شمیم جون ممنون که گفتی حتما این ماه بحای قطره چکون داروهارو با قاشق میدم مرسی عزیزم. خداروشکر میتونم امیدوار باشم آبخوری پس بگیره. سر وزنم دقیقا روزی دوبار همینکارو میکنم ولی نیست که این ترازو خونگیا خیلی دقیق نیستن ( حداقل مال من) و میگن یه تلورانس ۱۰۰-۲۰۰ گرم براشون لحاظ کنید برای همین مرددم. ولی با ترازوی خونه همون ۵۰۰ گرم من درسته با ترازوی دکتر ۷۰۰ گرم
رز جون مرسی که گفتی عزیزم که تو دستورالعمل دکترت نوشته بود پنج دقیقه. نه رز جون من اصلا همیشه نشسته شیر میدم بعد کلی نازش میکنم حرف میزنم اصلا تا خالا باهاش عصبی برخورد نکردم ولی دقیقا بین پنج تا شش دقیقه میکشه کنار. اصلا اگه شیر خودمو درست بخوره آزار ندارم ببندمش به شیر خشک که
معدشم قاطی کنه. تو خواب قبلا میخورد رز جون قشنگ دو تا بیست دقیقه سه تا بیست دقیقه میگرفت الان سه هفتست تو خوابم همون پنج شش دقیقه میگیره. بعدم ببین با آرامش ول میکنه ها یعنی مولا بحث اسید و رفلاکس نیست گویا. یه ماه قبل میپیچید و ول میکرد اما الان با لبخند جدا میشه یا حجم معدش کم شده یا واقعا سیر میشه یا اینکه خودشو تطبیق داده بیشتر نخوره که اسید بالا نیاد نمیدونم راستش. حداقل طول روز هر یه ساعت پنج دقیقه بخوره هم راضیم ولی نمیخوره. حالا شیشه رو بایگانی کردم که کل همتمو بذارم رو شیر خودم بیخود امید نبندم به شیشه.
خداروشکر این یه مورد من همسرم وقتی خونه هست واقعا بچه رو میگیره وقتیم میگم میرم یساعت میخوابم واقعا نمیاد تو اتاقم. اگر این تایمام نباشه میمردم واقعا.
شمیم جون چه عالی مامانت کنارتن عالیه
رز جون مرسی که گفتی عزیزم که تو دستورالعمل دکترت نوشته بود پنج دقیقه. نه رز جون من اصلا همیشه نشسته شیر میدم بعد کلی نازش میکنم حرف میزنم اصلا تا خالا باهاش عصبی برخورد نکردم ولی دقیقا بین پنج تا شش دقیقه میکشه کنار. اصلا اگه شیر خودمو درست بخوره آزار ندارم ببندمش به شیر خشک که

خداروشکر این یه مورد من همسرم وقتی خونه هست واقعا بچه رو میگیره وقتیم میگم میرم یساعت میخوابم واقعا نمیاد تو اتاقم. اگر این تایمام نباشه میمردم واقعا.
شمیم جون چه عالی مامانت کنارتن عالیه