امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
مهتا تو پلوپز بپز برنج رو
پاسخ
شیدا می‌گه تو پلوپز هم تونسته برنج رو شفته در بیاره! یعنی توانمندی‌ش تو شفته درآوردن زیاده.
شوخی می‌کنم مهتا. چون برنجت جدید بوده اینطوری شده. دیگه فکر نکن دفعه بعدم اینطوری قراره بشه. اگر قلق همون برنج دستت اومده که خب بذار باز تو پلوپز و آب اندازه بریز و یه چکه آبلیمو که نورا بانو گفت هم توش بریز، برای همین جلوگیری از شفته شدنه (تاکتیک قهوه‌خونه‌ایه، آبلیمو کارخونه‌ای بریز).
من هم برنج برای مهمون معمولاَ یه پلوپزی می‌ذارم یکی هم رو گاز. پلوپزی که خودش ته‌دیگ خوشگل می‌ده، رو گاز رو هم بعدش با زعفرون خوشگل می‌کنم. برای برنجم هم من از لیوان فرانسوی استفاده می‌کنم (پیمونه‌ی خود برنج خیلی برای سنجش میزان آب دقیق نیست). همیشه یک لیوان فرانسوی سرخالی بیشتر از تعداد پیمونه‌هام آب می‌ریزم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، شیدا
پاسخ
نمیدونم چرا من اصن با پلوپز ارتباط نمیگیرم ،مخصوصا واسه مهمونی !
فقط تو پلوپزم ته چین پختم همین
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • ستی‌لیته
پاسخ
خدایی تو آشپزی پشرفت کردم قبلا بهتر بودم‌ Smile) ولی غذای جدید باید حتما از روی ویدیو درست کنم با نوشته سخته خیلی.
ستی جان یعنی همه ی آب و با لیوان فرانسه پیمونه میکنی؟ من واسه خودمون همون یه بند انگشت اب چشمی درست میکنم ولی مادرشوهرم یه بار گفته بود به ازای هر پیمونه برنم یکی و نصفی آب ولی انگار خیلی زیاد میشه آبش.
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۲۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: نمیدونم چرا من اصن با پلوپز ارتباط نمیگیرم ،مخصوصا واسه مهمونی !
فقط تو پلوپزم ته چین پختم همین

پلوپزی ولی بدون ته دیگ خوب میشه که؟ نمیچسبه
پاسخ
مهتا مادرشوهرت درست گفت ولی نه به ازای هر پیمانه
کلا هر تعداد پیمانه برنج ریختی همون تعداد آب میریزی با یک و نیم لیوان اضافه
یعنی برنج ۴پیمانه بود آبش میشه ۵/۵
  • mahtakhanoum، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۵۳ عصر)نورا بانو نوشته است: مهتا مادرشوهرت درست گفت ولی نه به ازای هر پیمانه

برای کته؟
  • نورا بانو
پاسخ
مهتا فکر کنم همین که نورا بانو می‌گه رو امتحان کنی بهتر باشه. من برنجم رو با پیمونه برنجی میریزم و آبش رو با لیوان فرانسوی تنظیم میکنم. ولی این چیزی که نورا بانو گفت دقیق‌تره و معادل همین کاری که من میکنم در میاد.
اینا همه‌ش برای کته هست دیگه، توی پلوپز و روی گاز.
  • mahtakhanoum، نورا بانو
پاسخ
اره قاعده ی کته همینه ،۱/۵پیمانه بیشتر از تعداد پیمانه برنج
ولی من کته واسه خودمون رو همون ۱ بند انگشت آب بیشتر از سطح برنج میذارم ،خیلی خوب درمیاد دون شده ،بهم نمی‌چسبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • mahtakhanoum، ستی‌لیته، نورا بانو
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۳:۰۲ عصر)شیدا نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۵۳ عصر)نورا بانو نوشته است: مهتا مادرشوهرت درست گفت ولی نه به ازای هر پیمانه

برای کته؟

بله شیدا جون
  • mahtakhanoum، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان