امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۴۷ صبح)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۶:۳۹ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها تخت هم راهنمایی کنید
ترجیحا کنار تخت خودم باشه
چه مدل و برندی خوبه

تخت هم من آپادانا گرفتم، فوق العاده ازش راضی بودم و تمام چیزایی که مدنظرم بود برای یه تخت ایمن رو داشت... (احتمالا میدونی که من ادم سخت گیری هستم کلا Big Grin Big Grin)

اینجا همه چیزشو توضیح دادم:
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...181#pid181

رز الان رفتم توصیحاتتو خوندم عالی بود
خواهرزادم آپادانا داره جنسش واقعا عالیه
ولی ابعادشو باید از نزدیک ببینم و فاصله نرده ها و اینکه چقدررباید خم شد برای بلند کردن بچه...
و تنها پوینت منفی اش بنظرم کوتاه بودن مدت استفاده است (نوشته بودی ۹ ماه) ما عادت دازیم هرجی میخریم تا سن ازدواج جواب بده Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، آبگینه
پاسخ
ترگل الانم همسایمون سرما خورده میریم تو آسانسور یه شال میندازم رو سرش و صورتش Smile
هیجی نمیگه بچه فکر میکنه بازیه
ماسک مخصوص ساختم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Targol، رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۴۷ صبح)Targol نوشته است: رخشید با کریر یچه رو نمیشه حمل کرد واقعا سنگین میشه. منتها چون بچه‌های من خیلی کوچولو بودن برام عالی بود. اونم فقط از ماشین تا خونه و بالعکس دیگه

رز تخت مونته‌سوری که گفتی سایت دارن؟

آره ترگل، یادمه جشنواره هم میذاشتن و اینجور که می بینم، الانم تخفیف خورده...
https://kolbetakht.ir/product/%da%a9%d9%...%b2%d8%a7/
پیج هم دارن، حضوری هم بری می تونی ببینی (میلاد نور)... زمان ما که می خواستیم بخریم، دکورش دقیقا یه اتاق دوتخته ی کودک رو بازسازی کرده بودن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Targol
پاسخ
ندا برای خودت سنگین نبود جابه جایی اینا ؟

و طبق تحقیقات من بیش تر از یه تایمی نباید در کریر قرار بگیره بچه
فردا تحقیقاتم کامل شد اینجا میذارم بحث کنیم
پاسخ
رزززز قیمت‌هاش نصف قیمت اون مدلیه که من دیدم! چقد خوبه! جنسش رو تایید میکنی؟ بعد این مدت استفاده به جیر جیر نیفتاده؟
ببین الان این مدلهایی که تو رزا هست منهای پایه یا کشو نرده‌هاشونم متفاوته. اینا رو باید موقع سفارش بگیم کدومش؟
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۵۴ صبح)رخشید نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۱۲:۴۷ صبح)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۶:۳۹ عصر)رخشید نوشته است: بچه ها تخت هم راهنمایی کنید
ترجیحا کنار تخت خودم باشه
چه مدل و برندی خوبه

تخت هم من آپادانا گرفتم، فوق العاده ازش راضی بودم و تمام چیزایی که مدنظرم بود برای یه تخت ایمن رو داشت... (احتمالا میدونی که من ادم سخت گیری هستم کلا Big Grin Big Grin)

اینجا همه چیزشو توضیح دادم:
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...181#pid181

رز الان رفتم توصیحاتتو خوندم عالی بود
خواهرزادم آپادانا داره جنسش واقعا عالیه
ولی ابعادشو باید از نزدیک ببینم  و فاصله نرده ها و اینکه چقدررباید خم شد برای بلند کردن بچه...
و تنها پوینت منفی اش بنظرم کوتاه بودن مدت استفاده است (نوشته بودی ۹ ماه)  ما عادت دازیم هرجی میخریم تا سن ازدواج جواب بده  Big Grin

ابعادش رو نوشته، می تونی شبیه سازی کنی... البته خب نمایندگی هم داره که می دونی دیگه Smile
از اکثر حتی پارچه ای ها جمع و جورتره اما بیشتر از اونها هم جواب میده...
البته پسر من خیلی شیطونه، خیلی زود هم قد کشید... باز در این حالت هم تا 1 سال جواب داد... Smile
فاصله ی نرده ها فکر کنم 7 سانته، دقیقا خودمم توجه کرده بودم بهش و حواسم به قطر سر نوزاد بود  Big Grin Big Grin خوشم اومد که الان شما هم بهش اشاره کردی Smile حالا از نزدیک هم ببینی کامل متوجه میشی که عمرا بچه بتونه از اونجا بیفته Big Grin بچه دنیا میاد اصطلاحا مادر 10 سانت فول میشه Smile (اگرچه منظور فینگر هست اما بالاخره تهش بچه 9 سانت باشه قطر سرش...)

خم شدن که خب میگم یه طرف کامل میاد پایین دیگه... یعنب می تونی بشینی و بچه رو از روی تختش بگیری، می تونی روی تخت خودت که هستی، بچرخی و بچه رو برداری... تخت های دیگه ی کنار مادر که این خاصیت رو دارن که راحت بچه رو جابجا کنی، من فکر می کنم الان بالای 10 تومن باشن... من اینو توی جشنواره خریدم فکر کنم 750... اون مدل تخت های چیکو و... که بودف 2.5 تا 4 بود اون موقع... دیگه ببین الان چند شده...

آره دیگه از اون نظر کوتاه محسوب میشه Big Grin
  • رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۱:۰۳ صبح)Targol نوشته است: رزززز قیمت‌هاش نصف قیمت اون مدلیه که من دیدم! چقد خوبه! جنسش رو تایید میکنی؟ بعد این مدت استفاده به جیر جیر نیفتاده؟
ببین الان این مدلهایی که تو رز هست منهای پایه یا کشو نرده‌هاشونم متفاوته. اینا رو باید موقع سفارش بگیم کدومش؟
خدا رو شکر که قمیتش خوبه... 
راستش من چون از چونه زدن خیلی بدم میاد، می گردم جنس با کیفیت مدنظرمو پیدا می کنم که کمترین قیمت رو داشته باشه Big Grin Big Grin
آره جنسش واقعا محکمه... الان 2.5 ساله با این پسری که حتما دستت اومده چجور بچه ایه دووم اورده Big Grin Big Grin
نه جیر جیر نداره یه وقتا من خودمم بهش اویزون میشم پامیشم Big Grin Big Grin
ببین میری مغازه قشنگ از نزدیک خودتم ببین، تکون بده، لمس کن... 

مال ما بدون هر گونه پایه و کشو هست، با فرم خونه (نه سرخپوستی)... ساده ی ساده... فکر کنم اگه اینها رو بخوای اضافه کنی، اسم مدل عوض میشه... ببین اینجا رو:
https://kolbetakht.ir/product-category/%...%ae%d8%aa/

حالا میگم پیج و اینا هم داره، دوست داشتی برو از اونایی که خرید کردن هم بپرس، یا سوالاتت رو بپرس... ولی من که راضی ام Heart
  • Targol، رخشید
پاسخ
رز رفتم قیمتای خارجی هارو دیدم برگ برام نموند  Big Grin 
باز آپادانا قیمتش معقول هست
من فعلا کالسکه هم نمیخرم بعدا شاید از این سبک مسافرتی ها بخرم
  • Rose
پاسخ
رخشید
واسه من سنگین بود ولی خب ۷ ماه استفاده کردم.
تختای خارجی رو که نگو،ایضا بعضی ایرانیاSmile
رز
چقد قیمتاش مناسبه.من شهریور یه تخت کودک معمولی گرفتم ۸۶۰۰.Sad
  • Rose
پاسخ
اتفاقا رز دیدم اگه پایه یا کشو بخواد داشته باشه از هدف اصلیش دور میشه. منم به نظرم بی‌هیچی بهتره. اینجور هم که فهمیدم فرق پلاس با معمولی رنگ‌بندیه. درسته؟
اره حتما میرم میلادنور میبینم. فقط تو یه عکس مدل بدون پایه و کشو دیدم به نظرم اومد اونی که تو شاپرک دیدم خوشگل‌تر می‌ایستاد رو زمین. که به دو برابر قیمت نمی‌ارزه.
رز منم مثل خودتم برای خرید. اصلا آدم عاقل همینه دیگه. مثل من!! Big Grin

اهان راستی ببین مدل رزا عکس‌ها رو ورق بزنی میبینی ورودی به تخت تو جاهای مختلف نرده است. منظورم این بود.
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان