امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۱:۱۱ صبح)Bonsay نوشته است: عاطفه جان خودتون تو خونه با گوشی عکس بگیرید برای یادگاری
در مورد تربیت بچه هم خودت مادر قاطعی باش، منم واحد کناری مادرشوهرمم ولی خیلی جدی و قاطع کار خودمو میکنم
مثلا چند روز پیش میخواستیم واسه پسرم شیر خشک بخریم و بهش بدیم همسرم رفت بیرون بعد دو دقیقه برگشت تو خونه و رفت لباس راحتی پوشید اومد نشست، بهش گفتم پس چرا نرفتی شیرخشک بخری؟ گفت مامانم گفته بهش ندید
منم گفتم من که به اندازه کافی شیر ندارم بهش بدم و بچه گشنه اس مادرت اگه شیر داره بیاد این بچه رو سیر کنه پاشو بپوش برو بخر
از الان انقدر فکر نکن که ضعیفی، همش با خودت بگو من مادر قوی و توانمندی هستم
این بچه ها اعتماد به نفس و قراره از ما یاد بگیرن

آفرين به جوابت يعني حض كردم، پيشم بودي بغلت ميكردم
انقد بدم مياد حرف مفت بشنوم
اصلا كوتاه نيا ، سعي ميكنن بهت عذاب وجدان بدن سر شيرخشك ، اگر حتي يك درصد فكر كردي شيرت كمه حتما كمكي بده
دو روز ديگه بچه وزن نگيره صدمه ش مال خودته، اينا كلي راه در پيش دارن از واكسن گرفته تا دندون دراووردن بايد جون داشته باشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Mari90، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای حرف شیر خشک شد منم تجربمو بگم
شوهر من که اصلا به مامانش نگفته به بچه شیرخشک میدیم. فکر میکنن خودم شیر میدم
انقد این موضوع براشون مهمه که شوهرم گفته رفتیم خونه مامانم اینا هم برو تو اتاق درو ببند. به بچه شیر بده. که مامانم نفهمه شیر خشکه یا شیر خودت. حالا حساب کنید که ما بریم خونشون باید 10 روز بمونیم. من نمیدونم تو ده روز چجوری باید شیشه بچه بشورم و آب بجوشونم و...
یعنی یه حس عذاب وجدانی به من میدن که حد نداره. بابا خوب شیر نداشتم. چیکار کنم. دزدی که نکردم بابتش خجالت بکشم
من نمیدونم کی این توهم اینکه شیرمادر غذای بهشتیه میخواد تو این فرهنگ تعدیل بشه
  • **ماهور**، 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
دختر خاله های من یکیشون شیر خشکیه که الان مدرسه تیزهوشان درس خونده و پزشکی قبول شد
یکیشون شیر مادری که به زور دیپلم گرفت
همیشه این مثال تو خانواده ما نقش پررنگی داره Smile)
تازه الان شیرخشکای متنوع با ویتامینای زیاد هست
بعدشم این یه موضوع کاملا خصوصیه یه جوری برخورد کن حتی نتونن حرفی در موردش بزنن
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من خودم شیرخشکی هستم. چون با خواهرم پشت هم هستیم و مامانم بلافاصله اونو حامله شده
والا نه سیستم ایمنی بدنم ضعیفه. نه خنگم
من نمیگم شیر مادر بده. خیلی خوبه. خیییییلی عالیه که بچه شیر مادر بخوره
من خودم خیلی سعی کردم شیر بدم
خیلی هزینه کردم. بالای 5 تومن
ولی وقتی نمیشه دیگه این برخوردا نباید باشه.
والا بچه با شیرخشک هم بزرگ میشه. مهم تربیت و پرورش درستشه
  • **ماهور**، 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا همینه کژال ببین جالبه اگه شیر مادری هم بود حرف میزدن باز اطرافیان
دیروز یکی به من‌ میگفت خودتو بیچاره کردی عادتش بده کمکی هم بخوره پیر میشی دوسال شیر بدی !!
گفتم بذار ببینم دوماه شیر دارم حالا تا دو سال بعدشم بهش نمیسازه بالا میاره
میگفت نه سعی کن انقدر شیرخشک عوض کن تا بگیره
حرف چرت زیاده باید بشنویم و بگذریم
خوبه اینستا این چیرا هست هی میگن دهنتونو ببندین ، اینهمه فرهنگ سازی فایده نداره
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، lili_61، liyane، Mari90، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها یه چیزی بگم؟ چرا اجازه میدین دیگران در مورد بدن شما نظر بدن و تعیین تکلیف کنن؟بابا جان این شیری که انقدر ازش حرف میزنن داره از بدن شما میاد، شیره ی جون شماست، ببخشیدا ولی حتی همسرتون هم اجازه نداره به شما بگه شیر خودتو بده یا نده. فقط شمایین که تصمیم میگیرین از بدن خودتون شیر بدین یا نه. ازتون خواهش میکنم نزارین تو خصوصی ترین مسائلتون دخالت کنن. کژال من جات بودم قشنگ میشستم جلوشون با شیشه شیر خشک میدادم، حرف هم بزنن فقط یه جمله میگم که شیرم کافی نیست واسه بچه، بچم گرسنه میمونه، همین. دیگه در این راستا هرکی هرچی گفت حتی جواب هم نمیدم و فقط تو سکوت کار خودمو میکنم.خیلیم حرف بزنن دیگه نمیزارم بچمو ببینن و خونشونم نمیرم.
البته اینکه ادم شیر نداشته باشه با اینکه شیر داشته باشه ولی نخواد بده خیلی فرق داره، درسته مادر در حالت دوم هم این حقو داره که نخواد شیر بده و تصمیم شخصی خودشه، هرچند از نظر اخلاقی من خودم نمیپسندم اینو، ولی در هر حال(چه درست چه غلط، چه اخلاقی چه غیر اخلاقی) کسی حق نظر دادن در مورد بدن ما و بچه ی ما رو نداره.
  • (کژال)، 2015، lili_61، liyane، nona، Rose، shiningdiamond، youtab، آیسان ۹۶، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم با ماهور خیلی موافقم کژال جان
اصلا به کسی مربوط نیست چرا شیر داریم یا نداریم. یا اینکه بخوای ده روز قایمکی با استرس چهار قطره شیر بچت بخوره که مادر شوهرت خوشحال بشه؟؟ گناه داره بچه و خودت. انقدر سختش نکن واسه خودت به نظرم با همسرت صحبت کن بگو من تصمیم گرفتم این موضوعی باشه که ما در موردش تصمیم بگیریم و حمایت تو هم لازمه.
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، lili_61، liyane، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان سلام.ببخشید وسط این بحث ها این سوال را میپرسم.امروز همسر من برای چکاپ سونوگرافی شدند و دکتر بهشون گفته واریکوسل دارن.توی جواب نوشته شده های گرید واریکوسل.ما تازه چند ماه دیگه میخواستیم اقدام کنیم برای بارداری و داشتیم آزمایش های قبل بارداری را انجام میدادیم.این یعنی همسر من فعلا نابارور هستن؟برای هفته آینده وقت دکتر داریم ولی خیلی استرس گرفتم.لطفا اگر اطلاعاتی دارین بگین.ممنون میشم.ممکنه باعث ناباروری نشه؟
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان واریکوسل داشتن عموما به معنای عقیم بودن نیست. باید برن تست اسپرم بدن. اون همه چیزو معلوم میکنه.
ولی در حالت کلی واریکوسل گرید بالا میتونه روی شکل و کیفیت اسپرم تاثیر بزاره.
شوهر خود من گرید ۳ بود. ولی آزمایش اسپرمش عالی بود، ولی بر عکسش هم هست، یعنی واریکوسل گرید متوسط دارن مثلا، ولی همون گرید متوسط اسپرماشون رو کم و ضعیف کرده،همسرت باید آز اسپرم بده تا مشخص بشه
  • (کژال)، 2015، lili_61، sahar، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من دندون درد شدید گرفتم، دکترم گفت برو دندونپزشکی چون اگر عفونت داشته باشی زمان زایمان بچه زردی می گیره. من ترجیحم اینه نرم و با آب نمک حلش کنم. به نظرتون آنتی بیوتیک خوردن بدتر نیست؟
و اینکه شورت یک بار مصرف رو از کجا بگیرم؟؟
  • lili_61، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان