۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۶:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۶:۰۴ عصر، توسط خانم فسقلی.)
یکی از دوستام هست
علاوه بر خانواده خودش که همه جوره ساپورتش میکنن
خواهرشوهرهاش
مادرشوهرش
و خود شوهرش
انقدر کمکش هستن
مثلا از صبح تا شب اینور اونور بچه رو میذاره هر روز یکی نگه داره بعد خودش میره نوبت ارایشگاه و کلاس و باشگاه و لیزر و رنگ و…
یا مثلا خواهرشوهرش تکست میده بهار جان غذا نداری من فلان غذارو درست کردم بیا ببر بعد میگه نه مامان داده (مادرشوهرش)
خدایا چرا اینجور ادم های مهربونی دور ماها نیست؟ واقعا چرا؟
مینو دوتا که واقعا ادمو داغون میکنه من یک دور بعد زایمان زاییدم تو بچه داری
دست تنها
سه هفته مریض بودم یکی نگفت چته
۵ تا امپول زدم تا خوب بشم روز اول داییم زحمت کشید واقعا توان بلند شدن نداشتم روز دومی دیگه خودم با همون کمر خمیده و بچه بغل بی وسیله رفتم حداقل ماشین بود میذاشتم تو ماشین بار نمیکشیدم یا اشتباه یک مسیر ادم بره با ویزی مسیریابی چیزی پیدا میکنه دیگه تو سرما بچه بغل نیستی
تهش این شد سرما خوردیم دوتایی مون هنوز فیش فیش داریم این هفته واکسنم داره دخترم!
علاوه بر خانواده خودش که همه جوره ساپورتش میکنن
خواهرشوهرهاش
مادرشوهرش
و خود شوهرش
انقدر کمکش هستن
مثلا از صبح تا شب اینور اونور بچه رو میذاره هر روز یکی نگه داره بعد خودش میره نوبت ارایشگاه و کلاس و باشگاه و لیزر و رنگ و…
یا مثلا خواهرشوهرش تکست میده بهار جان غذا نداری من فلان غذارو درست کردم بیا ببر بعد میگه نه مامان داده (مادرشوهرش)
خدایا چرا اینجور ادم های مهربونی دور ماها نیست؟ واقعا چرا؟
مینو دوتا که واقعا ادمو داغون میکنه من یک دور بعد زایمان زاییدم تو بچه داری
دست تنها
سه هفته مریض بودم یکی نگفت چته
۵ تا امپول زدم تا خوب بشم روز اول داییم زحمت کشید واقعا توان بلند شدن نداشتم روز دومی دیگه خودم با همون کمر خمیده و بچه بغل بی وسیله رفتم حداقل ماشین بود میذاشتم تو ماشین بار نمیکشیدم یا اشتباه یک مسیر ادم بره با ویزی مسیریابی چیزی پیدا میکنه دیگه تو سرما بچه بغل نیستی
تهش این شد سرما خوردیم دوتایی مون هنوز فیش فیش داریم این هفته واکسنم داره دخترم!