امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
دقیقا به نظر منم فسنجون خیلی ریسکیه
من تا حالا برای مهمون درست نکردم حتی مامان بابای خودم
چون مثلا ما خودمون شیرین میخوریم ولی اکثرا ترش میخورن بعد تازه دفعه قبل همسرم میگفت یکم ترشش کن گفتم جااان!؟ تا الان که همیشه شیرین میخوردیم گفت انگار طبعم عوض شده ! دلم میخواد یکم ترش تر باشه! خخخ
گفتم پس برو خودت از اشپزخونه رب انار بیار بریز رو بشقاب خودت
دیگه این جریانو که دیدم گفتم عمرا برای مهمونی یا کسی فسنجون درست کنم
خخخ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Almam، nona، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
آره واقعا هرکی یه جوری دوست داره، خیلی ریسکیه! Sleepy

بچه ها من از آخرین‌ مهمونی که به خانواده ی همسر دادم متوجه شدم که علیرغم تمام زحمت هایی که میکشم ولی موقع مهمونی انقدر خسته ام و انقدر استرس دارم که دیگه نه به خودم خوش میگذره نه به مهمونام .
یادمه آخرین بار که دعوتشون کردم، انقدر استرس داشتم که ده بار از سر سفره بلند شدم و کلا نفهمیدم چی به چیه !
برنجمم از استرس زیاد، زنده برداشته بودم و خشک شده بود؛ منی که تحت هیچ شرایطی برنج خراب نمیکنم!

اینا برام درس شد واقعا که هرچی خستگی و استرسه رو بذارم برای قبل مهمونی و با روی گشاده و صورت آروم جلوی مهمون بشینم؛ چون واقعا هدف اینه که دور هم چند ساعت بهمون خوش بگذره نه که فقط شامی بخوریم و تمام !
میخوام امشب تمرین کنم که بیشتر کنار مهمونام باشم و باهاشون تعامل داشته باشم ؛ امیدوارم بتونم !  Angel
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • (کژال)، Almam، Mari90، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
بانوی قصه عزیزم طوری تنظیم کن که دو ساعت قبل از اومدن مهمون ها دیگه هیچ کاری نداشته باشی. قشنگ یک ساعت بخواب اگر خوابت نبرد دراز بکش رو تخت
ریلکس کن بعد هم پاشو برنج را دم بذار
ی چیز مقوی هم بخور که انرژی داشته باشی.
لیست کارها خیلی کمک میکنه بنویس هی خط بزن
لیست مواردی که میخوای پذیرایی کنی را به ترتیب بنویس بذار ی جایی که ببینی و بعد استرس نداشته باشی که چیزی را از قلم انداختی.
و نکته آخر سخت نگیر مهم دور هم بودنه
من برای تولد یادم رفت فشفشه بیارم و با کلاه هم یادم رفت از پسرم عکس بگیرم ولی اشکال نداره پیش میاد (سطح دغدغه های منو خخخخ خودم خنده ام گرفت)
  • (کژال)، Almam، nona، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
اره یادداشت کردن کارهایی ک باید انجام بدی و بعد خط زدنشون،خیلی خوبه
هم چیزی فراموش نمیشه هم به آرامش میرسی با خط خوردنش
بچه ها من شوهرم خیلی دوس داره همه چی تمام باشه مهمونی
خودمم که از اونام که خودمو هلاک میکنم ،مثلا من ۲ مدل غذای اصلی میذارم
شوهرم میگه فلان چیزم بذار ،یا حتما باید کیک درست کنم ،خیلی کمک هم میکنه وقتی مهمون دارم ولی من خیلی استرس میگیرم
اگه اون بهم میگفت اشکال نداره ،سخت نگیر آرامش بیشتری داشتم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، Almam، Mari90، nona، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
منم از تدارک دیدن برای مهمونی خیلی لذت میبرم. البته اون دو سه روز قبل از مهمونی خیلی خوش میگذره. همون برنامه ریزی و لیست نوشتن و خرید کردن. موقع آشپزی هم عادت دارم موزیک لاتین گوش میدم و یه قری اون وسط ها میام.
قدیما که مهمونی بزرگ میدادم موقع مهمونی استرس هم داشتم. بیشتر برای اینکه همه چی طبق برنامه ام پیش بره. خودم هم هرجا مهمونی میرم خیلی دوست دارم میزبان برام وقت گذاشته باشه. حالا مهم نیست دستپختشون حتما خوب باشه. دوست دارم تو مهمونی تلاش کنه به مهمونا خوش بگذره.
چند وقت پیش یه جا برای بار اول دعوت بودم. میزبان غذای نیمه آماده از سوپر مارکت گرفته بود. من اصلا غذاهای پروسس شده نمیخورم. جالبه از پذیرایی من و میز شامم که قبلا اومده بودن مدام تعریف میکردن. ولی خودشون به بهانه خستگی و کار این غذا رو برام سرو کردن. ایکاش برای شام بهم اصرار نمیکردن. چون نوشیدنی های گرمشون واقعا بهم چسبید. دعوت در حد یه نوشیدنی خیلی شیک تر بود.
  • (کژال)، Almam، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
نسیمه جااان نوشته است:نونا جون بخدا من بدون بچه ،گریه م میگیره موقع مهمونی دادن ،شما با بچه عالی بودی
می تونی یه سری کارها رو از قبل انجام بدی ، مثلا ظرف ها رو از روز قبل بیاری بیرون و فرداش رو میز بچینی، سبزیجات و میوه جات رو از روز قبل بشوری ، دسر هاو اگه خورش تو منوت باشه از روز قبل درست کنی .گوشت و مرغ رو از شب قبل مزه دار کنی.
  • Almam، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من مهمونی‌هام رو خیلی ساده ولی پرملات برگزار می‌کنم! یعنی چی؟
یعنی قرمه‌سبزی می‌پزم با ۱-۲ کیلو گوشت برای ۶ تا ۱۰ نفر. هزینه ش زیاده ولی دردسرش کمتره. به چشم هم میاد. کسی نمیگه خسیس بود. میفهمن که عزت گذاشتم.
در کنار خورشت اصلیم معمولاَ شوهرم هم توی فر جوجه‌کباب درست میکنه.
با یه سالاد که گاهی شیرازی هست و گاهی هیجان‌انگیزتر.
و نوشیدنی خوشمزه و متنوع.

