امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
#81
تیرامیسو
بیسکوییت لیدی فینگر به تعداد نیاز
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
قهوه فوری دم کرده ۲ قاشق غ خ
وانیل مقداری
پودر قند ۳ غ ق خ
پودر کاکائو و پودر قهوه برای میان لایه ها

اول قهوه رو دم کنید بذارید کنار تا سرد بشه، پودر قند و خامه صبحونه و پنیر رو با همزن بزنید وقتی یه دست شد وانیل اضافه کنید،بعد خامه فرم گرفته رو آروم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .
بیسکوییت ها رو داخل قهوه بزنید تا خیس بشه بعد کف ظرف مورد نظر بچینید ،بعد مواد خامه ای یه لایه میکشیم روی اونها،پودر کاکائو و قهوه روش بپاشید،بعد لایه بعدی بیسکوییت الی آخر، لایه آخر باید مواد خامه ای باشه که با پودر کاکائو و قهوه پوشیده شده باشه،چند ساعتی بمونه توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن و خوشمزه تر بشه

(۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۰ عصر)لیدان نوشته است: نسیمه نشاسته گلوله نمیشه عزیز؟ یعنی نباید از قبل توی آب حلش کنم؟


واسه من گلوله نمیشه چون تو شیر سرد مخلوط میشه
ولی میتونی یکم از شیر سردت جدا کنی توی یه لیوان نشاسته رو مخلوط کنی بعد اضافه کنی به بقیه موادت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Elham67، Mari90، Minoo1121، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
#82
پاناكوتا وانیلی

مواد لازم:
شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
خامه: یک پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آب جوش: دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید. یا بن ماری کنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Mari90، Minoo1121، Sepi، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان
پاسخ
#83
سلام بچه ها
میگم چرا برای دستورای جدید تاپیک نمیزنید؟ اینجا ۱۰ صفحه بره جلو هیچکس نمیتونه و یادش نمیاد دستور شما اینجا بوده...
اگه هم بلد نیستید بگید تاپیک بزنم براش
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#84
اره منم نظرم همینه رز عزیزم
یه تاپیک کلا برای دسر بزن لطفا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#85
بچه ها برید تو این فروم
طرز تهیه دسرتون رو تو هر تاپیکی که باهاش همخونی داره بذارید، اگر تاپیک مد نظر نبود ، خودتون ایجادش کنید Heart

http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=50
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#86
(۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۱:۱۳ صبح)نسیمه جااان نوشته است: اره منم نظرم همینه رز عزیزم
یه تاپیک کلا برای دسر بزن لطفا

عزیزم همونطور که الما جون گفتن ما انجمن دسر داریم... هر دسری که تاپیکش هست، دستور خودتون و عکساتون رو اضافه کنید، اگه نیست هنوز قابلیت زدن تاپیک برای همه ی اعضا فعاله... می تونید تاپیک مدنظرتون رو بسازید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#87
بچه ها کنار باقالی پلو با ماهیچه و مرغ شکم پر و سوپ بروکلی چه سالادی خوبه؟ خودم فکر میکنم همون سالاد فصل خوبه چون غذاها سنکینن باز میشه شما هم نظر بدید.. مرسی
الهی و ربی من لی غیرک...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#88
عزیزم به نظر منم سالاد فصل خوبه
سالاد اندونزی یا سالاد کلم هم خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Almam، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
#89
به نظرم سالاد اندونزی بده.روش هم لبو قالب زده بزن.خیلی شیک (بنفش میشه)و مناسب فصل
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#90
کنار باقالی پلو با ماهیچه سالاد شیرازی خیلی خوبه ...
تو این فصل هم سالاد انار گزینه شیکی هست...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان