۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۰۳ عصر
اره اره دم میکنم حالا نه اینکه مثلا ۵ عصر دم کنما ولی به محض اومدنشونم آبکش نمیکنم.
من فقط روغن سرخ کردنی میریزم ته دیگا رو میچینم برنجو میریزم بعد بخار که داد دم کنی رو میذارم زیرشم کم میکنم و شعله پخش کن میذارم.البته یه مدت که گذشت(که حس کردم دم کشیده دیگه) چک هم میکنمش ببینم در چه حاله.
بیشتر انگار باید دستت بیاد.میخوای برای خودتون چتدبار درست کن زمانش حدودی دستت بیاد ولی خب اگه تعداد مهموناتون بالاست باز یه مقدار فرق داره
من فقط روغن سرخ کردنی میریزم ته دیگا رو میچینم برنجو میریزم بعد بخار که داد دم کنی رو میذارم زیرشم کم میکنم و شعله پخش کن میذارم.البته یه مدت که گذشت(که حس کردم دم کشیده دیگه) چک هم میکنمش ببینم در چه حاله.
بیشتر انگار باید دستت بیاد.میخوای برای خودتون چتدبار درست کن زمانش حدودی دستت بیاد ولی خب اگه تعداد مهموناتون بالاست باز یه مقدار فرق داره