برای پذیرایی هم میوه و آجیل معمولاَ میذارم و شیرینی هم نمیگیرم، مگر تولدی باشه. بعضی وقتا هم تو تولدا کیک می‌پزم.

اما نکته‌ش اینه که از ظهر خورشتم آماده‌ست، برنجمم تو پلوپز رو تایمر می‌زنم. فقط میمونه جوجه که تو فر میذاریم.

قبل از اومدن مهمونا همه چیز شسته و آماده‌ست. حتی چای هم تو قوری‌های مختلف ریخته شده که مرتب تجدید و سرو بشه. شوهرم مسئول چای میشه.

کلاَ وقتی مهمون داریم شوهرم به شدت حساس هست که جفتمون در تایم مهمونی بشینیم پیش مهمونا و هی تو آشپزخونه نباشیم. یه strict code هم داریم که اگر یکی تو آشپزخونه بود اون یکی پیش مهمونا باشه.

معمولاَ نه قبل مهمونی و نه بعدش خسته نیستم. کیف می‌کنیم از بودن در جمع خانواده‌ها و دوستامون.

اگر خیلی بخوام میز مزه بچینم هم از سوپر پروتئینی‌های خیلی خوب محل سالاد و ماست‌های مختلف می‌خرم. ولی اونم اغلب انجام نمی‌دم و فقط واسه تولدی چیزی ...

کلاَ راحت می‌گیریم اما پر ملات غذا رو درست می‌کنیم و بیشتر سعی می‌کنیم کنار مهمونا بشینیم آلبوم عکس مرور کنیم، صحبت کنیم، خوش بگذرونیم.

