همین دیگه... اگه بخاطر نرفتن به دستشویی آب نخوری از صبح تا عصر بچه رو داغون می کنی خودتم می بینی عفونت گرفتی...
چایی زیاد برای بچه خوب نیست هر چی کافئین کمتر بهتر... آب خالص یا نهایتا طعم دار شده با برش های میوه باید استفاده کنی... من که میگم خودم رو بستم به میوه چون اون هفته های آخر دیگه حجم معده کم شده و اگه با آب پرش کنی دیگه نمیتونی چیز زیادی بخوری... حتی چون سطح تکامل جفت در هر زمان فرق می کنه، لازم بود که آب بدنم رو با چیزای دیگه هم تامین کنم (البته من حدودا اواسط بهار بودم و حجم آب کم شده بود... که می تونست بخاطر گرما باشه) مدل تغذیه در 3 ماه اول و دوم و سوم کلا باهم متفاوته... حجم آبی که میخوری روی غلظت خون خودت و خونرسانی به بچه، روی رشدش و روی حتی خودت تاثیر داره...
اگه دور و برت جایی برای دستشویی نیست توصیه می کنم کارت رو فعلا بذاری کنار...
خدای نکرده برای بچه ت اتفاقی بیفته هیچکس نمیگه عاطفه پول درمیاورد... میگن نتونست بچه نگهداره... برای خودت و بچه ارزش قائل شو دختر... تو رو خدا اینجوری نکن...
آخرش من سکته می کنم از دستت

توی گزارش سونو می نویسن... فکر کنم بصورت AFI گزارش میشه
توی این لینک محدوده ی مجاز رو توی هر هفته محاسبه میکنه و میگه:
https://niniplus.com/tools/amniotic-fluid-calculator
دکترا خیلی وقتا خیلی چیزا حواسشون نیست چون حجم بررسی های هر سری زیاده و دیر به دیر هم می بینن اگه خود مادر حواسش نباشه خیلی راحت خیلی چیزا ممکنه میس بشه...
چایی زیاد برای بچه خوب نیست هر چی کافئین کمتر بهتر... آب خالص یا نهایتا طعم دار شده با برش های میوه باید استفاده کنی... من که میگم خودم رو بستم به میوه چون اون هفته های آخر دیگه حجم معده کم شده و اگه با آب پرش کنی دیگه نمیتونی چیز زیادی بخوری... حتی چون سطح تکامل جفت در هر زمان فرق می کنه، لازم بود که آب بدنم رو با چیزای دیگه هم تامین کنم (البته من حدودا اواسط بهار بودم و حجم آب کم شده بود... که می تونست بخاطر گرما باشه) مدل تغذیه در 3 ماه اول و دوم و سوم کلا باهم متفاوته... حجم آبی که میخوری روی غلظت خون خودت و خونرسانی به بچه، روی رشدش و روی حتی خودت تاثیر داره...
اگه دور و برت جایی برای دستشویی نیست توصیه می کنم کارت رو فعلا بذاری کنار...
خدای نکرده برای بچه ت اتفاقی بیفته هیچکس نمیگه عاطفه پول درمیاورد... میگن نتونست بچه نگهداره... برای خودت و بچه ارزش قائل شو دختر... تو رو خدا اینجوری نکن...
آخرش من سکته می کنم از دستت

توی گزارش سونو می نویسن... فکر کنم بصورت AFI گزارش میشه
توی این لینک محدوده ی مجاز رو توی هر هفته محاسبه میکنه و میگه:
https://niniplus.com/tools/amniotic-fluid-calculator
دکترا خیلی وقتا خیلی چیزا حواسشون نیست چون حجم بررسی های هر سری زیاده و دیر به دیر هم می بینن اگه خود مادر حواسش نباشه خیلی راحت خیلی چیزا ممکنه میس بشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم