نه با مقیاس ما، با مقیاس خودش... خدای نکرده، دیس اوردر های خوردن براشون بوجود نیاد...
پسر منم کثیف کاری و گیر و گو داشت و خیلی جاها هم ما می نشستیم و بهش غذا میدادیم، الانم اگه شیطونی کنه، مجبوریم خودمون بهش بدیم، اما همینکه خودش می خورد، واقعا کمکی به من بود...

بچه ها برنج هم میشه همینجوری بذارید، هم بازیه هم خوردن... اتفاقا جای مسی پلی، همین بازی با بافت های مختلف غذا خودش کمک خوبیه که بچه مشکلات حسیش رفع بشه و کم کم یاد هم بگیره... بعد به مرور شما اول چنگال و بعد هم قاشق رو یادش میدید ولی در کل در اختیارش خواهد بود... هم می تونید بصورت بیصی بهم فشار بدید سفت شه، یا بصورت مستطیل فرم بدید و سرخ کنید انسجام پیدا کنه... مهم اینه اینقدر چیز میز ببینید که خلاقیتتون بالا باشه و سریع یادتون بیاد که چه راه حلایی دارید‌..
نکته ی بعد هم اینکه کم کم به بچه غذا میدید نه یه کوه غذا بریزید جلوش که بچه هول کنه و بترسه که حالا اینا رو چیکار کنم... ۲-۳ مدل فینگر فود در هر شروع کافیه، بعد که می خوره تجدید کنید...

الان پیجای زیاد فارسی دارن این روش رو یاد میدن، من اکثرا از خارجی ها مجبور بودم سرچ کنم و منابعم کم بود، الان شما می تونید خیلی ایده ها بگیرید.. خواستید بگید تاپیک بزنم براش. سعی می کنم چند تا عکس از پسرم هم بذارم... که ببینید ترس نداره Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Bonsai، Seti69، Sufii، دانژه، مینو
پاسخ
منم از این روش برای دخترم استفاده می کنم و راضی م.البته بی نهایت کثیف کاری داره.فکر می کنم به خود بچه هم بستگی داره.دختر من حتی واسه قطره آهنشم ذوق داره و بدو بدو میاد.همچین بچه ای کیس خوبیه.
  • mahtakhanoum، Nedaaa28، Rose، Seti69، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
مینو جان چه چیزایی میدی به دخترت؟ مثلا برنج خورش برای خودتون گذاشتی همونو میذاری جلوش یا اینکه اینجور وقتا چیز دیگه ای درست میکنی؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان