عاطفه جان برای قهوه یونانی همون خامه ای که روی قهوه جمع میشه مد نظره.
در خصوص سؤال پودر قهوه:
من پودر قهوه فوری یا نسکافه استفاده نمیکنم، دانهٔ قهوهٔ کلمبیا رو میگیرم و آسیاب میکنم. آسیابم گزینهٔ کافه ماشین ، اسپرسو و ... رو داره. از کافه ماشین برای قهوه دمی و از موکاپد برای پودر آسیاب شدهٔ اسپرسو استفاده میکنم. یک دستگاه کروپس نسپرسو هم دارم که کپسول میخوره. برای فوم شیر هم از فوم میکر استفاده میکنم( برای من مارک گاستروبکه).
قهوه های بر پایهٔ اسپرسو هم به شرح زیر هستند:
۱: اسپرسو
۲: ماکیاتو( که مقدار خیلی کمی فوم شیر نسبت به شات اسپرسو داره)
۳: کورتادو ( مقدار مساوی فوم و شیر با شات اسپرسوداره)
۴: کاپوچینو (که مقدار بیشتری فوم وشیر نسبت به شات اسپرسو داره )
۵: لاته( که نسبت به شات اسپرسو بخش اعظم اون شیر و فومه )
اینم بگم قهوهٔ مورد علاقهٔ خودم بر اساس میزان رُست، ترکیبی از ۶۰ درصد عربیکا و ۴۰ درصد روبوستاست
در خصوص سؤال پودر قهوه:
من پودر قهوه فوری یا نسکافه استفاده نمیکنم، دانهٔ قهوهٔ کلمبیا رو میگیرم و آسیاب میکنم. آسیابم گزینهٔ کافه ماشین ، اسپرسو و ... رو داره. از کافه ماشین برای قهوه دمی و از موکاپد برای پودر آسیاب شدهٔ اسپرسو استفاده میکنم. یک دستگاه کروپس نسپرسو هم دارم که کپسول میخوره. برای فوم شیر هم از فوم میکر استفاده میکنم( برای من مارک گاستروبکه).
قهوه های بر پایهٔ اسپرسو هم به شرح زیر هستند:
۱: اسپرسو
۲: ماکیاتو( که مقدار خیلی کمی فوم شیر نسبت به شات اسپرسو داره)
۳: کورتادو ( مقدار مساوی فوم و شیر با شات اسپرسوداره)
۴: کاپوچینو (که مقدار بیشتری فوم وشیر نسبت به شات اسپرسو داره )
۵: لاته( که نسبت به شات اسپرسو بخش اعظم اون شیر و فومه )
اینم بگم قهوهٔ مورد علاقهٔ خودم بر اساس میزان رُست، ترکیبی از ۶۰ درصد عربیکا و ۴۰ درصد روبوستاست