۱۴۰۰/۴/۲، ۰۷:۳۱ عصر
Bonsay نوشته است:یوتاب شما هنوزم دوغ زیاد میخوری؟
خودت درست میکنی یا از بیرون میگیری؟
چون الان یادم افتاد که تو کلاس بهمون میگفتن دوغای بیرون همش نشاسته اس نخورید قند و وزن و میبره بالا فقط
عزیزم من خیلی کم از بیرون اما ۹۰ درصد خودمون درست میمردیم
ماست و اب و خیلی کم نمک و نعنا خشک و پودر گل سرخ
بعد من همیشه اضافه سبزی خوردنم رو بمونه میذارم خشک بشه
پودرش توی دوغ عااااالیه
مخصوصا که مرزه و ترخون و ریحون داشته باشه
اره من خودم تو شرکت لبنیاتی کار میکردم میدونیم که اکثر دوغا داخلش نشاسته داره
منم دوغای بیرونی ای که خوردم فقط ابعلی بوده
اما به خاطر گازش محدودش کردم
دوغی که ته نشین بشه باز بهتره عزیزم