راستی اگرم مهمونم بچه‌ باشه سعی می‌کنم از قبل یه پیتزای خوشمزه آماده کنم و فقط بذارم تو فر که بپزه و برای بچه‌ها سرو کنم. چون بچه‌ها معمولاَ پلو خورشت دوست ندارن. برای بچه‌ها پاپ‌کورن و چیپس هم تو ظرف یک بار مصرف سرو می‌کنم که خوشحال باشن. معمولاَ مهمونای بچه‌سالم هم خیلی تو خونه‌م بهشون خوش میگذره. باهاشون پلی استیشن بازی می‌کنیم و می‌نشونیمشون پای کامپیوترمون و خلاصه اگر مهمون بچه داشته باشیم اولویت با اوناست و بیشتر حواس من به اوناست.
  • Almam، nona، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
مرسی بچه ها  Heart
آره منم عادت دارم تک تک کارام رو بنویسم و موقع تیک خوردنشون کلی از استرسم کم میشه. این دفعه از چهارشنبه مشغول تمیزکاری و مرتب کردن بودیم.
دیگه روز مهمونی فقط غذاهام مونده بود که آماده کنم.

اما از مهمونی دیشب بگم که خداروشکر همه چیز عالی بود، فقط مرغم یکم کم نمک شد که باز هم از استرس بود که یه وقت شور نشه! Big Grin
منو هم همون بود که قبلا نوشتم، دیگه واقعا در توانم نبود چیزی اضافه کنم؛ همین الان هم با همسر در له ترین حالت ممکن هستیم! 
و اینکه این دفعه بیشتر پیش مهمونا بودم و بیشتر گفتگو و خنده داشتیم. دیگه همش هول نبودم که یک بند چای سرو کنم یا تو آشپزخونه باشم یا هی از سر سفره بلند بشم.
همه چیز درحد متعادل و استاندارد بود و از خودمون راضی‌ام!  Big Grin 

درباره بچه‌ها هم ما تو خونمون انواع عروسک و ماشین بازی و مدادرنگی و دفتر نقاشی و کتاب کودک داریم که بچه‌ها رو با اونا سرگرم میکنیم ولی کلا سرگرم کردن بچه‌های امروزی برای چند ساعت، واقعا کار سختیه! 

من چندتا مهمونی دیگه هم باید بدم عوض پاگشاهایی که رفتیم؛ این تازه اولینشون بود، خدا به من و همسر رحم کنه !   Cry
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • Almam، Mari90، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
بانوی قصه خدا قوت,
ی پیشنهاد اگر میتونی مهمونی های دیگه را هم زودتر بده تا خونه از حالت مهمونی درنیومده کمال استفاده را ببری. هم مثلا میوه لازم نباشه دوباره بخرید

ستی لیته میشه روش پخت جوجه کباب تو فر را توضیح بدی؟ مرسی
  • Almam، youtab، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
سلام عزیزانم. روز و شبتون بخیر و شادی
من و همسرم از جمعه پیش رو میزبان پسرعموی همسر و خانمشون هستیم که از شهر همسرم به شهر محل سکونت ما میان. سه چهار روزی در خدمتشون خواهیم بود. هنوز مشخص نیست که چند روز میمونن. برای اقامت یک محلی رو رزور کردن از قبل که شب ها اونحا میمونن و گفتن اینجوری راحتترن. ولی محل اقامت به خونه ی ما خیلی نزدیکه و قراره وعده های غذایی رو با هم باشیم. البته نمیدونم صبحانه هم میان پیش ما یا نه. از این چند روز یک روز رو هم قضد داریم ببریمشون دل طبیعت و جوجه کباب مهمون کنیم.
حالا میخواستم برای ناهار و شام بقیه روزها به من کمک کنید.
قصد دارم در هر وعده یک نوع غذا سرو کنم تا خسته نشم و غذای زیادی هم درست نکنم که اسراف بشه. طبیعتا سالاد و مخلفات هم خواهیم داشت. در کل نمیخوام مدام توی آشپزخونه باشم و خسته و بیحال باشم. ضمن اینکه معلم هم هستم و قبل از ظهرها به صورت انلاین مدرسه دارم.
ما تا بحال دو بار مهمان این خانواده بوده ایم. دو وعده شام که خیلی محترمانه و عالی از ما پذیرایی کرده ان.
حالا با این توصیفات چند تا راهنمایی میخوام:
اول اینکه برای ناهار روز اول میخوام یک دسر خوب، خوشمزه که درست کردنش هم برای بار اول با آزمون و خطا همراه نباشه به من معرفی کنید. ترجیحا شکلاتی باشه و تک نفره سرو بشه.

دوم، پیشنهاداتتون برای ناهار و شام رو با کمال میل پذیرا هستم.
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان