منم سزارین بودم جفتشو. هم تو اتاق عمل و هم تو بخش، چندین بار فشار دادن شکمو ولی خب آدم مسکن می گیره و دردی حس نمی کنه. سر دخترم که کلا من هیچ گونه دردیو واقعا با مسکن حس نکردم. سر پسرم، دفعه اول بلند شدنی یه مقدار درد داشتم. البته تنهام بودم و پرستار مشنگی پیشم بود سر پسرم و بهم نگفت چه جوری درست بلند شم و اصولی در واقع بلند نشدم ازونم بود. سر پسرم ولی زودتر فعالیتو کلا شروع کردم و از روز دوم دیگه خودم از تو تخت برداشتم و گذاشتمش و عوضش کردم و تو بخش دیگه می چرخیدم از روز دوم. روز عمل ولی فقط دستشویی رفتنی پا می شدم و پسرمم به پرستار می گفتم از تخت دربیاره یا بذاره سر جاش. به نظر منم زایماننن خیلیی بهتر از بارداریه. من خصوصا بارداری دومم خیلی بد بود و قشنگکگ خلاص شدم با زایمان. ولی سر بی حسی زدن یکم استرس گرفتم چون خیلی اورژانسی و یه دفعه و نصف شبی سزارین شدم. بعد رگم نمی تونستن بگیرن و ۵-۶ تا آنژیوکت تو دستام فرو کردن و بعد دیدن تو رگ نیست و آخر سر با سونوگرافی رگمو پیدا کردن. از بس خون داده بودم اواخر بارداریم تمام رگهام داغون بود و از بس ورم کرده بودم، رگهامو نمی تونستم با لمس پیدا کنن.
زایمانم من انتخابم طبیعی بود سر دخترم، کیسه آبم ترکید و به درد افتضاح شروع شد و فکر کردم دیگه دهانه رحمم بازه و دارم می زام و رفتم بیمارستان گفتن یه سانتی خخخ دیگه کولی بازی در آوردم و بهم اپیدورال زدن زود، قشنگ انگار از جهنم بردنم بهشت، بعد ۱۰-۱۲ ساعت نه بچه اومد تو لگنم و نه دهانه رحمم با القا اینا باز شد و ضربان قلب بچه رفت بالا و اورژانسی سزارین شدم. ولی خدارو شکر زود اپیدورال زده بودن و یه یک ساعت فقط درد کشیدم. بعد دوز دارومو بردن بالا و با همون اپیدورال سزارین شدم. به نظرم اپیدورال از اسپاینال بهتر بود کاملا. ولی خب از اول بری سزارین، همون اسپاینال می زنن و سر پسرمم اسپاینال بود.
زایمانم من انتخابم طبیعی بود سر دخترم، کیسه آبم ترکید و به درد افتضاح شروع شد و فکر کردم دیگه دهانه رحمم بازه و دارم می زام و رفتم بیمارستان گفتن یه سانتی خخخ دیگه کولی بازی در آوردم و بهم اپیدورال زدن زود، قشنگ انگار از جهنم بردنم بهشت، بعد ۱۰-۱۲ ساعت نه بچه اومد تو لگنم و نه دهانه رحمم با القا اینا باز شد و ضربان قلب بچه رفت بالا و اورژانسی سزارین شدم. ولی خدارو شکر زود اپیدورال زده بودن و یه یک ساعت فقط درد کشیدم. بعد دوز دارومو بردن بالا و با همون اپیدورال سزارین شدم. به نظرم اپیدورال از اسپاینال بهتر بود کاملا. ولی خب از اول بری سزارین، همون اسپاینال می زنن و سر پسرمم اسپاینال بود.