امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع کاچی
#2
ادویه ی کاچی

ادویه ی کاچی معمولا آماده تهیه میشه اما اگه دوست دارید که خودتون درست کنید فکر کنم ترکیب زیر مناسب باشه و خیلی خوشمزه بشه... همه ی ادویه هاتون رو سعی کنید که خودتون تازه و پودرنشده تهیه کنید و بعد از تفت دادن بذارید یکم خنک بشن و بعد پودرشون کنید و تمااام Cool

[تصویر:  1697511_ais2.jpg]

زیره سبز: یک قاشق چایخوری
زیره سیاه: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
رازیانه: نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: یک سوم قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
بادیان ستاره ای: یک سوم قاشق چایخوری
میخک: یک سوم قاشق چایخوری
جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری

منبع با کمی تغییر
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۱۷ عصر
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۲۲ عصر
RE: انواع کاچی - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۱:۱۳ صبح
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۲:۵۸ صبح
RE: انواع کاچی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۰ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۸/۲۲، ۰۱:۵۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان