موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مینو جان واقعا لذت داره
شبایی که پسرم ۹ میخوابه من از خوشحالی نمیدونم چه کار کنم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، Rose، youtab، مینو
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
مامانای عزیز یه مسئله ای پیش اومده
پریشب ما خونه م ش موندیم و پسرم تا 2نخوابید و بازی میکرد بعد اینکه عاااشق شیره و بدون شیر نمیخوابه هرکاریش کردم شیر نخورد و خوابید
گفتم شاید هی خورد خورد خوراکی خورده و سیره
تا حدود 8 صبح که گریه کرد و شیر میخواست و دادم بهش
دیشب خونه خودمون بودیم و موقع خواب حدود 11 باز هرکار کردم سیر نخورد اصلا و خوابید تا حدود 4 که باز شیر خواست و خورد
انروز ظهرم موقع خواب با اینکه لب به ناهارشم نزده بود باز شیر نخورد و خوابید
بیداذم شد در حد 3قاشق غذاخوری عدس پلو خورد اونم به خاطر سالاد شیرازی
چرا به نظرتون اینجوری شده
همسرم میگه نکنه داره خودش شیرشو حذف میکنه
اما اخه میدونین که پسر من عاشق شیره
 پسر دو ساله من
• nona، Targol
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۰/۲۴، ۰۹:۱۸ عصر)youtab نوشته است: مامانای عزیز یه مسئله ای پیش اومده
پریشب ما خونه م ش موندیم و پسرم تا 2نخوابید و بازی میکرد بعد اینکه عاااشق شیره و بدون شیر نمیخوابه هرکاریش کردم شیر نخورد و خوابید
گفتم شاید هی خورد خورد خوراکی خورده و سیره
تا حدود 8 صبح که گریه کرد و شیر میخواست و دادم بهش
دیشب خونه خودمون بودیم و موقع خواب حدود 11 باز هرکار کردم سیر نخورد اصلا و خوابید تا حدود 4 که باز شیر خواست و خورد
انروز ظهرم موقع خواب با اینکه لب به ناهارشم نزده بود باز شیر نخورد و خوابید
بیداذم شد در حد 3قاشق غذاخوری عدس پلو خورد اونم به خاطر سالاد شیرازی
چرا به نظرتون اینجوری شده
همسرم میگه نکنه داره خودش شیرشو حذف میکنه
اما اخه میدونین که پسر من عاشق شیره
مگه شیرخشکی نیست پسرت؟
به نظر من که خیلی عالیه که داره حذف می کنه...
سعی کن ببریش سمت لیوان... هم استاندارد سن وابستگی دهانی رو رعایت کردید هم هزینه هاتون رو صرفه جویی کردید... برای تقویت هم می دونم که یه سری شیرهای بهتر از شیرخشک برای سنین زیر 3 یا 3-5 هست... من خودم ندادم و نمی دونم اما می تونی به جای شیرخشک معمولی از اونا بهش بدی، مطمئنم که غذا و خوابش هم بهتر خواهد شد اگه شیرش حذف شه و میتونید توی بازه ی راحتی 18 تا 24 ماهگی یه نفسی بکشی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• Bonsai، nona، youtab
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
چرا رز جون شیر خشکیه
ممنون از راهنماییت اره دیدم هنین ببلاک روی شیرای بالای یکسالش برگه تبلیغیشو گذاشته اسمش فکر کنم ب ب جونیوره
حدود 10 روز دیگه 19 ماهش تموم میشه
اگه خواب و غذاش بهتر بشه که من راضیم به خدا
اما اگه بخواد مثل انردز غذا بخوره که هیچی
همینجوریشم رشد قدیش کمه خیلی
مرسی بن سای جون. اره پسر منم یهویی یه حرکاتی میزنه
خودمم البته احتمال دندون رو دادم اما علایم هنیشگیشو نداره اینبار
امیدوارم واقعا
 پسر دو ساله من
• Bonsai، nona، Rose
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
امروز رفتم یه مدل تخت مونتهسوری دیدم انقد خوشم اومد. میخوام ببینم چطور میشه تو اتاق دوتا شو جاساز کنم. ابعاد ۷۵ در ۱۶۰ تا چندسالگی جواب میده؟
• Nedaaa28، nona، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۲:۰۵ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۲:۰۶ صبح، توسط nona.)
