۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۹:۱۳ عصر
من چی صنوبری؟ 
من تا ماه 7 از تخت کنار مادر دلیجان مدل ویرا استفاده کردم و خیلیییی راضی بودم بعد دادم خ ش وسطی اونم الان داده خ ش بزرگه همه راضی ایم
تا 9 کیلو قابل استفادس اما پسر من خیلی قلت میزد و دیگه میومد روی تخت خودمون که خطرناک بود
از تختشم تا حالا جمعا 10 بار استفاده نکرده به سلامتی
الان مشکلش اینه که
تخت نرده هاش بلنده و چون تاصبح 40 بار بیدار میشه میاد بغل باز میخوابه دست و کتف و کمر برام نمیمونه هی بذارمش برش دارم و اینکه برای پسر من که همش داره دور در جا میزنه کوچیکه
اگه برگردم عقب حتما حتما حتما مونته سوری فقط میگیرم
اونم مدلی که زیرش کشو نداشته باشه و کامل روی زمین باشه فقط ارتفاع تشک رو داشته باشه
الانم یکم دیگه بتونم باباشو راضی کنم اینو رد میکنم و مونته سوری میگیرم
بعد کمد ویترین دار مفت گرونه اصلا به درد نمیخوره
ببخشید البته نظر منه
طبقات پایینش که تاریک مبشه درش یه طلق داره که یه کوچولو از داخلش معلومه و کلا جاگیره فقط
اگرکمد میگیرین فقط رگال داره دودر
دراور باز خوبه اگر جا دارید
این شلفای مونته سوری هم عالیه
من خیلی احساس نیاز میمنم بهش الان که خودش میره اسباب بازیاشو کتاباشو برمیداره میاره
شلف کوتاه در حد 2طبقه که هر طبقه مثلا 3،4 تا قفسه واشته باشه
موکتم خوبه برای اتاق بچه
دیگه دیگهههههه
دیگه جی؟

من تا ماه 7 از تخت کنار مادر دلیجان مدل ویرا استفاده کردم و خیلیییی راضی بودم بعد دادم خ ش وسطی اونم الان داده خ ش بزرگه همه راضی ایم

تا 9 کیلو قابل استفادس اما پسر من خیلی قلت میزد و دیگه میومد روی تخت خودمون که خطرناک بود
از تختشم تا حالا جمعا 10 بار استفاده نکرده به سلامتی
الان مشکلش اینه که
تخت نرده هاش بلنده و چون تاصبح 40 بار بیدار میشه میاد بغل باز میخوابه دست و کتف و کمر برام نمیمونه هی بذارمش برش دارم و اینکه برای پسر من که همش داره دور در جا میزنه کوچیکه
اگه برگردم عقب حتما حتما حتما مونته سوری فقط میگیرم
اونم مدلی که زیرش کشو نداشته باشه و کامل روی زمین باشه فقط ارتفاع تشک رو داشته باشه
الانم یکم دیگه بتونم باباشو راضی کنم اینو رد میکنم و مونته سوری میگیرم
بعد کمد ویترین دار مفت گرونه اصلا به درد نمیخوره
ببخشید البته نظر منه
طبقات پایینش که تاریک مبشه درش یه طلق داره که یه کوچولو از داخلش معلومه و کلا جاگیره فقط
اگرکمد میگیرین فقط رگال داره دودر
دراور باز خوبه اگر جا دارید
این شلفای مونته سوری هم عالیه
من خیلی احساس نیاز میمنم بهش الان که خودش میره اسباب بازیاشو کتاباشو برمیداره میاره
شلف کوتاه در حد 2طبقه که هر طبقه مثلا 3،4 تا قفسه واشته باشه
موکتم خوبه برای اتاق بچه
دیگه دیگهههههه
دیگه جی؟