امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۲:۴۲ صبح)(کژال) نوشته است: شیطون خانم من اسباب بازی از یه پیج اینستا خریدم. خیلی راضی بودم. اسمش شادیسا هست. دقیقا عروسک‌ها مثل عکساشون بودن.
من از دکتر پسرم راضیم. مخصوصا برای نی نی های تازه متولد شده عالیه.دکتر بابک امیدوار. مطبش توانیر
کژال جان مرسی عزیزم . میشه آدرس پیج اینستا رو بدی ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
shadisa_shop
تا جایی که یادمه سایت هم داشتن به همین نام
من عروسک های نرم و چندتا کامیون و جرثقیل و اینا خریدم ازشون.
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانای باردار خیلی دیابت رو جدی بگیرین ، اگه لب مرز هم هستین بازم رعایت کنین و اکو قلب جنین هم انجام بدین
من تا هفته ۲۳ خیلی رعایت کردم بعد از گلوکز دادم نرمال بود دیگه کمتر اهمیت دادم دکترمم تکرار نکرد آزمایشمو
الان پسرم دیواره قلبش از حالت معمول صخیم تره و با اینکه گفتن مهم نیس ولی باید ۴ ماهگی اکو تکرار کنم و اینکه اگه خدایی نکرده دیابتم کنترل شده نبود مشکل حادتر میشد
ایشالا همه چی عالی واسه همتون پیش بره ولی خواستم یه تذکر کوچیک بدم :*
  • (کژال)، 2015، lili_61، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ندا جان از راهنماییت من اکو قلب رفتم تو 20 هفتگی خداروشکر نرمال بود اما این دوماه و نیم هم به خیر و سلامتی بگذره یه نفس راحت میکشم کلا تو این دوماه دیگه خیلی رعایت میکنم البته من خداییش قبلش هم ناپرهیزی خاصی نداشتم هم مال سنه هم سیستم بدنم هست من قبلا هم تنبلی تخمدان داشتم که خودش نتیجه مقاومت در برابر انسولین هست کلا مستعد بودم
واقعا ممنون از تذکری که دادی
  • 2015، Nedaa28، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اکو قلب خود دکتر میده یا خودتون خواستین؟

و اینکه قندت چند بود ندا جان؟
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قند من هفته ۸ که آزمایش دادم ناشتا ۹۵ بود که لب مرزه ، بعد از اون دوبار دیگه از دادم ۹۲ ، ۹۷ اینا بود ولی هفته ۲۳ که گلوکز ۴ نرحله ای دادم ۸۰ شده بود دیگه دکترم گفت اوکیه
دیروز دکتر قلب پسرم گفت همون لب مرزی هم مشکل سازه و اینکه احتمالا ماه آخر قندم بالا بوده و نفهمیدم چون با دستگاه خونگی فقط چک میکردم
  • 2015، lili_61، liyane، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم بنسای جان مبارک باشه انشالله که خوش قدم باشه. الان خودت و نی نی خوب هستید ؟
شما هم مثل من شدید منم تا عمل بشم یه سری درد و انقباض رو تحمل کردم. میتونستی نوار بهداشتی بزاری زودتر بری بیمارستان .ولا بچه ها .اگر کیسه آب پاره شد نترسید . وسایلا رو اروم جمع کنید یه نوار بهداشتی بزارید و برید بیمارستان.
  • (کژال)، 2015، Elham67، lili_61، liyane، mona70، nona، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بنسای جان مبارک باشه عزیزم
پرخیر و برکت باشه قدم فرشته کوچولوت :*
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنساي جان مبارك باشه عزيزمممم
انشالله به خير و خوشي
ميگم بچه ها چقد اين كيسه اب پاره شدن شايع شده تقريبا بعد از من همه سزارين اورژانسي شدن ديگه انگار كسي سر وقت زايمان نكرد
نتيجه ميگيريم بچه هاي باقي مونده ليست بايد همه چيزو اماده كنن از ساك و .. كه خدايي نكرده اگه كيسه اب پاره شد فقط رفتن به بيمارستان بمونه
اونايي هم كه ماماناشون پيششون نيستن از دو هفته قبل زايمان بگن بياد پيششون كه دست تنها نباشن
  • (کژال)، 2015، Elham67، lili_61، mona70، nona، Rose، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مبارکتون باشه عزیزم - بهترین ها در مسیر زندگیش قرار بگیره ان شالله
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، lili_61، mona70، nona، Seti69، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان