(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۵۴ صبح)رخشید نوشته است: (۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۴۷ صبح)Rose نوشته است: (۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۶:۳۹ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها تخت هم راهنمایی کنید
ترجیحا کنار تخت خودم باشه
چه مدل و برندی خوبه
تخت هم من آپادانا گرفتم، فوق العاده ازش راضی بودم و تمام چیزایی که مدنظرم بود برای یه تخت ایمن رو داشت... (احتمالا میدونی که من ادم سخت گیری هستم کلا
)
اینجا همه چیزشو توضیح دادم:
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...181#pid181
رز الان رفتم توصیحاتتو خوندم عالی بود
خواهرزادم آپادانا داره جنسش واقعا عالیه
ولی ابعادشو باید از نزدیک ببینم و فاصله نرده ها و اینکه چقدررباید خم شد برای بلند کردن بچه...
و تنها پوینت منفی اش بنظرم کوتاه بودن مدت استفاده است (نوشته بودی ۹ ماه) ما عادت دازیم هرجی میخریم تا سن ازدواج جواب بده 
ابعادش رو نوشته، می تونی شبیه سازی کنی... البته خب نمایندگی هم داره که می دونی دیگه

از اکثر حتی پارچه ای ها جمع و جورتره اما بیشتر از اونها هم جواب میده...
البته پسر من خیلی شیطونه، خیلی زود هم قد کشید... باز در این حالت هم تا 1 سال جواب داد...

فاصله ی نرده ها فکر کنم 7 سانته، دقیقا خودمم توجه کرده بودم بهش و حواسم به قطر سر نوزاد بود

خوشم اومد که الان شما هم بهش اشاره کردی

حالا از نزدیک هم ببینی کامل متوجه میشی که عمرا بچه بتونه از اونجا بیفته

بچه دنیا میاد اصطلاحا مادر 10 سانت فول میشه

(اگرچه منظور فینگر هست اما بالاخره تهش بچه 9 سانت باشه قطر سرش...)
خم شدن که خب میگم یه طرف کامل میاد پایین دیگه... یعنب می تونی بشینی و بچه رو از روی تختش بگیری، می تونی روی تخت خودت که هستی، بچرخی و بچه رو برداری... تخت های دیگه ی کنار مادر که این خاصیت رو دارن که راحت بچه رو جابجا کنی، من فکر می کنم الان بالای 10 تومن باشن... من اینو توی جشنواره خریدم فکر کنم 750... اون مدل تخت های چیکو و... که بودف 2.5 تا 4 بود اون موقع... دیگه ببین الان چند شده...
آره دیگه از اون نظر کوتاه محسوب میشه