یوتاب جان ازین دوره ها دختر منم داشت ولی باز دوباره روی آورد فکر نکنم وقتی میگی شیر دوسته الان حذفش کنه
دختر من خدارو شکر با لطف شربت خانم دکتر بهتر شده و البته ۴ تا آسیابشم از لثه اومدن بیرون اون داروی خواب رو که قرار بود چهار شب بدیم ندادم چون شب اول دادم اولین شبیم بود که غذا خورده بود تا دادم پرید تو گلوش چون خوشش نمیومد از بوش مقاومت میکرد خلاصه عق زد همه شام رو پس داد من تا ۳ صبح نشستم گریه کردم یعنی …
برای همین کفتم جهنم میخوام نخوابم اصلا ( خانم دکتر برای اینکه چند شب من بخوابم این قطره رو داده بود البته قطره خواب نیست قطره خساسیته که خواب اوره وگرنه قطره خواب زیر دو سال ممنوعه) ندادم.
الان خواستم اینو بگم که یزمانی یادتونه اومدم سوال کردم تا می اب جوشیده به بچه ها دادید؟ خلاصه من همون موقع تو گروه خانواده سوال کردم همه متفق القول گفتند تا پایان دو سال اب جوشیده خنک شده بده بخاطر ویا که کشور اومده
پنجشنبه مه پیش خانم دکتر تظری بودم سوال کردم مجدد گفتم بهرحال تخصص ایشونه گفت درسته تا یکسال هست ولی با وضعیت فعلی و بیماریهای عفونی و وبا من به همه بچه هام میگم حتی تا پایان سه سال اب جوشیده خنک شده براشون مصرف بشه برای همین من تا همون سه سال ادامه نیدم
خواستم بدونید شما هم اگر دوست داشتید با دکتر خودتون هم مشورت کنید
ترگل عکس نداری؟
تشکر Received: 6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
خداروشکککر نونا جان خوشحالم کردی
خوب شد ندادی قطره رو ،من چند شب بهش قطره حساسیت دادم وقتی اگزما زده بود دکترش گفت نترسی زیاد میخوابه
اصلا نخوابید  هیچ تاثیری نداشت والا
پسر ۱۹ ماه ❤
• nona، youtab
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۲:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۲:۱۵ صبح، توسط Targol.)
نونا جون خیلییییی خوشحال شدمممم. خداروشکر. انشالله دخترمون بیفته رو روال. آخیشششش
آب جوشیده به خاطر وباست؟ نمیدونستم. منم هنوز جوشیده میدم. البته دروغ چرا بعضی وقتها میبینن از آبسردکن یخچال آب میریزیم تو لیوان دلشون میخواد یه قلپ میدم بهشون.
چرا نونا. اتفاقا عکس انداختم
تشکر Received: 1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
اعتبار:
1,429
من پشیمونم که مونتهسوری نخریدم، دخترم حرکاتش خطرناک شده و پاش رو قشنگ بلند میکنه میذاره روی نرده، امشب با همسر به نتیجه رسیدیم زیر تختش بالش بذاریم چندتا.
از اونور بچه دوستم به خاطر اضطراب جدایی که داره، رو تختش نمیخوابه تا بتونه هروقت دلش خواست پیش مامانش باشه.
خلاصه اینکه میبینم در هرصورت تخت مونتهسوری گزینه بهتری بود و به بقیه توصیه میکنم.
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
ممنون ندا و ترگل جان ایشالا بچه هاتون همیشه سلامت باشن واقعا همین که دهنشو وا میکنه تو ابرام البته خودش میخوره از من و باباش قبول نمیکنه از دیروز تغییر کرد خدارو شکر وگرنه پنجشنبه ای اینقدر گریه کردم همسرم باورش نمیشد تا حالا این حد از استیصالمو ندیده بود ( جمله خودشه) فکر کنید اولین باری بود که غذا شو میخورد بعد بیست روز یهو همرو بخاطر قطره از دست داد برام دیگه قابل تحمل نبود خلاصه برام وقت روانپزشک گرفته البته فک کنم لازم دارم ( روانشناسم نه حتی روانپزشک  )
اره ترگل خانواده که کفتن کلا وضعیت تصفیه خونه هامونم تعریفی نداره چندان مخصوصا که تو سالهای اخیر وبا هم شیوع پیدا کرده با اینکه تصفیه خونگیم داریم گفتن همونم بجوشون و بده
خانم دکتر هم همینو تایید مرد و گفت سه سال حتی
تو اشتباه نکردی ترگل جان اخه اصولا تا یکساله فقط ولی خب الان وضعیت جوریه مه بهتره گویا تا مدتها همین اب جوشیده بدیم
|