موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
shadisa_shop
تا جایی که یادمه سایت هم داشتن به همین نام
من عروسک های نرم و چندتا کامیون و جرثقیل و اینا خریدم ازشون.
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
مامانای باردار خیلی دیابت رو جدی بگیرین ، اگه لب مرز هم هستین بازم رعایت کنین و اکو قلب جنین هم انجام بدین
من تا هفته ۲۳ خیلی رعایت کردم بعد از گلوکز دادم نرمال بود دیگه کمتر اهمیت دادم دکترمم تکرار نکرد آزمایشمو
الان پسرم دیواره قلبش از حالت معمول صخیم تره و با اینکه گفتن مهم نیس ولی باید ۴ ماهگی اکو تکرار کنم و اینکه اگه خدایی نکرده دیابتم کنترل شده نبود مشکل حادتر میشد
ایشالا همه چی عالی واسه همتون پیش بره ولی خواستم یه تذکر کوچیک بدم :*
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
مرسی ندا جان از راهنماییت من اکو قلب رفتم تو 20 هفتگی خداروشکر نرمال بود اما این دوماه و نیم هم به خیر و سلامتی بگذره یه نفس راحت میکشم کلا تو این دوماه دیگه خیلی رعایت میکنم البته من خداییش قبلش هم ناپرهیزی خاصی نداشتم هم مال سنه هم سیستم بدنم هست من قبلا هم تنبلی تخمدان داشتم که خودش نتیجه مقاومت در برابر انسولین هست کلا مستعد بودم
واقعا ممنون از تذکری که دادی
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۶:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۹، ۰۶:۴۰ عصر، توسط Seti69.)
اکو قلب خود دکتر میده یا خودتون خواستین؟
و اینکه قندت چند بود ندا جان؟
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
اعتبار:
6,938
قند من هفته ۸ که آزمایش دادم ناشتا ۹۵ بود که لب مرزه ، بعد از اون دوبار دیگه از دادم ۹۲ ، ۹۷ اینا بود ولی هفته ۲۳ که گلوکز ۴ نرحله ای دادم ۸۰ شده بود دیگه دکترم گفت اوکیه
دیروز دکتر قلب پسرم گفت همون لب مرزی هم مشکل سازه و اینکه احتمالا ماه آخر قندم بالا بوده و نفهمیدم چون با دستگاه خونگی فقط چک میکردم
تشکر Received:
1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
عزیزم بنسای جان مبارک باشه انشالله که خوش قدم باشه. الان خودت و نی نی خوب هستید ؟
شما هم مثل من شدید منم تا عمل بشم یه سری درد و انقباض رو تحمل کردم. میتونستی نوار بهداشتی بزاری زودتر بری بیمارستان .ولا بچه ها .اگر کیسه آب پاره شد نترسید . وسایلا رو اروم جمع کنید یه نوار بهداشتی بزارید و برید بیمارستان.
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
اعتبار:
6,938
بنسای جان مبارک باشه عزیزم
پرخیر و برکت باشه قدم فرشته کوچولوت :*
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
بنساي جان مبارك باشه عزيزمممم
انشالله به خير و خوشي
ميگم بچه ها چقد اين كيسه اب پاره شدن شايع شده تقريبا بعد از من همه سزارين اورژانسي شدن ديگه انگار كسي سر وقت زايمان نكرد
نتيجه ميگيريم بچه هاي باقي مونده ليست بايد همه چيزو اماده كنن از ساك و .. كه خدايي نكرده اگه كيسه اب پاره شد فقط رفتن به بيمارستان بمونه
اونايي هم كه ماماناشون پيششون نيستن از دو هفته قبل زايمان بگن بياد پيششون كه دست تنها نباشن
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
اعتبار:
7,049
مبارکتون باشه عزیزم - بهترین ها در مسیر زندگیش قرار بگیره ان شالله
مسیر جهان دوره گردیست