امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مهم نیست بپوشون شیطون خانم اره منم نمیدونستم تا شش ماهگی ازاد میپوشوندم بعد که خوندم تو خونه ازین شلوارای خونگی استرجی میپوشونم گاها جوراب شلواری بیرون میپوشونم
جین چسبونم میپوشونم
اوایل مقاومت میکرد حتی جورابم میکند دیگه عادت کرد
من متاسفانهخودم نمیتونم لباس تنگ جوراب شلواری، جراب بپوشم جاییم مجبور شم بلافاصله تو ماشین موقع خروج درمیارم
نشون میده ان اعصاب حسیم فعال نیست
سوتین هم تحمل نمیتونم بکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
نونا آشتی کنی ها زود با شوهرت! مگه نمیگی دخترت قیافه‌ش شبیه شوهرته؟ دلت میاد با کسی که شکل دخترته قهر کنی آخه؟

عکس لباساتم دیشب دیدم .. صورتت رو البته ندیدم. دوستت دارم و خیلی باکلاس هستی واقعاً.

به نظرم باید یه سری تغییراتی تو سایت بدیم که وقتی زیاد فرصت نداریم فقط زمانی بیایم که تگ شده‌ایم یا همچون چیزی.. کلاً آپشن تگ شدن رو هم بگذاریم و یه سری کارهای دیگه که نیاز نباشه کل تاپیک‌ها رو بخونیم.
  • 2015، liyane، nona، Targol، youtab
پاسخ
فدات بشم ستی جون تو به من لطف داری من کلا ساده ام خیلی ساده
بابا اخه من حساسم ستی داره سفارش میده سوپر من داشتم برای سرایدار میگفتم الویه بگیر دوغ بگیر دو تا ایتم روپس. گرفتم گفتم نگیر یهو گ‌شی رومیذاره پایین با دلخوری میگه من اصلا نمیفهمم شماها چی میگید بیا خودت حرف بزن با حالت دلخوری خب عزیز من تو نمیتونی همزمان به حرف مغازه دارگوش کنی و حرف من مشکل توئه دلخوری نداره که
اصولا کسی بره تو قیافه من بدتر میرم تو قیافه منم طبق عادت گندم ولش نکردم که هی گفتم کفتم کفتم اخرش رفت کز کرد Sad
الانم پا شده صبح برای اشتی داره کیک فکر کنم پرتقال میپزه ببینم چطورمیشه Smile
  • 2015، liyane، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، پری
پاسخ
نونا نظرمه اگه خوشمزه نشد به هیچ وجه کوتاه نیای!

Dodgy Dodgy
  • nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
الان دو تا رولتم گذاشته رو اپن برام ( از فریزر صبح دراورده) منم مخل نذاشتم رو پای خودم دارم نیمرو درست میکنم

ولی آشتی کردم از دیروز صبحانه ناهار شام نخورده بود الانم صبحانه نمیخواست بخوره گفتم پا شو بیا
  • liyane، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
ای نونااااا
پاشو رولتو بزن اخهههه
من همین الان به شدتتتتت به شیرینی احتیاج دارم با یه لیوان پر قهوه بزنم با اینکه اهل شیرینی نیستم اصلا
چون پسرم دیشب 12 خوابید و از 2 کلا تا 7 صبح رو پامون بود
اصلا نفهمیدیم چش بود که
میومد رو پا میخواست بیاد پایین لگد میزد به ما میومد رو تشک غر و نق میزد تو بعلم نمیموند
دلشم درد نمیکرد گرم و سردشم نبود
خلاصه که شب مزخرف و تموم نشدنی ای بود ماهم اتفاقا ساعت 5 دعوامون شد بی صدا و با چشم خخخ و قهریم
الانم رفتن با م ش امین حضور چندتا اشنا معرفی کردن برن ببینن وضعیت لوازم خونه و جهاز چجوریه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
ای جان
یوتاب واقعا جهاز میدن هنوز؟ آخه چرا ؟ مخصوصا که خب توانایی مادرشوهرت محدوده نمیشه دختر پسر خودشون بخرن؟
راستش با جهیزیه اکی نیستم

داماد هم خدارو‌شکر وضعیتش خوبه نه؟ نمیشه خواهرشوهرت با نامزدش صحبت کنن حداقل آیتمای پر هزینه. رو خودش بگیره
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وای نونا م ش من معتقده شده فرش زیر پاشو بفروشه جهاز اونم خوووووب باید بده
ببین جوری جهاز میده انگار درامدش ماهی 50 تومنه
نه که از هرچیزی زیاد و بیخودا
مثلا بااااید هرچیزی مارکی که معتقده و به اون دوتا داده بده
بعد انقدر به روزه که خود دختراش میسپرن بهش خخخ
باااید یخچال و لباسشویی ال جی باشه
جارو برقی بوش باشه
چی و چی و چی 
من شاهدم چجوری جهاز میخره و چک پاس میکنه و... با یه حقوق همسر خدا بیامرزش و اجاره خونه و خرج خونه
مثلا خ ش بهش گفته مامان دوستم یخچال ایرانی مارک نمیدونم چی خریده خیلی میگه خوبه باهاش قهر کرده 2روز که شما دخالت نکن تو این جیزا
اون دومی خودش خیلی پس انداز داشت، پرستار بود کلی پول جمع کرد کمک بود
این یکی طفلی پول داشت با این وضع نت و مملکت مجبور شد برای پاس شدن چکاشون کلی از پس اندازشو بده جیزی نمونده

وای نونا همسرم بهش گفت همینو
گفت مثلا چوبیاشو یا یه سری چیزای آشپزخونه رو م ش نمیدونی چه کررررد
کلا ذهنش تو قدیماس که اگر جهاز کم بده یا نده یا بگه داماد بخره گوشتش زیر دندونشه و ممکنه با دخترش بد بشن و بعدا سرکوفت بخوره و...  Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Nedaaa28، nona، ستی‌لیته
پاسخ
الهی اخه سخته که Sad
البته بگم وظیفه مرد هم نمیدونم به تنهایی خونه تهیه کنه ماشین بخره و … ( یهوسوتفاهم نشه میگم مرد همه چیز بخره) ولی خب وقتی اوضاع یکی خوبه لزومیم نداره کسی بدونه بین خودشون توافق کنن لوازم ضروری بگیرن
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
نونا چه باکلاس دعوا میکنین Smile)
  • nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان