ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
تیرامیسو
بیسکوییت لیدی فینگر به تعداد نیاز
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم
قهوه فوری دم کرده ۲ قاشق غ خ
وانیل مقداری
پودر قند ۳ غ ق خ
پودر کاکائو و پودر قهوه برای میان لایه ها
اول قهوه رو دم کنید بذارید کنار تا سرد بشه، پودر قند و خامه صبحونه و پنیر رو با همزن بزنید وقتی یه دست شد وانیل اضافه کنید،بعد خامه فرم گرفته رو آروم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .
بیسکوییت ها رو داخل قهوه بزنید تا خیس بشه بعد کف ظرف مورد نظر بچینید ،بعد مواد خامه ای یه لایه میکشیم روی اونها،پودر کاکائو و قهوه روش بپاشید،بعد لایه بعدی بیسکوییت الی آخر، لایه آخر باید مواد خامه ای باشه که با پودر کاکائو و قهوه پوشیده شده باشه،چند ساعتی بمونه توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن و خوشمزه تر بشه
(۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۱:۴۰ عصر)لیدان نوشته است: نسیمه نشاسته گلوله نمیشه عزیز؟ یعنی نباید از قبل توی آب حلش کنم؟
واسه من گلوله نمیشه چون تو شیر سرد مخلوط میشه
ولی میتونی یکم از شیر سردت جدا کنی توی یه لیوان نشاسته رو مخلوط کنی بعد اضافه کنی به بقیه موادت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
پاناكوتا وانیلی
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
خامه: یک پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آب جوش: دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
وانیل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.
(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )
وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید. یا بن ماری کنید.
مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
سلام بچه ها
میگم چرا برای دستورای جدید تاپیک نمیزنید؟ اینجا ۱۰ صفحه بره جلو هیچکس نمیتونه و یادش نمیاد دستور شما اینجا بوده...
اگه هم بلد نیستید بگید تاپیک بزنم براش
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۱:۱۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۲:۱۶ صبح، توسط نسیمه جااان.)
اره منم نظرم همینه رز عزیزم
یه تاپیک کلا برای دسر بزن لطفا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۱:۱۳ صبح)نسیمه جااان نوشته است: اره منم نظرم همینه رز عزیزم
یه تاپیک کلا برای دسر بزن لطفا
عزیزم همونطور که الما جون گفتن ما انجمن دسر داریم... هر دسری که تاپیکش هست، دستور خودتون و عکساتون رو اضافه کنید، اگه نیست هنوز قابلیت زدن تاپیک برای همه ی اعضا فعاله... می تونید تاپیک مدنظرتون رو بسازید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 198
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,531 in 204 posts
تشکر Given: 570
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,535
بچه ها کنار باقالی پلو با ماهیچه و مرغ شکم پر و سوپ بروکلی چه سالادی خوبه؟ خودم فکر میکنم همون سالاد فصل خوبه چون غذاها سنکینن باز میشه شما هم نظر بدید.. مرسی
الهی و ربی من لی غیرک...
ارسالها: 179
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,036 in 168 posts
تشکر Given: 187
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,078
عزیزم به نظر منم سالاد فصل خوبه
سالاد اندونزی یا سالاد کلم هم خوبه
ارسالها: 2,413
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,295 in 1,695 posts
تشکر Given: 7,257
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,860
به نظرم سالاد اندونزی بده.روش هم لبو قالب زده بزن.خیلی شیک (بنفش میشه)و مناسب فصل
ارسالها: 138
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,293 in 158 posts
تشکر Given: 352
تاریخ عضویت: مرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,334
۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۲:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۴:۴۳ عصر، توسط niky.)
کنار باقالی پلو با ماهیچه سالاد شیرازی خیلی خوبه ...
تو این فصل هم سالاد انار گزینه شیکی هست...