امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عزیزم برو دندونپزشکی ، منم ماه ۸ دندون درد گرفتم رفتم دکترم معاینه کرد خودش گفت با اب نمک تحمل کن تا بعد زایمان چون عفونت نداشت ، اگه عفونت داشته باشی دارو میده
شورت یکبار مصرف داروخانه دارن منم گرفتم ولی اصلا استفاده نشد خود بیمارستان تنم کرده بودن بعدشم که اومدم خونه شورت معمولی پوشیدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سرارین معمولا چند هفته انجام می شه؟؟
  • lili_61، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۹:۰۰ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها من دندون درد شدید گرفتم، دکترم گفت برو دندونپزشکی چون اگر عفونت داشته باشی زمان زایمان بچه زردی می گیره. من ترجیحم اینه نرم و با آب نمک حلش کنم. به نظرتون آنتی بیوتیک خوردن بدتر نیست؟
و اینکه شورت یک بار مصرف رو از کجا بگیرم؟؟
منم دندونم درد میکرد دکترم گفت اگه عفونت کرده باشه واسه بچه هم ضرر داره باید انتی بیوتیک بخوری
ولی اگه عفونت نداشته باشه میتونی صبر کنی تا بعد زایمان انتخاب با خودته که دردو تحمل کنی یا نه
مال من عفونت نداشت 
شورت یک بار مصرف معمولی یا سرجی فیکس؟سرجی داروخونه ها دارن معمولیارو من تو دیجی کالا دیدم

(۱۴۰۰/۷/۲۷، ۱۰:۲۲ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها سرارین معمولا چند هفته انجام می شه؟؟

معمولا تو هفته،۳۹هست مثلا ۳۸هفته و چندروز
بمن ۳۸هفته و ۶روز وقت داد دکترم
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلامون علیکم  Heart Heart Heart
در راستای بحث شیر خشک و شیر مادر
یه چیزی بگم

همسر من از 4ماهگی شیر خشک خورده و من 2.5 سال ماشششالا شیر مادر
حالا بیاین مقایسه
من پر از درد و مریضی و همسرم خداروشکر صحیح و سالم (البته یه مختصر فشار خونی داره که موروثیه)
من از مهر مادر کاملا بی نصیب اما همسرم خداروشکر مادری داره مهربووون و دلسووووز و پشت و پناه واقعی
جایی چند روز پیش خوندم """ مهر مادر بهتر از شیر مادر"""
نه اینکه بگم شیر مادر ندیما نه خدا میدونه
من خودم از احتمالا ماه دیگه نمیتونم شیر خودمو به پسرم بدم و خیلی ناراحتشم
اما میگم من یه مادر 32 ساله ام که با تک تک سلولام حسرت مهر واقعیه مادر دارم
همیشه داشتم اما توی یکسال اخیر به شدت تر...
بچه ها بیاین مامان واقعی باشیم
مثل همسر من که توی 40 سالگی لب تر کنه مادرش شده جونشو میذاره وسط
خدا حفظش کنه
اما چقدر حسودم این موقعا
و چقدر حسرت اینو دارم مامانم روزی یه بار زنگ یزنه بهم و فقط بگه اوضاع احوالت روبراهه؟
بازم میگم
بیاین مامان واقعی باشیم.........................
Heart Heart Heart
  • (کژال)، 2015، Almam، Arezoo1984، atefehjjjjjjj، Elham67، Elhamgoli، lili_61، liyane، miss shin، Nedaa28، nona، shiningdiamond، آنیدا، ستی‌لیته، سروناز، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان، نیوشا123، کتایون خانم
پاسخ
شاینینگ جان منم دندون درد شدید داشتم رفتم دکتر و گفتن عصب کشی لازم داره و عفونت داره. دکتر زنان نامه داد برای دکتر دندانپزشک که ی سری اردر بود. دندونپزشک هم قرص آنتی بیوتیک داد و گفت اگر دردش افتاد برای عصب کشی نیا بذار بعد زایمان که خدا رو شکر دیگه دردش خوب شد و الان فقط گاهی تیر میکشه. البته بگم مصرف کله پاجه هم بسیار مفید بود چون دکتر من گفت کلسیم بچه میگیره . آب کله پاچه خیلی خوبه. من فشار اینا البته ندارم خدا رو شکر. شما هم حتما برو پزشک چون اگر عفونت باشه خوب نیست

ی سوال دیگه بچه ها : من فکر کنم نوناجان و یوتاب جان تو بهمن زایمان کردن
من هفته 34 هستم و پرشکم بهمن هست. بیمارستان خوبیه؟ توصیه ای تجربه ای چیزی دارید؟ وسیله خاصی لازم هست با خودم ببرم؟ و اینکه دوست دارم اتاقم خصوصی باشه، لازم رزرو کنم از قبل؟
  • lili_61، liyane، shiningdiamond، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يوتاب جان عالي نوشتي

منم فقط ٢ ماه شير مادر خوردم و به جاش به قول خودت غرق مهر مادري بودم و هستم ، اصلا هيچ بچه يادش نمياد كه شير مادر خورده يا شيرخشك! و در آينده براشم مهم نيست
تازه من زمان بارداري تا ٨ ماهگي هم سركار رفتم ، بدون اينكه واكسن كرونا زده باشم ، شغلمم پر خطره ، هر روز با نسخه ي كرونايي ، كارت عابربانك كرونايي و بده بستون با كرونايي ها سركار داشتم ، خداروشكر هيچوقتم نگرفتم ، با اينحال كه فقط يه ماسك ميزدم چون به شدت احساس گُر گرفتگي ميكردم
اگر شرايط شير دادن رو داشته باشيم چه بهتر كه حتما شير مادر رو به بچه بديم
ولي وقتي شرايطش نيست اشكالي نداره شيركمكي ميديم
تازه دكتر من ميگفت اصل شيرمادر كه به بچه ايمني ميده آغوز دو هفته ي اوله كه شير زردرنگه و مثل كره مي مونه
ولله زمان گذشته هم پيامبرا و اماما همه ي بچه هاشون دايه داشتن چون يا شير خودشون كم بود يا نبود
بچه رو كه نميشه گرسنه نگهداشت
خيلي قاطع به هركس كه زير سوالتون برد بگيد من مادر اين بچه ام و از مادر دلسوزتر كه براي بچه كسي نيست ، حتما در حال حاضر صلاح بر اينه كه بچه شيرخشك بخوره
درگير حرفاي مفت ديگران نشيد
  • (کژال)، 2015، Almam، lili_61، Nedaa28، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
بچه ها ممنون از پاسخهاتون
من نشد برم دندونپزشکی، راستش خیلی می ترسم چون واکسن نزدم. با آب نمک و اینا یکم دردش رو کنترل کردم، امیدوارم عفونت نداشته باشه. کله پاچه هم حتما می خورم، خودم حس می کنم کلسیمم کم شده ها چون دندون پر کرده هام داره می ریزه ولی دکترم قرص کلسیم نداد بهم گفت نمی خواد!! حالا دعا کنین بگذره این یکی دو هفته هم
بچه ها من تصمیم گرفتم برم بیمارستان پیامبران چون دیروز رفتم دیدم خوب بود محیطش و آتلیه هم داره. بعد دکترم گفته از ۹ ام تا ۱۲ ام هر روز خواستی اوکیم. ۱۲ ام من می رم تو ۳۹ هفته. خودم نظرم رو دهمه اما هی می شنوم که بچه یک روز هم بیشتر بمونه بهتره و هر یک روز بیشتر تو رحم مادر معادل یک هفته موندنش تو دستگاهه. دهم هم یجورایی چون خوب می چرخه تو دهن و معادل اولین روز ماه میلادیه دوسش دارم اما خب سلامتی بچه برام مهمتره، نظرتون چیه؟ همسرمم می گه هر چی خودت بخوای تو داری به دل می کشی بچه رو.
لیانه جان دایه رو که گفتی خیلی خوب بود. حالا بنده خدا مادر شوهر من یک سال به شوهرم شیر داده و بعدش به زور گرفتتش. بعد واسه من تعریف می کرد ، همسرم به شوخی بهش گفت همون منو از شیر گرفتی الان زانو درد دارم( حالا تا یک سالگی می خورده ها) مامانش هم گفت حالا ببینم خانمت تا کی شیر می ده، همسرمم گفت چی کار به خانمم داری! منم هیچ، من سکوت
یکی موضوع شیر، یکی زایمان طبیعی نمی دونم چرا واسه بقیه مهمه. حالا خدایی مادر شوهر من زیادی نظر نمی ده ها ولی یه بار از مزایای زایمان طبیعی گفت منم تایید می کردم
یه چند روز بعد گفت چه جوری زایمان می کنی؟ گفتم سزارین!! دیگه هیچی نگفت. واقعا این چیزا ربط نداره به کسی. بدن خودمونه

بچه ها من یکی از دغدغه هامو بگم؟
شما بعد زایمان از بیمارستان اومدین خونه کار خاصی کردین یا واستون کار خاصی کردن؟
من مامانم می یاد تهران فقط اولش بعدش مثلا ده روز بعدتر بابام و خواهر برادرم
خانواده همسر من زیاد گرم و احساساتی نیستن و نقطه مقابلش خانواده خودم خیلی برون ریز هستن در زمینه احساسی. مثلا ما یه مهمونی کوچولو واسه جشن تعیین جنسیت گرفتیم اونا کادو نیاوردن. حالا یا دوست نداشتن یا هر چیزی. بعد خانواده ام هم این چیزا رو بی احترامی یا بی ارزشی می دونن
حالا موضوع سر قربانی کردنه. من خودم زیاد درگیرش نیستم و همسرمم اصلا دوست نداره اما می دونم تو ذهن خانواده خودم اینه که بعدا تو شهر خودمون انجام بدن یا ته ذهنشونه که خب پدر شوهر یا خودتون باید این کارو کنین چون واسه عروسی هم یکم از انجام ندادنش متعجب شده بودن
می خواستم بدونم شما چی کار کردین؟
  • (کژال)، lili_61، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان نباید به خیلی حرفا بها داد من سر دخترم که سزارین شدم م ش پیش بقیه گفته بود کاری نکرده که دردی نکشیده سزارین شده زایمان طبیعیه که درد داره و کلی فلسفه خونده بود روی ارزش و اهمیت طبیعی..بعد که دختر خودشم امسال سزارین شد میگه فرقی نداره هردو ادم اذیت میشه سزارین بیشتر و...برام اصلا حرفاش اهمیت نداره
یا من وقتی سردخترم از چهارماهگی دیگه شیر منو نخورد و شیرخشک خورد کلی همه نظر دادن گفتم شیر دارم ولی نمیخوره نمیتونم گرسنه نگهش دارم که بعد که بچه جاری م هم شیرخشک خورد گفت مهم بچه ست که با شیرخشک تپلی تر هم میشه Dodgyمن هیچ من نگاه!!
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، liyane، Nedaa28، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یعنیا هر کاری بکنی یه حرفی توش هست!!!! امان از آدمها و حرف و حدیثهاشون!
تو خانواده همسر من مدتهاست بچه کوچیک نبوده میدونم برای من تز زیاد دارن خدا از حالا بهم صبر بده
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخ دقیقا مهرمادر بهتر از شیر مادره
لی لی جون حالا ببین منکه بچم از هر دو طرف نوه اوله چقد باید تحمل کنم خخخ
میگم من امروز رفتم ازمایش دفع پروتیین رو نشون دکترم دادم
گفت عفونت داری بهم شیاف و قرص سفکسیم داد
دیگه چکارا کنم عفونتم بره اخه یبار دیگم اینجوری بودم دارو داد بهم مشکل ساز نشه ی وقت برام
بچه شما تکوناش چجوریه راستی؟ من ۲۴ هفته ام ی جووووری تکون میخوره میلرزه انگار فقط رو ویبره میرم تکون خاصی حس نمیکنم ک مثلا بچرخه یا چی
فقط لرزششو حس میکنم
  • 2015، lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان