امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بن سای جااانم مبارکه قدم کوچولوت
چقدررررررررررر تجربه منو تو شبیه هم بود
انشالا زود پسرتو میبری خونه عزیزم اصلاااااااا نگران نباش
تا میتونی شیر بده بهش  Heart Heart Heart
پسر توام مثل پسر من حسسسسابی قهرمااااانه Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بن سای جان ممنون از اطلاعاتت بن سای جان پسرت 2 هفته زود دنیا اومد وزنش خوب بود؟
بچه ها وارمر چیه؟ خودمون بگیم بزارن؟
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
لیلی جان من از همهههه چیز گاندی واقعاً راضی بودم.برخوردشون همه خیلی خوب و عالی بود؛شلوغ و درهم برهم هم نبود و خیلی آرامش داشت.اگه بازم بخوام دوباره زایمان کنم قطعاً همین بیمارستان رو انتخاب میکنم.خیالت از بابت بیمارستان راحتِ راحت باشه.
در مورد هزینه هم که کل فاکتور پرداختی ما با اتاق وی آی پی و یه همراه که همسرم بود فکر کنم حدود ۱۳ میلیون و خرده ای شد(تزیین اتاق و فیلم برداری اتاق عمل نداشتم).شوهرم حدود یه میلیون هم به نیروهای خدماتی اونجا شیرینی داد که خب اگه نمیدادیم هم خیلی رسیدگی میکردن،ولی خب اینجوری بیشتر هوامونو داشتن.چون همراهم فقط شوهرم بود و مامانم هنوز تهران نیومده بود و جفتمون بی تجربه بودیم؛ترجیح دادیم این کارو بکنیم که بیشتر حواسشون بهمون باشه...
توی اتاق وی آی پی بیشتر از یه همراه هم میتونی داشته باشی.ملاقات هم به خاطر کرونا ممنوعه.بازم اگه سوالی بود بپرس عزیزم.
امیدوارم تو هم تجربه خوبی از گاندی داشته باشی
  • (کژال)، lili_61، liyane، mona70، nona، youtab، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم واقعا ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی خیالمو راحت کردی
هزینه اش هم به نظرم معقول و خوب هست
یه سوال بپرسم شاید خنده دار به نظر بیاد خیابون گاندی همیشه خیلی شلوغه اونجا جای پارک داشت؟! این همسر من خیلی روی جای پارک حساسه Smile))
  • liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۹:۲۶ عصر)lili_61 نوشته است: مرسی عزیزم واقعا ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی خیالمو راحت کردی
هزینه اش هم به نظرم معقول و خوب هست
یه سوال بپرسم شاید خنده دار به نظر بیاد خیابون گاندی همیشه خیلی شلوغه اونجا جای پارک داشت؟! این همسر من خیلی روی جای پارک حساسه Smile))
خواهش میکنم عزیزم.
راستش من چون ساعت ۴:۳۰ صبح کیسه آبم پاره شد و تا رسیدیم بیمارستان حدود ۵:۳۰ شد و روز تعطیل هم بود؛اون موقع کاملاً خلوت بود و جلوی در بیمارستان پارک کردیم.اما خود بیمارستان پارکینگ هم داره و اگه پر نباشه میتونید ماشین رو ببرین داخل پارکینگ
  • lili_61، liyane، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا ازت ممنونم صحرا جان خدا پسر گلت رو برات صحیح و سلامت حفظ کنه ان شاءالله قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه
  • liyane، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها وان چی گرفتین؟ لازمه؟ استفاده میشه؟
  • lili_61، liyane، mona70، nona، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جون من که هنوز نگرفتم لازمم نشده یه لگن بزرگ دارم ازون استفاده میکنم. یعنی یه زیرانداز رو پام میندازم میشینم رو صندلی بچه رو هم میگیرم بغلم رو یه دستم تکیه داده با دست دیگه از لگن آب برمیدارم با کاسه میریزم روش و میشورمش. انتهای حمومم دو دقیقه میذارمش تو لگن که نصفش آبه خودمم گرفتمش با دستم.

حالا این وانای حرفه ای بدو تولد هست که گویا نوزادم میشه تو جای مخصوصش گذاشت شاید ازونا بشه استفاده کرد نمیدونم. من که نحوه شیتنم فعلا تا یه دو سه ماه دیگه فکر نکنم تغییر کنه
  • (کژال)، 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Seti69، Sh96.shamim، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۲:۳۳ صبح)Seti69 نوشته است: بچه‌ها وان چی گرفتین؟ لازمه؟ استفاده میشه؟

من یه وان خیلی کوچیک گرفتم مارک لیمون ۹۰تومن چون واقعا حمومم جا نداشت و نمیدونستمم چقدر مورد استفادمه
 بعد یه توری وان هم میخوام جدا بگیرم که بهش وصل میشه هنوز نگرفتم
خیلی مدلا هست ولی خب من واقعا نمیخواستم واسه وان خیلی هزینه کنم احساس کردم این قیمتش مناسبه گرفتم
  • lili_61، liyane، nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من هم وان نگرفتم. یه لگن گرفتم که شکل وان بیضی هست و زیرش درپوش داره برای خالی شدن آب
100 تومن اینا
هنوزم استفاده نکردیم. تو دست میشوریم بچه رو فعلا. من نگه میدارم. باباش میشوره.
  • lili_61، liyane، Nedaa28، nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان