(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۱:۳۵ عصر)nona نوشته است: عاطفه واقعا باید الان یه فکر جدی بکنی رز جون درست گفتن ازین موضوع بترس حتما، بعنی چی تا غروب دستشویی نمیری تو هفته شما و با عفونتی که داری لااقل ده بار باید از صبح تا عصر سرویس بری. حداقل ده لیوان آب باید بخوری اصلا شیرینی نخوری. عفونت به جز خدای نکرده امکان سقط و زایمان زودرس باعث تولد نوزاد با مشکل کم وزنی و عفونت مقاوم میتونه بشه بجز این بعد زایمان در صورت عدم درمان ممکنه باعث عفونت حاد کلیه بشه
وقتی تو یه خونه زندگی میکنید معذب نباش دامن بپوش حالا اگه خودت سختته جوراب نخی راحت پات کن
اگه میبینی بیرون نمیتونی سرویس بری سر کار نرو. جون اون بچه از همه چی مهمتره دیگه حداقل کاری که برای بچه میشه کرد.
آفرین دقیقا... من دیگه همه چیز رو نگفتم خودش سرچ کنه... ولی شما گفتید و حجت رو تمام کردید

واقعا 10 لیوان آب برای آدم معمولیه... خانم حامله بیشتر از اینم باید بخوره به نظرم... من اون هفته های آخر یکمممم مقدار آب کم (واقعا خیلیییی کم و هنوز بالای حداقلش بودم) شد دکترم اینقدر ترسوندم دیگه خودمو بستم به هندوانه و میوه و آب... خیلی خطرناکه... اصلا مثال رایجه که خانم حامله جاش رو جلوی دستشویی میندازه

عفونت هم که به سرعت کیسه ی آب رو سوراخ می کنه.............. خیلی باید حواسمون باشه...
دقیقا منم موافقم وقتی شرایط کاری این شکلیه نره بهتره واقعا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم