امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
قطعا اینا توصیه‌هایی هست که روش کار شده و پیشنهاد میشه.
اما خب شرایط هر شخصی متفاوته و اینکه حالا مثلا سی ماه بشه، سی و پنج ماه، شاید واقعا خیلی تفاوتی نداشته‌باشه.
درهرصورت امیدوارم کل شرایط طوری پیش بره که تو هم از زمانبندی که تو ذهنت داری، خیلی عقب نیفتی.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab
پاسخ
نونا جان حالا یکی دوبار اقدام کن از کجا معلوم که نشه Big Grin
  • Rose، youtab
پاسخ
ارزو اره درسته ممنون
اما مهمترین نکته در خال خاضر سن ماست و حال و حوصله و فرق نداشتن بین بزرگ کردن یک یا دو بچه وقتی که بچه اول به حد کافی سخت هست حداقل کل پروسه درگیری تو چهار سال رفع میشه و البته برگشت به کار من
عملا نمیتونم سال بعد برگردم سر کار بعد اقدام کنم چند ماه دیگش بگم دوباره نمیام ترجیحم این بود قبل برگشتن این اتفاق بیفته تا جواب استاد خودمم خودبخود آماده باشه
و اگه قراره کلا بیرون بیام و غیر رسمی ادامه بدم شرایط فراهم باشه

(۱۴۰۱/۱۰/۲۶، ۰۳:۳۸ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: نونا جان حالا یکی دوبار اقدام کن از کجا معلوم که نشه Big Grin
صنوبر جان شرایط منو که میدونی خیلییییی سردم ترجیح میدم یه کمکی باشه تا تلاشم بیهوده نباشه Big Grin  ولی خب بعد چکاپم اره یه اقدامی شاید بکنم ولی فعلا در حال شیردهی واقعا برقراری ارتباط برام سخت و چندش آوره حتی Huh
  • Rose، Targol، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
نونا از اقدام طبیعی بدت میاد؟؟؟؟؟؟

دختر برو رو کار بذار هورمونهات زودتر به حالت نرمال برگردن Smile خیلی تاثیر داره ها Smile

ولی به نظر منم زوده... که بگیم تا 30 ماه بچه دوم بیاد... اگه بخوای فقط خودت اینجوری که تنهایی دخترتو بزرگ کردی، دومی هم اضافه بشه، به نظر من واقعا تحمل شرایطش سخته... چون ببین از 2-2.5 تااازه لجبازی و آسیب زایی بچه ها شروع میشه... داغون میشی... ولی اگه بتونی پرستار پیدا کنی واقعا می تونی به نظرم راحت بدون دغدغه شروع کنی Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ
رز جون اره برنامه این بود به محض اقدام قبل بارداری یه پرستار با حضور مادر بگیریم در حقیقت کودکیار نه مادریار میخواییم بیاریم که کارای خونرم انجام بده وگرنه غلط بکنم با دست تنهایی دو تا بیا م
  • Rose، youtab
پاسخ
نونا برو میکرو کن از شر رابطه خلاص بشی Smile)
  • nona، youtab
پاسخ
اره والا از اقدام اصلا رابطه خوشم نمیاد

ترگل اخه از امپولم بدم میاد Smileنهایت یه امپول ازادسازی و چند تا پروژسترون بتونم تاب بیارم
  • lili_61، Rose، Targol، youtab
پاسخ
نونا جان قطع کردن تدریجی خیلی هم زمان بر نیست دوست داشتی وبینار دکتر نوری رو ببین

نمیدونم چقدر درسته اما انگار بعد زایمان بدن آماده تره برای بارداری
شاید با چند بار اقدام باردار شدی اینم به چشم پروژه ببین سختیش کم بشه
  • nona، youtab
پاسخ
کلا من باید به اذن پروردگار بی رابطه باردار بشم

اره سلین جونم الان دقیقا به چشم پروژه دارم میبینم مه سریع میخوام شروعش کنم
در حالت عادی تدریجی تا بک ماه میشه گویا قطع کرد حتی ۱۶ روزه اما دکتر دخترم گفت سر دخترت نمیشه با روانشناس مشورت کن حالا این هفته میرم ازشون شماره روانشناسو میگیرم ببینم چی میگه
اخه دکتر گفت ممکنه لب به هیچ چیزی نزنه به نشانه اعتراض
  • Celin، Targol، youtab
پاسخ
بهترین کار رو میکنی با نظر روانشناس جلو بری
هم دخترت کمتر آسیب میبینه هم خودت

پسر من از لحاظ حسی بهم ریخت کلا خود تنظیمیش داغون شده بود با اینکه کاملا تدریجی بود
حس عمقیش که با مکیدن ارضا میشد شدیدا دچار اختلال شد خوابیدنش دچار مشکل شد بی اشتها هم شده بود
اما خداروشکر با بازی درمانی سریع برگشت
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان