۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۱۰:۳۰ عصر
ساغر ماساژ با روغن ماساژ حتما انجام بده، یا روغن بابونه اگه درست یادم باشه... جهاتشم دقت کن... حتما سرچ کن، من شاید توی اون تاپیک که فقط نکته هست، روش های کنترل نسبی کولیک رو گفته باشم... چک کن... بردن پا توی شکم و دوچرخه زدن و چرخوندن آروم پاها هم خوبه... اگه شیر خودتو میخوره خودت هم غذاهای ملین بیشت بخور...
کولیکز داروی نسبتا خوبیه و شاید اینو داده چون شاید شک کرده که پسرت با لاکنوز مشکل داره، چون ما هم به پسرم همین رو میدادیم و لاکتوز نداره.. ولی خب مشکل ما حل نشد چون راضی نشدم شیر خودمو قطع کنم... ولی اگر شیرخشک میدی احتمالا به زودی مشکلت حل میشه، فقط فکر کنم شیرخشک ال اف هم اگه یه تست کنی شاید تغییری ببینی... چون لاکتوز نداره و کلا مشکل کمتری برای بچه های حساس ایجاد می کنه...
کولیکز داروی نسبتا خوبیه و شاید اینو داده چون شاید شک کرده که پسرت با لاکنوز مشکل داره، چون ما هم به پسرم همین رو میدادیم و لاکتوز نداره.. ولی خب مشکل ما حل نشد چون راضی نشدم شیر خودمو قطع کنم... ولی اگر شیرخشک میدی احتمالا به زودی مشکلت حل میشه، فقط فکر کنم شیرخشک ال اف هم اگه یه تست کنی شاید تغییری ببینی... چون لاکتوز نداره و کلا مشکل کمتری برای بچه های حساس ایجاد می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم