دوستان در مورد تلویزیون شما چیکار میکنید؟ من الان پسرم که بیدار میشه اولین کاری که میکنم اینه که تلویزیون روشن میکنم. نه برای اینکه سرش گرم بشه. پسر من هنوز متوجه تلویزیون نمیشه. به خاطر صدا. خونه ما خیلی ساکته و غیر از حرف زدن خودم صدای دیگه ای نیست. تلویزیون روشن میکنم که صدای آدم های مختلف و موسیقی های مختلف و... بشنوه.
البته هوا خوب باشه پنجره رو باز میکنم براش. ولی چون تو کوچس خونمون صدای زیادی از بیرون نمیاد.
موسیقی هم خودم تو بارداری کلاسیک بی کلام گوش میکردم. الان دوس داره میزارم براش. ولی ساکت میشه و میخوابه با صداش.
ممنونم رز عزیز
اره پسر من تا 7:30 حدودا میخوابه. البته قبلش مثل ساعت برای شیر بیدار میشه.
به خاطر مشکل گوارشی حجم شیرش رو زیاد نکردم یه ماهه و چون خوب سیر نمیشه فاصله بیدارشدناش تو شب کمتر شده و این یکم آزاردهندس. تقریبا هر دو ساعت بیدار شده دیشب.
البته هوا خوب باشه پنجره رو باز میکنم براش. ولی چون تو کوچس خونمون صدای زیادی از بیرون نمیاد.
موسیقی هم خودم تو بارداری کلاسیک بی کلام گوش میکردم. الان دوس داره میزارم براش. ولی ساکت میشه و میخوابه با صداش.
ممنونم رز عزیز
اره پسر من تا 7:30 حدودا میخوابه. البته قبلش مثل ساعت برای شیر بیدار میشه.
به خاطر مشکل گوارشی حجم شیرش رو زیاد نکردم یه ماهه و چون خوب سیر نمیشه فاصله بیدارشدناش تو شب کمتر شده و این یکم آزاردهندس. تقریبا هر دو ساعت بیدار شده دیشب.